43

Бay

преди 2 години

*** викаме на хора без образование и неработещи квалифициран труд. Такива са и антиваксъри.

42

всъщност

преди 2 години

Ваксинацията предизвиква мутациите на вируса (израелски учени го доказаха, а не Мангъров). Научно доказано пак в Израел беше и че ваксинираните имат 6 пъти по-голям шанс да се заразят отново, отколкото неваксинираните. Освен това две проучвания (американско и израелско) доказаха, че ваксинирани и неваксинирани заразяват и носят еднакъв вирусен товар. Имунитета на преболедувалите (каквито са повечето българи) е дълготраен може би дори доживотена, докато ваксинираните ще ги бодат на всеки 6 мес.

41

1

преди 2 години

До Леша Не си прочел. Говорех за ***, а аз не се идентифицирам с тази категория: точно обратното. Затова и съм ваксиниран, за разлика от ***. Ти ваксинира ли се, за да разбера ти от кои си?

40

Анонимен

преди 2 години

До 34 Кой е затворен? Ти излизал ли си на улицата, или стоиш само в офисите на лъжата?

39

Анонимен

преди 2 години

аз чакам шестата доза

38

Анонимен

преди 2 години

Българите сте ориенталци. Българските турци също са ориенталци

37

Анонимен

преди 2 години

До А, стига беЩе стоите затворени, като овци и през няколко месеца ще ви бодат с "ваксини" дето не пазят от разнасяне, защото сте овци и позволихте да Ви извиват ръцете, вместо да се вдигнете и да изметете медицинския фашизъм.

36

Ром'с

преди 2 години

Всички цивилизовани държави и образовани люде у нас се ваксинират,само Бай Ти *** си прави самостоятелна ваксина всяка вечер с доза ракия и се бие в гръдите и вика в ХХI-bulgar,bulgar...онези са диванета и не разумают...Отново (евреитее)искат да прецакат Бай ти *** с тези ваксини...с чипове.... кодиране..

35

Леша

преди 2 години

До 38 Ти ако си беден и нещастен, нас нормалните какво ни интересува?

34

Ганьо

преди 2 години

*** даже не може да проумее манталитета на датчаните, щото *** има много повече общо с анадола отколкото с цивилизацията. Били сме империя 13-век хахахахах много умно!

33

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЗАБРАНИ КИРИЛИЦАТА! ТЕ В ДАНИЯ НЯМАТ КИРИЛИЦА, ИЗПОЛЗВАТ ДРУГА АЗБУКА! ОСВЕН ТОВА ИМАТ В УЧИЛИЩШАТА ТОАЛЕТНА ЗА 3 ИЯ ПОЛ! И ТУК ТАКА ДА НАПРАВИМ!

32

Анонимен

преди 2 години

А можеше тези хора да се заразят и страната да спести от ваксини които след време ще доведат до усложнения в част от ваксинираните.

31

1

преди 2 години

ЗАТОВА Дания е една от най-богатите и щастливи страни в СВЕТА. А *** ще ни обяснява, че датчаните са "такива" или "онакива", и как не ги разбират нещата, и какви глупави "ваксъри" са. В същото време *** ще се самотроли, че е най-бедния, най-умиращия и най нещастния, но само за да твърди, че виновно ни е членството в ЕС. Интересно, как това изобщо не пречи на датчаните. Май проблема е съвсем друг, и резултатите го показват.

30

Анонимен

преди 2 години

Явно тия нямат портал като тук)нещо полъгват в Израел също ваксинирани с ментета и лекарство имали и отново имат цирка вирус )

29

Анонимен

преди 2 години

ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ НА БЪЛГАРИТЕ НА КАН ИСПЕРИХ - АБЕ ЗА КВО ВИ Е ДЪРЖАВА БЕ? Я ВИЖТЕ ТАМ ПЛЕМЕНАТА НА ДАНИ КАК СИ МУЧАТ И ЖИВЕЯТ НАПРЕДНИЧАВО!

28

А, стига бе

преди 2 години

Какво стана, антиваксъри? Излиза, че заради тъпитe ви суеверия как нечия ръка позеленява след ваксинация ще стоим затворени като овце? Защо не се изолирате в някаква комуна в гората, а останалите да живеем като в Дания? Децата ни да ходят нормално без парцали на училище, ние на работа, след работа на бар? А вие, може да си организирате отворени барчета в гората.

27

Анонимен

преди 2 години

Това е само за малко за да залъжат и другите бунаци да се "ваксинират".

26

до 27

преди 2 години

ххахаха ако слушаме такива хора като теб ще се върнем в каменната епоха. Да не си мислиш, че като говориш с големи букви си по-умен? Отиди и завърши училище поне или поне си знай да си траеш като не разбираш.

25

Светофар

преди 2 години

Ами то в цяла Евопа в момента, регистрираните и смъртните случаи са в спад. Повечето страни, включително и България са под 50% от регистрирания максимум. Това се отнася и за страни в които ваксинацията е под 50%. Просто вълните се появяват периодично на около 4 месеца, регистрират пик и спадат бързо. Изнобщо не е сигурно влиянието на ваксините. Твърде вероятно е да е заради по-малката заболеваемост от новите щамове. Което е нормалното развитие на нова зараза.

24

Анонимен

преди 2 години

АЗ ОБИЧАМ ШВЕДКИ! ШВЕЦИЯ НЯАМТ НИТО ОГРАНИЧЕНИЯ, НИТО ВАКСИНАЦИЯ ХАХАХА КОМИЦИ!