16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Тоя НАРОЧНО смачка ваксинационната кампания, НАРОЧНО забави въвеждането на мерки,"=== Ваксините си бяха налични, ама желаещи нямаше. Всеки опит за убеждаване срещаше обвинения в лъжи; а мерките за Делтата не действат; по-точно мерките като тези от миналата пролет; трябват по-строги, но как си го представяте да се въведат при тези нагласи в обществото?

15

Анонимен

преди 2 години

Всеки да си прави сметката и да взима мерки, държавата е капитолирала отдавна, примерно да замени парцала на лицето си с истинска маска и да се научи да си я носи правилно като за начало.

14

Анонимен

преди 2 години

абе защо няма данни колко от разболелите се с делта са вакснати? иначе е ясно че нито един ваксър няма да си признае, че е ваксиниран след като бъде хоспитализиран

13

Анонимен

преди 2 години

Да бе, "притеснен"! Дреме му на оная работа. Цял живот работи "началник" и го хрантути едно НПО за осъждане на лекари, един ден свястна лекарска практика няма, че бил и "притеснен" заради собственото си безхаберие! Сутрин стане, рисува в блокче за оцветяване и после хуква по телевизиите да щедро не пари, а най-скъпото си - "акъла"!

12

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме мантрата, че щом бюджета се осъвремени и приеме всичките ни проблеми ще изчезнат яко дим.

11

Анонимен

преди 2 години

Без полеви болници няма да мине, както е тръгнало. Сега сме само в началото на вълната.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 ". Извън подаването на кислород, в болницата нищо не правят." Това АБСОЛЮТНО не е вярно. Включват по няколко антибиотика за да контролират инфекциите, следи се сатурацията на кръвта, разреждането й и какво ли още не. Не говори, ако не знаеш!

9

анонимен

преди 2 години

Този нека дърник уби медицината.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя НАРОЧНО смачка ваксинационната кампания, НАРОЧНО забави въвеждането на мерки, и ПРОДЪЛЖАВА да го прави, и сега също НАРОЧНО се прави на загрижен. Нито му пука за заболелите и умиращи заради престъпното му/им поведение, нито има друга цел освен да докара мощна вълна за президентския вот, така че да нямат противниците на Фигуранта възможност да имат пълноценна кампания!

7

Друга тема

преди 2 години

За нас българите, трябва това да е така - България е наша родина, а Македония е наша земя !

6

Бай ти

преди 2 години

"Той уточни, че не го притеснява толкова бройката на болните, колкото рязкотото повишаване на броя на заразените" ,ей това е мисъл,в крайна сметка от какво е притеснен?

5

M

преди 2 години

Антиваксърите намалят тук. Колко от вас глу*паци дето бръмчяхте преди 2-3 седмици, че няма да се ваксинирайте, вече сте ваксинирани? В си признайте

4

аа

преди 2 години

Като беше Бойко нали крещяхте против мерките, ха сега да ви видим какви ще ги дъвчете

3

Анонимен

преди 2 години

Човек, който има нормална сатурация, спокойно може да лежи вкъщи на аспирин, чай и антибиотик, а не да заема болнично легло. Извън подаването на кислород, в болницата нищо не правят.

2

Анонимен

преди 2 години

Ревизии на болниците, за да преброят фалшивите "ковидни" и като им спрат парите и ги глобят за лъжи, всичко ще се нормализира. А не като сега: влизаш с болни бъбреци, а те пишат - ковид.

1

Анонимен

преди 2 години

Външно е притеснен. Вътрешно се е надявал на това с два палеца нагоре.