219

Гражданин

преди 2 години

Две еднодневни си говорят. Ти шса ваксиниран ли ***? Ба, да не съм луда! След 10 години ще измислят по хубави ваксини!

218

Анонимен

преди 2 години

И до ден днешен се изумявам на т.нар. ваксъри, които пропагандират за ваксината срещу Ковид. Вие не разбрахте ли досега, че ваксина се нарича нещо, което те пази доживот, което те предпазва да се заразяваш и да пренасяш болест? В този смисъл вкасините срещу Ковид не са никакви ваксини, а опит за ваксина, която трябва да си я инжектирате по три пъти, за да има някакъв слаб ефект, а след няколко месеца отново да си я поставите. Хората не са против ИСТИНСКИТЕ ваксини, а са против Ковид ваксините.

217

Анонимен

преди 2 години

До До 83 потърси в Гугъл. Така лили иначе ти информацията само от там си я вземаш. Няма да бъде нещо по-различно и сега.

216

Анонимен

преди 2 години

До Тити, добре, че си се ваксинирал с алуминий. Много си напреднал технологично.

215

Анонимен

преди 2 години

Единственият по-тежък метал от Алумин, който могат да сложат във ваксините е Чугуний.

214

До 238

преди 2 години

Леко, баце, леко. Че както си се запенил, да не ти артиса бирата в двулитровата пластмаса, дето по цял ден тролиш да я изкараш. Че искай поне малко да ти вдигнат стинките бре.Или ти дават ваксина.да пиеш.

213

Чичо

преди 2 години

Антиваксърите са истинските У РОДИ. Като чета как злорадстват как всички ваксинирани са ненормални и ще измрат до 2/3/5 години се чудя защо що за нищoжество трябва да си за да ти минават такива мисли. Човешкото там го няма, няма нужда от ваксини за хора, а за животни.

212

Анонимен

преди 2 години

Как е ваксърчета? Боцнаха ви 2 пъти срещу настинката, обаче после нормалният човек бил параноик, защото отказва.

211

Анонимен

преди 2 години

дано никой не го притеснява факта, че съм избрал организма ми да се справи с вируса, чужда помощ не искам, сам се справям с проблемите си, не ме мислете мен, който не може сам да се бори, да си слага и да си се подписва

210

серсем

преди 2 години

До АнонименНе се хаби.Тъпака не разбира колко е *** именно защото е ***.

209

Анонимен

преди 2 години

"Aлуминий? Един от най-вредните метали за човека. Правете си сметката"Само дето го има в повечето дезодоранти против изпотяване в далеч по-голямо количество.

208

Анонимен

преди 2 години

Две мишки си говорят:- Как е, при този ковид, ще си слагаш ли ваксина? Другата отговорила :- Да не съм луда, чакай година-две, да видим как ваксината ще подейства при тях, и тогава ще реша .

207

Гражданин

преди 2 години

Не се притеснявайте за Израел! Те са сървайвъри.Знаят как. След геноцида си изградиха за 50 години държава за чудо и приказ! Здравната им система и медицина са над световно ниво. Ходим там при безнадежни случаи да си правим операции. Така че, ще се справят. Ние да го мислим, че сме все професорчета!

206

Анонимен

преди 2 години

що мз във фейсбук го написаха значи е вярно "вервайте им"

205

До 222

преди 2 години

Аз пък съм скИптична към бръщолевенията на полуграмотни, даващи оценки за интелекта на хора с мнение и позиции, различни от техните.

204

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин, слушай, ти като си без мозък, защо непрекъснато го доказваш. Скрий се в мишата си дупка, че котака дебне- хахаха. Каквото и да напишат за ваксините, вече нещата се разбраха- определено не помагат срещу ковид ! Пълнят джобовете на някои хора, те пък раздават пари на слугите си, да правят пропаганда за продажба.

203

Анонимен

преди 2 години

И плъхoвeтe от лабораторията избега от тия продукти та направиха други на опитни.

202

Коприва

преди 2 години

Аз просто да попитам - нашето министерство направи и си труда да изследва какво точно им пращат в тия шишенца. През какви проверки минават тия препарати и на какви интервали от време? Като гледам какво са написали и листовките на производителите май не са прочели, та за това питам.

201

Анонимен

преди 2 години

тая ваксина и кокошките я нещат

200

Анонимен

преди 2 години

И никогааааш ваксина зомбиращаааа бил гейтскаааа