350

стоян

преди 2 години

Мутрата Борисов е антибългарин.Скоро ще му честитят празника директно от централният затвор.

349

ВЪПРОС

преди 2 години

Какъв човек трябва да си , за да подкрепяш Борисов ?Ще ви дам един пример - Заплатите на Държавната Администрация са в размер на 50 милиарда лева Годишно , Пенсиите са в размер на 5 милиарда лева годишно ?

348

Недоразбрал

преди 2 години

Уж Борисов милиардера.а пък не съм го видял да кара Майбаси или ролсове,да си купува джетове и да живее в Дубай по 3 години в Бурж ал Араб,където една нощ е 10 000 евра?!Не го виждам да се пери по яхти и да ши ба елитни ***,да пуши хавански пури и да пие Джони уокър син етикет,да притежава 10 000 артефакта ограбени от изнудени иманяри?!И ако беше туй за което го кръщавате,че е шефът на Мафията,вие въобще нянаше да дращите тук и сега глупостите за него!!

347

Недоразбрал

преди 2 години

До ха,хавеца.Рузки е,Рузки аватар,според Решетников и Нинова де!!

346

Калеко Алеко

преди 2 години

ГЕРБ така и не можаха да ги изчегъртат и на предстоящите избори пак ще са 1-ва политическа сила, а времето на фигуранта и хунтата му вече изтича и това ще усеща натрапчиво с всеки изминал ден...скоро ще освободим президентската институция от зловонието на червената кремълска олигария и номенклатура, ще дезинфекцираме, проветрим и прочистим въздуха, ще направим оборка и на чекмиджетата на стратегическите съветници на преЦедента, както и ревизия на антидържавната дейност на шайката окопала се там

345

Ха-ха

преди 2 години

Гербавите да се разберат помежду си-Радев руски агент ли е или американски.Щото не може и двете едновременно.Смешници!

344

Анонимен

преди 2 години

Луд умора нема.

343

ПроСоТо

преди 2 години

напъните му са обречени..Тоя го намрази цяла България..Дори и държанките му..Как мислите,Караянчева дали все още го "обича", след като използва ония брутално-просташки изрази за нея?..Нищо че след това я "цалива" по главата..Тя все пак е жена,а те трудно прощават..А "Змийското око"-Сачевица,къде е?..А Даритковиткова?..Сигурен съм че и тия,които ЦОЦАХА ОТ ВИМЕТО МУ ще го отритнат,защото заради малоумщината и простотията си ги лиши от цоцане..Но,казано е:-"ЛУДУМОРАНЕМА"..

342

Българин

преди 2 години

Прав е! Радев е срам за България, пудел на Херо Мустафа, подкопаващ политическата ни система, за да храни егото си и да разсипва и малкото останал суверенитет! Всичко друго, но не и втори мандат на националния предател слуга на ЦРУ и натовчик Румен Радев!

341

Анонимен

преди 2 години

Тоя лицемер,който се кръстеше във всяка църква и не подмина поп без да му целуне ръка,дори и на днешния светъл ден не се смири и изливаше злоба и жлъч към президента,надявайки се да намали подкрепата на хората към най-достойния мъж в държавата.Жалък комедиант си Бойко,нищо повече.

340

Верно

преди 2 години

Баси,ам*бре*аж се цензурира!

339

Верно

преди 2 години

Радев е разединител!А Баце е пръв Съединител,направо ***(долен ляв ****дал).

338

Алоо

преди 2 години

Абе в качеството си на какво го давате тоя ,а моите коментари по негов адрес ми ги триете.аз съм човек а тая *** всеки ден е на екрана .ами давайте мен двамата сме равноправни в българия.м.у.т.р.а. мазна,ненадна.

337

Анонимен

преди 2 години

Другаря Борисов пак ли е словоблудствал

336

Ха-ха

преди 2 години

Как пък Тиквоний един път не се появи на свято за българите място???Дали не се е об*ря*зал?Все по турските и помашки села се появява.

335

Handel

преди 2 години

Някой да се изненадва че от 5 "новини" на агенция ПИК два пъти е повторено какво казал тиkвоний, и два пъти е повторено колко яко сме измряли?

334

Анонимен

преди 2 години

Сигурно беше възможно да намерим и по-долен ром за премиер през изминалите 12 години, но щеше да ни е трудно...

333

Ало Ваньо?

преди 2 години

Кой лежа в затвор в Чехия? Кой разстреля човек с гранатомет, ей така, за кеф?

332

българин

преди 2 години

За какъв се " мисли" още тоя??? Г-н Никой е вече!-:)))

331

иво папазов

преди 2 години

ти наистина не си добре ,мойто пати. не си за пред хора хич. лудници има, затвори със лудници също,орентирай се шишко палав