53

истината

преди 2 години

Какво интересно съвпадение - картата на разпространение на вируса, странно съвпада с картата на разпространение на 5G мрежата.......

52

До 55

преди 2 години

В Израел ще разрешат трета доза и я започват веднага.А ти..стой отстрани и им се присмивай. Защото ние винаги сме от най знаещите...и най можещите.И като човек ни види държавата и веднага го разбира.

51

Анонимен

преди 2 години

Като Израел ли? хахХаха

50

Избирателно...

преди 2 години

Много избирателно се предоставя възможност на хората да говорят! Когато някой каже различно от това той бива подтискан по всички възможни начини... Ако това е медия - по-добре да нямаме, нищо обективно в нея не видях. Няма противоположни мнения за да могат хората сами да преценят за себе си, напротив заливат хората с 1 и съща глупост вече 2 години, смешна работа... после пак се чудете защо сме на последно място по свобода на словото

49

до 47

преди 2 години

Фейк нюз казваш е статията, ето ти един от докладите на Израелското Правителство: https:// gov.il/BlobFolder/reports/vaccine-efficacy-safety-follow-up-committee/he/files_publications_corona_two-dose-vaccination-data.pdf ; коментирай Израелските данни на база какво пиши в тая Статия и каже кое е Фалшиви Новини!

48

Анонимен

преди 2 години

Тоест навсякъде казват, ще ви затваряме докато не се ваксинирате всички, да ама ще ви затворим ние скоро

47

Анонимен

преди 2 години

Ще се гърчат продажните

46

Анонимен

преди 2 години

Агентурните му псевдоними са "Николов" и "Диагностика". Работил е като осведомител и секретен сътрудник за Първо Главно Управление на ДС, както и за 6-то управление, 1-ви отдел, 3-то отделение на ДС. Симпатичен човек, стига да не плямпаше глупости.

45

Черния

преди 2 години

докторче.С глупостите си убиваш хора

44

Анонимен

преди 2 години

До до 30/38 Време е разпространителите на фейк нюз да бъдат подвеждани под съдебна отговорност за спомагане засилването на здравния риск сред населението. Това е на практика вид тероризъм.

43

селянин

преди 2 години

ко значи да се гръчим да не ни завзея па гръците

42

Само питам!

преди 2 години

Любопитно ми е дали някой ще държи сметка на така наречените "имунолози" ако говорят и пишат глупости? Защото това, което г-н.Имунолога е казах тук е в пряко противоречие с всички останали имунолози в света?

41

Алгоритъм

преди 2 години

За ваксинирани : отговорност, сигурност, мерки, страх, дози безкрай

40

Анти Тяло

преди 2 години

Ваксинираните също ще се заразят и ще заразяват околните и близките си...така че обществената роля на ваксините е нулева...всеки сам да реши дали да си сложи експериментална доза -после втора, трета, 5-та !!!

39

акаде МиГ29

преди 2 години

И този вероятно е на процент към някое представителство на фармакологична компания.Рекламирайки по този начин експериментални препарати, серууми и магически отвари, направени само за пари, дискредитира цялото медицинско съсловие, а масовата задължителна ваксинация на възрастни хора е пълен юридически абсурд. Многогодишния "гърч" е още от въвеждането на болници-търговски дружества и няма нищо общо с измислената пандемия.

38

Галин Костов

преди 2 години

Да не би Израел, Великобритания, Исландия да не се гърчат и в момента? Доцент Мангъров ви го каза ясно! Вирусът трябва да премине през всички! Ваксината няма да предпази никого от заразяване! Докато не се сложи ред в системата на здравеопазването дори най-обикновен грип ще се тълкува от медиите като национално бедствие. Не може собствениците и директорите на болници да карат луксозни лимузини, да имат имоти в Париж, Гърция и къде ли не, да носят ролекси, а народа да изнася пандемията на гръб.

37

Анонимен

преди 2 години

До О хо хо Затова ли Делтата се пръкна в Индия, и то когато там почти нямаше имунизирани? Охохо

36

Анонимен

преди 2 години

по мои наблюдения най-злобни са набучканите с ваксина умните гресливи успели с големи заплати най-прееебаните камилчета само след година започват автоимунните им заболявания а си мислеха че са ни прецакали нас обикновените с малки заплати

35

до 30

преди 2 години

Информацията от Израел е просто поразителна, в същата публикация, която цитираш, че НЕ Ваксиниран е 6 до 13 пъти по-защитен от КОВИД, пишат че НЕ Ваксинирните са 8 пъти по-малко вероятно да влезат в болница от Делта и 27 пъти (да 27 пъти) да имат Делта със Симптоми, т.е. и да се разболеят от Делта, дори не разбират, че са го прекарали на крак!! Обаче Медии и Правителства - пълна липса на логика на действията им, което показва че или не знаят какво правяли или го правят със прикрита цел!

34

Анонимен

преди 2 години

академик Петрунов най добре да спре да диша. Хем няма да се зарази, хем ще спре да плещи глупости.