377

Знаеш ли?

преди 2 години

Некъв твърдял, че залата за обсъждане на българския крал Калоян била църква! Той затова е сложил всички стели на българските ханове и царе дето е намерил вътре за е в служба на църквата! Истината господа, че това никога не е било църква, а по-скоро приемна, където са се решавали държавнически въпроси пред мъдростта и завета на българските владетели!

376

Emigrant

преди 2 години

Строят за да крадат??!!Написал рузки ***,приближен на Радюф,рузкия аватар!А Грипените не строят,за да пестят за офшорните си банкови сметки,Тъ па нар нещастен,го ведо,ру зко за ко лене!!Егати логиката?Болшевиките в момента видите ли не строели,щото строежът е символ на краденето!!Ми дай да рушим по ваш почин и подобие,та да може да се събират пари за швейцарските и сейшелските ви банкови сметки,ИЗ ро ДИ,червени!!!До обяд тая песен,а след обяд що Сърбия и Румъния ни бият по пътища и заплати!!

375

ХХХ

преди 2 години

Кой го казва ....бившия собственик на държавата ! За господ ли се мислиш бойооооо бойо .....власт и пари само са в главата ти ! Радев бил диктатор ? Как е диктатор с тия правомощия на Президент в България ? Ти си диктатора кратунко ! Дори си издавал смъртни присъди както тази на Чакъра ! 13 противотанкови гранати от РПГ за да го убият .....ти си божий човек стоиш до иконите там лъжеш хората .....

374

Бойко

преди 2 години

Моля не така пораженчески! Давай някой читав кандидат, че ни писна от тоя надут пуяк Радев. Вече толкова го виждам обсебен от собствените си празнодумства, че даже започвам да да е резидент. Щото друго освен глупости и самоизтъкване не виждам. Все едно хора в България не съществуват.

373

тя

преди 2 години

Ще бъде преизбран за твой "късмет" !

372

Анонимен

преди 2 години

Тоя пумпал пак се изтъркаля, за да си изпръцка мислите. Защо ни занимавате с политически труп, доказан крадец, лъжец и слуга на доган. Като чуеш лакея на Живков да ти говори за комунисти, шизофренията му се вижда, болен човек.

371

Анонимен

преди 2 години

Очевидно тази атака започнала във фесбук групите и протестите на личностна основа против Гешев и шкафчетата с килчета си постигна целта. В ход е изчегъртването на модела на парламентаризма, републиката, конституцията и установяването на халифат, еднолична супер власт, силната ръка и мъжката дума на един или двама ***. Простия човек си иска диктатура. Направете една анкета на улицата със случайни хора ако не вярвате. Суверена не разбира що е то демокрацията.

370

Анонимен

преди 2 години

Злобата на Боко към президента е започнала да разяжда телесата му отвътре.Нали знаете,змията хапе най-силно преди да умре.

369

свилен

преди 2 години

Ако Радев е диктатор , за какъв ще оредели себе си . Коли и беси 12 години без да зачита парламента , а те са избранниците на народа . Ако има статистика то колко пъти е влизал в Парламета . ТОВА Е САМОВЛАСТИЕ И ДИКТАТУРА

368

Анонимен

преди 2 години

Искам двубой Борисов срещу Радев СЕГА! И ако не се състои Борисов да млъкне навеки, да си затвори миризливата устица с развалените зъби и точка на спора Радев-Борисов и дроновете. Ако не се изправи срещу Радев, то да го преследват дронове и насън.

367

Вл.

преди 2 години

Споко, ще те потърсим на изборите.

366

Как така?

преди 2 години

Чл. 13 Държавата и църквата били разделени? Как точно разделени? Както в храма на Българските владетели и държавници ли?Сраснали са се....Благодарение на Баце.Преди да говорите господин Борисов, помислете дали не в сериозно нарушение на Конституцията.

365

Анонимен

преди 2 години

Оставки,съд затвор,конфискация.От 1989 до 2021г.Това е спасението.Всичко друго са празни приказки,губене на времеи продължаваща до безкрай агония.

364

Истукан

преди 2 години

Борисов е диктатор с 3 мандата премиер. Радев има само 1 мандат. Ако стигне до втори мандат, няма право за 3-ти мандат като Борисов. По конституция президентът не може да е президент повече от 2 мандата, докато за премиера няма ограничения. Така че Борисов е диктаторът.

363

Анонимен

преди 2 години

Само Герб и Бойко Борисов вън болшевишката напаст тумора на народа ни не изрежем ли кремълската партия бкп днешна бсп ще барем още ядове братя достойни българи

362

Анонимен

преди 2 години

Страхливецо,защо миналото лято 3 месеца се кри по гори и паланки,а не излезе пред народа да отговориш на всичките му въпроси,както направи Радев,а дори напротив,от страх насъска полицаите да пребият невинни млади хора за назидание на останалите.Ето това е диктатура и терор,ако не се сещаш.

361

Ето ти чл.13

преди 2 години

Религиозните вярвания на гражданите и гостите на Република България се регламентират с отделен закон, който е съгласуван с хартата за правата на човека.

360

Анонимен

преди 2 години

Радев,че ще втори мандат е повече от ясно,ама ти Крадлив Лоест Нарцис ще видиш власт само през крив макарон!

359

Али Баба и 40-те

преди 2 години

министри.... Рашков,не се мотай изненадааме се....

358

Анонимен

преди 2 години

Радев заслужава нов мандат и заради това, че след като 5 години бе оплюван и наричан как ли не запази добрия тон. Той никога не влезе в просташката лексика на своите противници. Преди 5 години гласувах за Радев с резерви, само за да не е Цачева. И сега ще гласувам май за него, защото не виждам никаква друга конкурентна и по.добра кандидатура.