43

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, до всички ГЕРБерасти тук, единствения потвнцял в продънената пртия ГЕРБ е кражба и хаос в държавата !!!Нищо друго не става от този сбирток на некадърни калинки и откровени мошеници Надявайте се за първо място на следващите избори колото искате, по един или по друг начин ще седите от страни и ще злобеете отново

42

Реалист

преди 2 години

Трябва някои да са скъсали нишката с реалността,че да не осъзнават, че ГЕРБ са първа политическа сила на следващите избори! Просто защото ги видяхме, че всички събрани заедно, не струват колкото потенциала на ГЕРБ! Едно е да искаш да угодиш на менторите си/ Черепа, Прокопито, Маджо или Белградския Беглец/, друго е да управляваш държавата! А тъй наречените "протестъри"доказаха, че сервилността към спонсорите им е по-важна от състоянието на държавата!

41

Пян Гъ

преди 2 години

ГЕРБ ще спечелят с МНОГО над втория. Не са идеални, да не се лъжем, но са с нива над ВСИЧКИ останали. Единствените, които освен да побарват тук-таме, строиха много и се опитаха да вкарат морал в политиката, отстранявайки ключови фигури дори за подозрения за нередности. Факт.

40

Ямболски цървул

преди 2 години

Изтриха ми закачката с един защитник на Алгафари и ГЕРБ хахахаха

39

Анонимен

преди 2 години

Явно тука бай *** са най-много.

38

Анонимен

преди 2 години

Този е луд казвам ви!-:) Да си нарушавам вече рахатлъка,обичаш вече новините всяка вечер? Щото при мутрата Не ги гледах! Покажеха ли " жипката" му теглех една до 10 то коляно и сменях канала! И сега тоя,пак да ме ,ни връща назад? Не си познал никаквецо! ГЕРБ е мъртва за трезвомислещивт българин! Ще сме още колкото е нужно време без правителство! Но Гербаво такова ням шанс вече!-:))

37

Анонимен

преди 2 години

И така докато Демократична България станат първи. Поне тенденцията е ясна!

36

Анонимен

преди 2 години

Да де, ама то нямаше как народа да разбере, че протестърите са некъдърни льoльoвци, знаещи само да плюят - първо властта, а веднага след това другарчетата си yaйно и доматохвъргачи. Трябваше да им се даде възможност да докажат, че чeб за зеле не става от тях, когато нещата опрат до управление на държавата! Особено начело с вмирисан непран от соцвреме Зелен чорап!

35

още един

преди 2 години

зa ЧИСТЕНЕ!!!!

34

Ямболски цървул

преди 2 години

Алгафари.Арабин.Естествено,че е за либерастията!Те там козичките не само,че ги ядат,но ги и е..т.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоз човек е от Сирия и затова бърка боко тиквата със Асад ;) Няма да дойде тиквата пак .

32

Ямболски цървул

преди 2 години

Не познавам нито един,който е гербаджия.А имам познати много.

31

Анонимен

преди 2 години

Толкова е просто - "Който копае гроб другиму, сам пада в него!". ИТН, ДБ, ИБГНИтесе, няма да липсвате на никого и ще мърсите учебниците по история заедно с националния предател интересчия кРадев.

30

Анонимен

преди 2 години

на тая тарикат синчето е комсомолец от герб.

29

Ямболски цървул

преди 2 години

На този борсук ... Защо му дават изявяване?

28

Анонимен

преди 2 години

до 32 Ти луд ли си бре? 90% ще "хукнем да гласуваме" за ГЕРБ? Отиди на лекар! Все ще ти намери някакво заболяване Герберасте П..........да не казвам следващото! Мутрата Комунистическа умре бре! Ти бавен ли си?

27

Ямболски цървул

преди 2 години

Докато не се качи нивото на " народа" ще има ГЕРБ,ИТН, БСП,ДПС и .....още сто различни партии от ЕДНА МАЙКА РАЖДАНИ.

26

Анонимен

преди 2 години

Познавам хора, които се притесняват от машиното гласуване. Те не са сигурни, че ще се справят, а не искат да изпаднат в неудобна ситуация и всички насреща да ги гледат. Тези хора имат избирателни права, имат собствено мнение за политическите процеси, но няма да отидат да гласуват, защото не искат да ги правят на маймуни за атракция. Много, много жалко за това, че толкова безцеремонно им отнеха възможността да дадат своя глас. Никой не печели при демокрацията, когато има лишени от гласуване.

25

Анонимен

преди 2 години

В момента само се говори в този парламент и в това правителство. И се лъже. Назначават се роднини на хубави позиции и се краде като за световно. И забележете както на протестите ДБ е заедно с БКП. Уж били от ДБ десни и антикомунисти...

24

НИДАЛ НЕ ПОЗНА!

преди 2 години

"...ГЕРБ с малко над Демократична България." Г-н Алгафари много често познава, но този път не позна, защото наследниците на комунистическите функционери от ДБ показаха своя истински лик, от който се видя, че тези маскирани комунисти нямат нищо общо с Евро-атлантическа България и са ревностни слуги на Радев и Нинова. На следващите избори 90% от избирателите на уж демократите от ДБ ще гласуват за ГЕРБ-СДС. седесар