48

Анонимен

преди 2 години

58, доживях комунист да говори за Господ. Е щом Борисов може да накара такива сектанти неверници като вас да се обърнат към Господ, признавам го. Браво Борисов! Това дето и руския патриарх не успя да направи, ти го направи! Браво Бойко.

47

Анонимен

преди 2 години

Не знам за гроб, но така изглежда един кандидат като това дебелото на снимката.

46

Анонимен

преди 2 години

Върнах се за месец в България след повече от 5 години в чужбина, шокът беше пълен. Нещата в България са се влошили много, беднотия, мръсотия безхаберие, това водях аз. След 12 години управление на Герб не съм си и мислил че ще видя толкова съсипана държавата. С влизането ми през Калотина видях очукано, мизерно и неподдържано кпп, в София нещата като изключа централната част бяха зле, мръсно, рушащу се сгради, лоши пътища, бе нищо европейско. Незнам кой мо же да иска още Герб и ББ да се върнат.

45

Значи

преди 2 години

Знае и още едно число освен половин милиард...

44

Анонимен

преди 2 години

64 който гроб копае други му, сам пада в него.

43

Анонимен

преди 2 години

56, как мислиш, може ли българина да е управляван 45 години от едни прости и ниско образовани шумкари, които са взривявали жп линии и църкви, които избиват интелигенцията и се саморазправят с юмруци по мазетата на ДС? Как такъв народ си избира същите тия, дето се гордеят с Белене и заплашват че ще го повторят? Как мислиш, може ли българина да си избере отново ония дето фалираха 19 банки и си живеят в чужбина царски, а децата им завършиха топ университетите, че и ни ги връщат тука, като спасители

42

Тия

преди 2 години

Ще напуснат парламента в опит да провалят приемането на бюджета. Но заплати за още един месец ще вземат. Над половин милион лева с данъците.

41

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, Господ какво друго наказание е измислил за тая свинкя?

40

anonimen

преди 2 години

Може ли бьлгарския народ да понася 12 години да го управлява един мутрафон, един мутроид, един селски герой ????? Вьпросьт е защо няма сьпротива ???? Защо всеки един умен ,мислещ , почтен човек може да бьде наплют и наритан от всеки средно статистически *** ???? Думите са на Велислава Дьрева

39

Койчо

преди 2 години

Бойче боли ли много ли боли когато чекмеджето не се пълни

38

Анонимен

преди 2 години

Дреме ни за фигуранта, той ни е безразличен, но тиквата я МРАЗИМЕ.

37

Анонимен

преди 2 години

Прав е, ала сте толкова заслепени че не виждате. Не виждате нито как се гаврят с вас, нито как нарушават Конституцията. По тоя повод Кирил показа ли документа от Канада, който удостоверява, че вече не е канадски гражданин? Колко месеца е пътя до Румъния, че още не е показан тоя документ? Камили ли му трябват за стигне до там, кораб ли чака за да преплува бермудския триъгълник на Дунав? Запомнете едно, който си трие д-то с Конституцията, ще си го изтрие и със знамето, а на края и с вас.

36

Анонимен

преди 2 години

Колко елементарни хора има във форума .Отнемат ви правата ,нарушават се законите,фигуранта всекидневно нарушава конституцията ,а тука неграмотниците го величаят. Е заслужавате си участа-шутовете на мутрите да ви управляват!Оставка на фигуранта радев

35

Анонимен

преди 2 години

Идва Видов Ден при Свети Петър.

34

Зозо

преди 2 години

На Рундю сметките ще му излезнат криви. За нищо я няма конституцията. Щели да държат мандата и да протакат до безкрай, от къде на къде? Ай сиктир!!! В петък да връщат мандата и да се разтури парламента, другото е нарушение на конституцията от Рундю *** а!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Неграмотника дори не знае колко дни има в месеца.

32

Анонимен

преди 2 години

Плаче му се на дебелото от яд.

31

Сълзи в очите

преди 2 години

Сълзи в очите, жълто на гащите, но устата не спира да коментира, и да ръси простотия след простотия ...

30

Анонимен

преди 2 години

И да ревеш, Боко, все тая. От тебе нищо не зависи вече. Свиквай!

29

До 28 алекс

преди 2 години

То като си глупав е за цял живот