65

Войната по Пътищата

преди 3 години

Вчера "Войната по Пътищата" отне 2 български деца и съпруг от една майка. Какво направиха загрижените за живота и здравето ни ваксъри по въпроса? (освен да дават минуси и да петнят паметта на жертвите)

64

Анонимен

преди 3 години

Мисля ,че в България ако го въведат ще хвърчат глави ,но в буквалния смисъл. Масово се крие ,че ваксинирани се разболяват и омират масово от ковид. Никой нормален няма да се ваксинират. Как един познат доктор на четири очи не ми каза нищо добро за ваксините.

63

До 78

преди 3 години

Не, аз нямам деца. Но виждам какво става. Не е трудно да забележиш. Родителите тровят децата си с най-различни отпадъчни храни, а за ваксините охкат до небето. Глуповати на другото отгоре. Просто е някакъв непоносим парадокс.

62

Анонимен

преди 3 години

Едно време БКП се грижеше за моралното и ценностното израстване на младежта. Не допускаше в държавата да растат парцали. А сега масово такива.

61

баща+2 деца

преди 3 години

Ако Ваксърите бяхте толкова загрижени за живота и здравето на населението, щяхте да сте против корупцията по пътищата, която вчера погуби баща и 2 деца на 5 и 9 години и остави една клета майка сама... това са принципи. Ако ви е грижа, щяхте да апелирате и за ред по пътищата, което не се случва. Вие си мислите, че сме слепи ли?

60

Анонимен

преди 3 години

Те му казват, че няма как да се знае дали е безопасно, защото трябва да минат едни 10-15г. от първите ваксинирани, то ти обяснява, че нямало проблем, щото вече много са го пробвали... И аз го питам: добре, ако свърша в теб веднъж и родиш след 9 месеца, това означава ли, че ако свърша в теб 9 пъти, ще родиш след 1 месец? То мълчи и ме гледа като пукал...

59

До анонимен 69

преди 3 години

Точно пък по-големи невъзпитаници от българските деца няма! Ама то като родителите им са щурави, какво остана за децата им! Много ясно, че ще израстват парцали. Свидетели сме на наистина пагубно поколение особено тия родените след 2000-та г. Много излишни хора се задават.

58

85%

преди 3 години

85% от българите не са ваксинирани. Явно няма и да се ваксинират, след като не са го направили след толкова АГРЕСИВНА вакси-кампания.

57

Ясно е!

преди 3 години

Ako не се ваксинират децата задължително, хуманния план на Бил Геиц да се намали в бъдеше населението на земята, ще се провали. Ако принудителните мерки не помогнат, на непокорните родители децата, трябва да се отнемат.

56

Анонимен

преди 3 години

Ау, 61 защото в Америка всичките са едни прекрасни, нито се стрелят в училищата, нито пък са тъ пи. А тия в Русия до 30 г възраст не помирисват алкохол и не проституират още на 15. Ах какви са ни гадни българските деца. Друго си е английските прасенца, дали бели или черни като ноща, про стички на ента степен. Нашите били за изчезване. Ха ха, старци. Първо ще ваксат вас, а после децата. Вие *** като въшки, децата не. Така че първо старите с двойна ваксина, а после тия дето и не Кихат от ковид

55

Неваксиниран

преди 3 години

Ваксинираните тигри не се успокояват. Биха си панацеята, ама не спират да дуднят как трябва всички да си я бием. Това звучи само и единствено като "Ние се пре*бахме, няма ли и вие да се пре*бете най-накрая, бе?!" - БЕСНИ СА. Но това е естествен подбор. Не можем да им помогнем.

54

Анонимен

преди 3 години

Влияе. Влияе и още как. Ваксината е проводник. По лесно се шмугва по някой Елементал.

53

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните вместо да са спокойни и доволни, че са защитени, са нападателни и злобни спрямо неваксинираните, май ваксата наистина влияе на мозъците им

52

Анонимен

преди 3 години

Как е бе. Правите ли профилите.

51

Little Lupe

преди 3 години

Тази плитка не означава, че снимката е на дете. Справка - порнхъб. Как точно си подбирате снимките в тоя сайт? А дали си плащате за тях - даже не искам да питам...

50

Анонимен

преди 3 години

Давате ми за пример Индия?! Ехооо, елементари, ние не сме Индия. Не ми пука какво правят ония дето живеят в клоаката и се къпят в река, в която си изхвърлят труповете. Не ме занимавате с глупости. Ние децата си не даваме. Точка. Набийте ди то в *** кратуни. За децата ще водим война. И го казвам напълно отговорно. Още един да каже и думичка за децата ни и лично му обещавам че ще го побъркам предизборно. Важи и за ляво, и за дясно, и за нови , и за стари. Стоите далече от децата! За ваше добро.

49

Анонимен

преди 3 години

Тия от безмозъчен тръст пр.*** България пак започнаха спама.

48

Анонимен

преди 3 години

Не се поддавайте на внушения от анти българи.

47

18-

преди 3 години

Добре, че ваксината не се бие на друго място, защото снимката от статията ви щеше да влезе в дарк уеба и да ви арестуват от FBI.

46

Анонимен

преди 3 години

Има майки, ходят и бодат децата си с незнайно какво, подписват, че са информирани без хабер да си имат, ама се завайкали за чипса и за колата. Смятай!