133

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, тоя не е ли наясно, че всяко негово решение става невалидно с това противоконстуционно назначение. Нищо което сега прави няма да остане в сила.

132

Анонимен

преди 2 години

Интересен е казусът с Петков . Ако е казал на Радев за двойното гражданство , едва ли щеше да бъде назначен , защото всички гафове ще останат за президента , а идват избори. Ако е излъгъл в декларацията , значи тъмни сили стоят зад него и са го искал на всяка цена в управлението. Най-логично - да се е консултирал с юрист и да му е казано , че няма проблем , щом е започнала процедурата по отказ от гражданството

131

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да назначават с купени дипломи от Монтана или знайни и незнайни факултети....хахаха Жал ми е за някои колко са злобни и прости. За 12 години се доближихме до третия свят. Направо си станахме Бананова Република. Добре, че опростачването обхвана само част от населението, но те трака са си родени. Давай Петков! На прав път си...Има много за уволнение. Много мотики чакат някой да ги върти....

130

Истукан

преди 2 години

Слави успя да излъже младите хора. По-възрастните не му се вързаха, защото го знаят колко струва и какво представлява.

129

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ СЕ ВРЪЩА СКОРО!

128

Браво

преди 2 години

Най после да се появи един истински премиер а не някакви банкянски байГанювци с акъл на десетгодишно!

127

Анонимен

преди 2 години

133 защо говориш за гени? Та твоя любимец Петков е направил 3 канадчета на канадката. Не е създал деца с чисто български гени. Не ми го давай за пример. Да не излезе, че мюсюлманските българчета дето са такива, понеже предците им са избрали живота пред смъртта са с повече българско ДНК от това на кировите хлапета. Последните са със сигурност 50% кръвни канадци.

126

Симеон Дянков:

преди 2 години

"Аз наистина съм живял близо 30 години в САЩ, но съм работил за Световнана банка, която е структура на ООН. Като такъв нямах нужда от американско гражданство да работя, а българският ми паспорт ми даваше статут на служител на ООН"

125

Анонимен

преди 2 години

Няма Герб вече, остана собствената ви некадрърност само, според някои оценена на 200 милиарда.

124

Анонимен

преди 2 години

Поредното съсипан държавно предприятие от Киро язовиро

123

до 145

преди 2 години

Симеон Дянков за казуса с Кирил Петков: Никога не съм имал друго гражданство освен българско. През 2009 г. Яне Янев ме атакува, че имам американско гражданство и отправи официално питане до посолството на САЩ в България. Оттам след 2-3 седмици потвърдиха, че никога не съм бил американски гражданин.Аз наистина съм живял близо 30 години в САЩ, но съм работил за Световнана банка, която е структура на ООН. Като такъв нямах нужда от американско гражданство да работя, а българският ми паспорт ми даваш

122

Истукан

преди 2 години

ИТН излъгаха избирателите си и болезнено им го вкараха без вазелин. Предупредих за това преди изборите, ама лъдата младеж не слуша. Луди глави са младите хора. Врзаха се на чалгарската долна мутра с гола глава и гол мозък.

121

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри отдавна си заплюл булка от банкя.Не плагиаствайте ***.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127Това доказва колко злоба има по българската земя. Успешен е и то много. Прочети преди да говориш глупостите си. За всички тези години, Борисов- Лукашенко, въпреки милиардите, които открадна, не е дал 1 ст. на никой за нищо да помогне. А Петков финансира млади и способни хора да учат.... И забележи, не с крадени пари от народа, а със свои.Образованите ще победят простотията.

119

Анонимен

преди 2 години

Радев каза, че разбрал, че Киро "носи България в сърцето си". :) Просълзих се. :) Дано да го повтори ЛИЧНО в съда, когато разследват Кирчо за лъжата, че не е канадски гражданин.

118

Мачкай

преди 2 години

Мачкай Кирца!

117

Анонимен

преди 2 години

Джон Траволта ще си бие камшикаа и ще обере пешкира понеже е муле. Използват го. Ама като е *** шаран и елчен за пари се е навел много ниско.

116

Анонимен

преди 2 години

Засега няма проблем за това, че Кирчо си е назначил навсякъде приятелския кръг. Кой на кого е приятел, роднина, съдружник и т. н., засега се пази мълчание. Гаранцията е звучното твърдение на Кирчо, че им има доверие. Голям смях. Гаранция за честност или за професионаизъм - Кирчо от Канада гарантира, друго не ви трябва.

115

С нулева почтеност!

преди 2 години

Този човек е нагъл измамник! Пределно му е ясно, че е нелегитимен и актовете му ще паднат в съда, но продължава! Защото е важно да напълни джобовете и да изпълни, това, което са му поръчали когато са го назначавали неправомерно!

114

Анонимен

преди 2 години

134 няма нужда да си го представяме. ВИЖДАМЕ ГО!