184

Анонимен

преди 3 години

сега има пандемия умряли от ваксини, която е само за определени хора, тя не стига в новините

183

до 243

преди 3 години

Вече е 9 септември. Честит празник! Вие може да сте на всеки километър. Ние от ГЕРБ сме на всеки метър. XD

182

Анонимен

преди 3 години

пандемията е измислена и тва го знаят и лапетиите, смъртността е по голяма от преди пандемията, а тва, че статистиката показвала, че ковид статистиката е по голяма, няма такова нещо, да чухте някой болен опт грип миналата зима, всичко живо по пътеките и директно ковид

181

Анонимен

преди 3 години

Утре срещу кого да протестираме срещу ковид мерките или срещу Радев?Уточнете го тоя въпрос.Иначе утре е 9септември и ние сме на всеки километър.

180

Анонимен

преди 3 години

Кръчмарите преди да имат претенции, да бегат да се боцнат по два пъти, да покажат че са отговорни, па после да се шляят по улиците. Ок?

179

Светозар

преди 3 години

Така е, Ричи ! Бой по каската и съпротива докрай.

178

Анонимен

преди 3 години

След 20 дни е след дъжд качулка. Днес казаха даваме им 48 часа. Сега друга песен запя Алибегов.

177

Ноубъл

преди 3 години

К'во сте се размрънкали бе кръчмари, стегнете се малко, криза е! Тая година няма да си купите нова кола и толкоз! И до 22ч се прави оборот, не е да сте напълно затворени.Като ви направиха ДДС-то 9% що не ревахте? Като стрижехте по-две кожи преди 2-3 години що не ревахте? Аз не искам да ви се помага с моите данъци. Не създавате нищо, нито материално, нито нематериално. Произвеждате чалга и зависимости. Нямам нищо против вас, но хайде кажете, вие ли сте по-важни или учителите и лекарите?

176

ББ

преди 3 години

До Барикади!хаха божков...срещу Народ не се върви бре...гледаш го гол бос...ама с Бог...не ме разбираш знам...дайте ни барикадите ви с боко моля...само ни пробвайте...гешев опита с Президентството на Народа ни...само ни дайте!!!

175

Анонимен

преди 3 години

Нощните заведения са високо рискови, защото именно там и тогава се случват най-тежките зарази!!! Това е мнението на НОЩ от март 2020, начело с проф. Мутафчийски.

174

Анонимен

преди 3 години

за разлика от вас аз съм истински хакер които дори в момента си пише от собствения IP адрес, свалил някога 2 пъти фб, и с опит да ме съдят, не ме грее бг, парите си ги получавам в интернет, в бг не плащам нищо, както и никога не съм искал нищо от бг

173

Lan

преди 3 години

Един час само за дневните заведения, а нощните?

172

Управител

преди 3 години

Преди 3 дни напуснах този про-клет бранш след 16 години простотии нерви и стрес . Казах Баста на мутри ДС агенти червени куфарчета бо;/-клу-ци из-:мет отре:-пки данъчни измами ощетяване не плащане на оувър тайм и куп хиляди още ощетявания - КРАЙ С ТАЗИ ***-ОТСКА РАБОТА

171

Анонимен

преди 3 години

лично аз не нося маска, ако някой ми каже нещо за маската, ще разберете за мен в новините как му е разбита муцуната

170

ББ

преди 3 години

брее..платен...и ти бе на дивана на боко...сеете хаос...ще помоля да видим колко пъти си проверяван от контролните...НАП,НОИ...за да говорим с факти...къде видя КПП-та бе алгафари...вчера наложени мерки...и то...не са ограничения дори...боко ви плаща да вието,все едно ...ама не си мислете,че ще плащаме здравето и лечението на клиентите ви...сеещи зарази...Народа ни го плаща...докато вие "купонясвате"...7 мил. Българи трябва да плащаме лечението на безотговорни и платени на бочко...е нема как..

169

Анонимен

преди 3 години

Клиентите на кръчмите оцеляха миналата година без кръчми. Ако въпросът се постави така, че само ваксинирани хора да посещават кръчми, клиентите ще оцелеят със сигурност, но кръчмарите - не. Нищо сложно.

168

до 225

преди 3 години

Нали онзи ден РЗИ глобиха Тошко и Хаджигенов за неносене на маска? Хаджигенов скочи веднага и яхна микрофона да обясни надълго и нашироко как нямал да плати глобата и щял да съди РЗИ понеже бил на работното си място. Много примитивен. Нищо чудно, че няма спечелено дело, ама щял да спечели делото с РЗИ за неносене на маска. Нямал да плати 300 лв. xD

167

Анонимен

преди 3 години

всичко е издевателство, кошмар за бизнеса и не само за бизнеса страдат и хората без бизнес, трябва да се махнат всички депутати, това са вредителите като хлебарката от която се опитва всеки да премахне

166

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство не мога да го мисля, но кръчмарите в момента са употребени политически. Протеста е срещу единия час намалено работно време, а сред протестиращите днес се бяха намърдали политици, което моментално превръща протеста в политически. Единия час очевидно не решава нищо.

165

Анонимен

преди 3 години

защо 240 комара кръвопийци в парламента в затворена сграда не носят маска а другите трябва да спазват нещо?