290

Анонимен

преди 2 години

Защо да е разделител на народа Радев? Какво му е разделил на народа? Мислиш, че ако го нямаше Радев, всички щяха да обичат Борисов ли?

289

Анонимен

преди 2 години

Ами защо Радев ме направи дори 10 км тогава магистрала, а е спрял АМ Хемус и не работи по нея ----///----- Защото в бюджета няма пари за магистрала, а ГЕРБ отказват да гласуват актуализация.

288

Миро

преди 2 години

До 319 Стефан Абе кой си ти ,че ще казваш Борисов за какво да се кандидатира.Виждаме какви са топките на твоя Рундьо.Злоба,болен за власт,парвенюта, разделител на народа ,интригант.

287

Анонимен

преди 2 години

Борисов не може да спечели президентските избори. Той може да е интригант и е бач с 200, но не е мъж. Той досега не е излизал на диспут в пряк ефир. Неговата стихия е дърпането на конците иззад завесата. Ако излезе очи в очи с друг мъж. Ще се провали с гръм и трясък. Той въобще е отвикнал да говори с друг човек на равна нога, той ако не е поставен в поза на Главен и Командир, не може да защити позиция.

286

:)

преди 2 години

Не ни занимавайте с вонящи политически трупове!

285

Цанко

преди 2 години

Троляци ,защо се напиняте напразно като ГЕРП ще ви смаже като маче от дирек а ?Всички видяхме коя партия какво може.Модели ала -бала гола вода. Аз на очите ли си няма да вярвам или на мошениците.

284

Стефан

преди 2 години

До Иван Като е толкова умен Борисов да се кандидатира за президент и да изрита Радев, но няма топки за това, страхлив е по природа, жалък тип попаднал във властта с помощта на Доган, има една снимка на която целува ръката му, той му сложи и генералските пагони, но не знам за какъв пълзящ преврат говориш, явно не излизаш от сайта ПИК , там Нидялко написа поне за 20 готвени преврати и не стана НИТО ЕДИН, просто свърши мандата на партия ГЕРБ и вече няма мнозинство и балъци да гласуват за тях.

283

Анонимен

преди 2 години

Лоения защо още е на свобода??

282

Анонимен

преди 2 години

Да изчегъркаме кауня Радуца и пъпеша Славуца

281

Анонимен

преди 2 години

президент да прави магистрала? добре ли си

280

Анонимен

преди 2 години

До СпецаНо при този модел хляб имаше за всички и държавата вървеше напред, а сега не можете едно правителство даже да направите без Борисов.

279

Стефан

преди 2 години

До Иван Да не казваш че Борисов ще се кандидатира за президент, с две ръце се кръстя да опита, НО мен да знаеш ТОЙ Е СТРАХЛИВЕЦ , това не е моя констатация, а на треньора му по карате, а мъж без топки и то особено във властта е трагедия, мъж който не може да каже НЕ на хора като Путин, визирам така наречения само от Борисов Балкански поток, построи го с наши пари, не можа да каже НЕ на закупуването ПО ТОЗИ НАЧИН на самолети от САЩ, не може да каже НЕ на Меркел, Макрон, и козирува като подчинен.

278

Анонимен

преди 2 години

Ами защо Радев ме направи дори 10 км тогава магистрала, а е спрял АМ Хемус и не работи по нея, както се вижда от видеото?

277

Анонимен

преди 2 години

грипен му викат троловете, а на бочко не му викат ф-ката шестнаесе чертежа, дето ни похарчи парите а нямаме нищо. наглеци

276

Анонимен

преди 2 години

До АлексДосега за пет месеца независимо, че цялата държавна машина работи за вас не намерихте нито едно доказателство за тези изтъркани твърдения, които си написал?

275

Анонимен

преди 2 години

Чета че американците в Афганистан са построили 300км магистрала за 12месеца .След като в Афганистан 300км се правят за 12месеца,а ние не можем да ги направим и за 12години.

274

Спеца

преди 2 години

Модела "Борисов" е модел на изграждане на мафиотски структури в ЕС и след време ще се изучава както сега модела "Ал.Капони" в САЩ!Разликата е че ЕС не може да пипне нашия пожарникар и той продължава да се шматка с джипката!

273

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОАбе, може, ако по този модел тези три месеца токът, парното и цените се вдигнаха с по 20 - 30 % значи е модел и стил на поведение.Кога за тези 12 години Борисов вдигна с токова цените?

272

Ангелов

преди 2 години

Човека обеща че ще построят магистрала Хемус и щеше да го направи новите-стари мюхлюзи една чешма не са построили а искат да управляват. От тези дървета *** не става само най много кавал без дупки

271

Анонимен

преди 2 години

До кога ще се дава трибуна на психично болни, самозабравили се ****?