43

абв

преди 2 години

Не е само в България.Мислете умно и купувайте продукти с по дълъг срок сега,ако ще има допълнително поскъпване след това ;)

42

Анонимен

преди 2 години

Все повече се убеждавам че добре направих когато преди 20 години се изнесох от територията на Мутрите. Тогава бях 22 годишен. Родителите ми не даваха като ми казваха че държавата щяла да се оправи. Изобщо не ги слушах ами по черните пътища хванах по белият свят. По онова време искаха виза. Бях нелегален близо 2 години. Работех на черно. Докато накрая се запознах с едно местно момиче което ми стана жена. Имам 2 деца които имат стабилно бъдеще. А в БГ Нямаше да мога да ги изхраня облека и изуча..

41

Ганчу финансиста 21

преди 2 години

Как ги смятат тези цени? Разходът за храна е малък, големи са разходите за комуникации, бензин, ремонти на 25г бричка, ракия, цигари и хапчета. Каквото остане отива за данъци, гражданска, каско и други задължителни разходи. Каквото остане след горните, е храната. Обаче българите ги мързи и купуват готови наденици, готови кюфтета, изобщо на топлия щанд не остава нищо до 2000часа. Ако остане нещо и след манджата се тегли кредит или бърз кредит и тогава почва да рони сълзи, колко е гаден живота.

40

Анонимен

преди 2 години

ПАЗАРНА ИКОНОМИКА - ПОДЧИНЯВА СЕ НА ЗАКОНА ЗА МАКСИМАЛНАТА ПЕЧАЛБА. ВДИГНЕТЕ ЦЕНИТЕ СЪС 150% И ЩЕ НАУЧИТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗАКОНИ, А НА ШОПИТЕ С 300% - ИМАТ МАНГИЗИ.

39

Анонимен

преди 2 години

На комунистите много им харесва да се правят на кре те ни, но олиото е основен продукт във всяка кошница. И от 2 месеца е жестока спекула, при това не само с него. Влезте в който и да било магазин и ще се убедите сами. Спекулата вилнее, но на политиците не им пука. Те са заети със спец съда и да спасят милиардите на едни хора, а народа както винаги кучета го яли. Пък като му изядат спестяванията дори няма да има нужда да бягат в ЮАР, единия ще хукне за Канада, а другия за Англия.

38

Анонимен

преди 2 години

На всички, които повтарят като папагали простотиите на Хаджигеновци против Борисов ще им кажа, че с тези приказки ще се хранят и ще плащат ток, вода и парно. Честито.

37

Нямаш левче за WC ?

преди 2 години

Скъпо ти е на морето.Копай на полето.

36

Анонимен

преди 2 години

Само ИТ-тата в Днес взимат 1350 лева нето, не говорим за бруто.....хахахаха :)) Иначе не съм съгласен за цените на храната специално, държат ги все още цените там....:)) Ако храната поскъпне, мисля че нема кой да остане в БГ, всичко живо ще се разочарова и ще избега от територията.....хахахаха :)))

35

Анонимен

преди 2 години

Увеличение на тока с 7%, сега от януари с още 16%, Увеличение на парното с 10%, сега от октомври с още 20%. Увеличение на газа с 15%, увеличение на водата с 12%. Увеличение на основните хранителни стоки с 35%, увеличение на плодове и зеленчуци с 36%, увеличение на олио с 43%.Увеличение на стоки и услуги с 38%. Очаквана инфлация над 6%, невиждана в последните 20 години. Ще могат ли господа управляващите да обяснят какво се случва и защо за има няма 2 месеца ударихме небето с тия цени ?

34

Асан

преди 2 години

На суджука колко муй цената не видях :)))

33

Анонимен

преди 2 години

Днес купих краставици на 1.80 лв./ кг. миналата година бяха 3.50 лв./ кг.

32

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ ВАСКАДЖИИТЕ! КАЖЕТЕ СЕГА БЕ! НАЛИ СТЕ ФЕНОВЕ НА МЕРКИТЕ? ЕТО ВИ МЕРКИТЕ СЕГА! НАПОМПАНА СЪС 30 ГОДИШНИ ЗАЕМИ ИНФЛАЦИЯ, 60/40, 80/20 - АМА ТО ИМА ЛИМИТ! АЙДЕ БЕ? ЩО БУКСУУВА ИКОНОМИКАТА БЕ? ЩО ПОЧВАТ ФАЛИТИТЕ? ОТГОВАРЯЙТЕ *** МЕТО ВИ! СКОРО ЩШЕ СТТЕ ПРИНУДЕНИ ДА ОТГОВАРЯТЕ... ПРЕД СЪДА! КАТО ВИ ПОГНАТ ГЛАДНИТЕ СЪС СОПИТЕ...

31

Анонимен

преди 2 години

Всеки трябва да излезе на улицата и да протестира срещу само едно нещо.И това е свръх извратената политика на банките към евтините пари ,пари без реална лихва,нулевите и отрицателни лихвени проценти докараха това което виждате в момента .Правителствата затвориха света и ограничиха предлагането,счупиха веригите за доставки,банките наляха пари в същото време ,получи се недостиг+ пари без покритие,резултата е поскъпване на всичко,

30

Юруш на кръчмите!

преди 2 години

Да пълните гушите на алчниГЕРБовци !!

29

Анонимен

преди 2 години

Най големия пиар на Борисов е др. Радев и некадърното му правителство. Всеки ден има протести от недоволни хора, защото нямат пари за храна. Сутринта цените са едни , а вечер вече по високи. Това е другари истината. Сега народа вече реве за Борисов и неговия модел на управление, когато имаше пари за всичко и заплатите и пенсиите се повишаваха.

28

Али Реза

преди 2 години

Най-много ще бъдат засегнати феновете на чалгаро и корнела, така че ми е все тая за тях. Те си глауваха да тънат в мизерия, така че хак да им е.

27

Анонимен

преди 2 години

Браво на журналистите! Това го казваме от 2 месеца,но пък едни дедовци как ми се заяждаха само като им написах за цената на олиото... А цената на доматите кога ще обсъдим? И всичко, в което се влагат. Нали се сещате колко ще стане лютеницата например?

26

Анонимен

преди 2 години

ЛОШОТО Е, ЧЕ ПАК ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА НИЕ ОТ ЧАСТНИЯ СЕКТОР. ДЪРЖАВНИТЕ ХРА НТУТНИЦИ ДАЖЕ СА СИ ПО- ДОБРЕ- СКАТАВАТ ОТ РАБОТА, ХОУМ ОФИС, ЛОКДАУНИ... СЪКРАЩЕНИЯ НЯМА, ДАЖЕ ИМ ВДИГАТ ПРЕДИЗБОРНО ЗАПЛАТИТЕ. ОПИТВАМ СЕ ДА ГО ОБЯСНЯ НА БЛИЗКИ, НО СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА. КАКВО ИМ ПУКА...

25

крадец

преди 2 години

Бедни кой ?!

24

Анонимен

преди 2 години

МЕРКИ БЕ.... ЕТО ВИ МЕРКИ. ПОЧВАТ ДА ЗАТВАРЯТ И БИЗНЕСИ. БОКО НАЛИ НАТЕГЛИ 11 МЛДР КРЕДИТ, *** ТОЙ СВЪРШВА. ПЕЧАТНИЦАТА В НЮ ЙОРК НЕ СМОГВА.