23

До анонимен 33

преди 2 години

За това ли 80 % от лекарите не са се ваксинирали?

22

До 30

преди 2 години

Добре, ***

21

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** ....... вероятно малко, ако въобще има. Иначе щеше да се чуе. Във вашето въображение ваксинираните са някакви хипохондрици, които се крият от заразата. В действителност, през първите три фази от кампанията са ваксинирани най-активните в социален план професии - медицински персонал, полицаи, журналисти, държавна администрация, учители, преподаватели ... Та дори и политици. Дори имаше случаи да се предреждат. Не на 100% са ваксинирани, но щяхте да усетите, ако пълниха болниците.

20

Анонимен

преди 2 години

Няма да е лошо да се изнася информация относно починалите, дали са ваксинирани, а и колко от хоспитализираните имат...

19

Проф. Гинка Ваксинка

преди 2 години

Четвъртата вълна ще бъде на ваксинираните. Както в Израел, Великобритания, Исландия и на много други места. Нека обществото да се освободи от лошия материал и да се пречисти. По-малко бъзльовци, хипохондрици, истерици, наивници, хора без собствено мнение, чуждопоклоници, хич не е лош вариант.

18

Анонимен

преди 2 години

Медиите са голема работа, първо ги излекуваха с нищо, после почнаха да пишат оздравели.....хахахахаха :))

17

Анонимен

преди 2 години

И ся кво, няма го Боко и пак има случаи? Кой сега е виновен? Тия, дето разправяха че няма вирус? Беше удобен Боко, все виновен. Айде дега да ви видим.ти да се управлява, не е като да се говори.

16

Ямболски цървул

преди 2 години

От тези 1891 колко са ваксинираните?

15

Анонимен

преди 2 години

До 8 Станишката - Живееш си в твой измислен свят, щом смяташ, че това са неверни данни и фейк нюз. Явно, бизнесът ти търпи загуби, въпреки, че държавата даде много помощи 80/20 и 60/40 за бизнеса, а на останалите без работа им осигури по 24 лв дневно. Искате да имате клиенти и да ги заразите Че някой заразен ще умре, изобщо не ви интересува. Важно е да си правите дневния оборот. Брутален ви е егоизмът и народът ще ви назмрази поголовно

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18... има вероятност да стигнем до по-високи нива, при това не до края на септември, а значително по-рано. А сценарият е плод на неадекватните ви мозъци.

13

Така са

преди 2 години

го замислили.

12

Анонимен

преди 2 години

До От другата тема"неща които последните десетилетия са били нещо за което не сме се замисляли и по презумция е общочовешко право.".........По презумция да пътуваш не е общочовешко право. Последните десетилетия някой се е заблудил. И последствията почти не закъсняха. Докато има инфекциозни заболявания, е безумие да се пътува свободно. Можеше и по-зле да стане, макар че не е късно и да се случи.

11

Анонимен

преди 2 години

Края на личните ви свободи настъпват в интензивното, когато не решаваш кога да станеш да си измиеш зъбите, да ходиш до тоалетна, да се вземеш душ, да погледнеш през прозореца, а не от това че носиш маска или се ваксинираш.

10

Анонимен

преди 2 години

Кокло са ИЗЛЕКУВАНИТЕ.....хахахаха :)

9

От другата тема

преди 2 години

Ползата от "ваксинацията" срещу нещото Ковид е всъщност само една- псевдопревилегията да пътуваш и водиш ограничен социален живот, т.е. неща които последните десетилетия са били нещо за което не сме се замисляли и по презумция е общочовешко право. Всичко, което ги ограничава е фашизъм! А вредите от Ковид препаратите замаскирани като ваксини тепърва ше излизат наяве!

8

УчудЕна

преди 2 години

Оооо слаба бройкЪ!Ей го дей краят на месеца, няма да се случат пророчествата на Витаноffци, Шилевци и други знайни и незнайни " специалисти" за 3000-4000 заразени.

7

Станишката

преди 2 години

Добро утро циркаджии и почитатели на програмата на цирк "Корона"! Зарадва ли ви поредният седмичен фейкнюз? Пийте едно кафе и бягайте на работа! Слънцето вече се усмихва на хоризонта, а на небето няма нито едно облаче. Какъв чудесен летен ден!

6

Mersi

преди 2 години

Как пък такива като теб не се разболяват.Има време и за теб!

5

Анонимен

преди 2 години

Много малко за 3 дена, надуйте още. Ние в нова вълна ли сме или какво?

4

Mersi

преди 2 години

57 са починалите. Сигурно стада дума за мухи или пък не ?Колко смешно!? А на близките им дали е смешно ?