148

Анонимен

преди 2 години

"Така си и знаех :))) Не само, че си нямате идея за какво говорите по същество, но и сте напълно наясно, че лъжете за всичко свързано с ваксините" - Аз не лъжа за нищо, просто споделям мнение. Ако искаш го приемаш, ако не, не. Който иска да се ваксинира. Споделям опасения, които са достатъчно добре аргументирани по-долу. Ако искаш приемаш аргумента за смислен, ако не, се ваксинираш. Аз нямам против всички ваксъри да се ваксинирате, щом това ще ви направи по-спокойни... Ваша работа...

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 "Е как, нали благодарение на ваксинираните нямаше да се претоварва здравната система и затова трябваше да се ваксинираме, а сега никой не го бил казвал." Явно не правиш разлика между това няколко десетки и няколко хиляди човека да влязат в болница. Типичната неграмотност на анти-ваксърите. :)))

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 "Няма да е масово наведнъж. Иначе до 10-ина години (предполагам) ще се случи и то не заради Ковид, а заради отслабена имунна система (нещо като последствията от СПИН)" Така си и знаех :))) Не само, че си нямате идея за какво говорите по същество, но и сте напълно наясно, че лъжете за всичко свързано с ваксините, включително и това колко са уж опасни. Затова всичко е ДАЛЕЧ във бъдещето и МАКСИМАЛНО ЗАМЪГЛЕНО като установяемост на причини,следствия и прочие.Жалка картинка сте :)))

145

Анонимен

преди 2 години

"някой някога е казвал, че ваксинирани не могат да се разболеят и да попаднат в болници, също са неадекватни." - Е как, нали благодарение на ваксинираните нямаше да се претоварва здравната система и затова трябваше да се ваксинираме, а сега никой не го бил казвал. Много кратка памет имат някои хора явно хахаха ... Да се ваксинират задължително... Утре ще започнете да твърдите, че и никой не е казвал, че не могат да умрат от Ковид или от отслабена имунна система... Някои обаче помним!

144

Жалко за народа

преди 2 години

Това е красноречива илюстрация на пълната катастрофа на спукания балон наречен ковид ваксини. Не е нужно Витановци и Кантарджиевци да ни осветляват за ползата от ваксините, фактите говорят. Случващото се в Израел се случва и ще се случи и в много други страни отличници във ваксинирането. Този чудовищен експеримент струва милиарди които можеха да се инвестират много по-смислено за здравето на хората по света.

143

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Излиза, че първата и втора доза вече не пазят, пази само третата," Неграмотността на анти-ваксърите е ПОКЪРТИТЕЛНА. Дори в ИДЕАЛНИЯ СЦЕНАРИЙ между 5 и 10% от ваксинираните няма да развият имунитет. Т.е. в Израел при 100% ваксинирани това прави почти милион човека. Повтарям, това е ИДЕАЛНИЯ СЦЕНАРИЙ. Съответно, ИЗМИСЛИЦИТЕ, че някой някога е казвал, че ваксинирани не могат да се разболеят и да попаднат в болници, също са неадекватни. И така наттък и така нататък. :)))

142

Анонимен

преди 2 години

"До кога да очакваме ваксините да подействат и хората в богатите страни (да кажем Израел) да почнат МАСОВО да измират?" - Няма да е масово наведнъж. Иначе до 10-ина години (предполагам) ще се случи и то не заради Ковид, а заради отслабена имунна система (нещо като последствията от СПИН). За съжаление ако ситуацията с CO2 е наситина толкова тревожна, колкото твърдят от ООН, то нямаме друга алтернатива, която да позволи запазване на лукса, с който сме свикнали. Ваша работа - ваксинирайте се и така

141

1

преди 2 години

До Анонимен 150 До кога да очакваме ваксините да подействат и хората в богатите страни (да кажем Израел) да почнат МАСОВО да измират? Кажи някакъв КОНКРЕТЕН период и приблизителен процент на умрелите сред васкинираните :))))

140

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "А, посетил ни е един тр.ол - онзи с източниците. Хич няма да ровя. Вие дайте източник какво са казвали и ще видим." Явно ти липсват и елементарните основи на логическия спор. Написал си нещо, върху теб лежи тежестта да докажеш, че е вярно. Попитах те за нещо, което твърдиш. С други думи, не само откъм фактичи, но си и логически неграмотен.

139

Някой

преди 2 години

Израел от 1 до 18 август 2020 - 218 починалиИзраел от 1 до 18 август 2021 - 238 починалиИстината е болезнена за ваксарите :))))))

138

Яхова пак

преди 2 години

Наказва Содом и Гомор.

137

Анонимен

преди 2 години

"Вижте статистика за смъртност преди и след ваксинацията при един и същ брой заразени. Преди при 4000 заразени има по 100 смъртни случаи а сега при същия брой заразени смъртните случай са по 20. Ваксините не предпазват от заразяване а от тежко изкарване на болестта." - Не, ваксините ще предпазят света от драстичното покачване на CO2, като се погрижат за това в най-развитите държави населението да намалее, с което консумацията и парниковите газове ще намалеят. Боцкайте се, щом искате да помагате!

136

Някой

преди 2 години

"Настоящите ограничения не са достатъчни за ограничаване на заразата, категоричен бе той." - честито на отличниците от Израел. Идва трета игла, после четвърта и т.н.

135

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти". - да разбира се, а четири пъти съвсем никой от заразените не е бил ваксиниран. Егати твърденията, кога започнаха да ваксинират трети път, кога извадиха статистика. Спокойно , има време - ще дойдат и тия ваксинираните три пъти очевидно трябва малко време.

134

Анонимен

преди 2 години

Предполагам ние неваксинираните не сме учудени от новината. Знаете ли защо ваксинират най-много в най-развитите държави? Не, не е защото са най-умни, а защото са най-богати т.е. най-големи консуматори. За да се намали CO2 драстично трябва или сериозна "зелена" промяна в производството, което ще повиши цените на всичко значително, или сериозно намаляне на консумацията. Един англичанин е причина за производството на много повече CO2 отколкото един камерунец. Вижте зелената сделка и Парижкото сп.

133

То и като имаш пари

преди 2 години

-- да прередиш другите ,пак не става ....А във Пакистан ,Индия ,Бангладеш и цяла Африка без една две държави ,да не говорим за бордеите във Бразилия и къде ли нее не са чували за това , а ако са чували-- за ваксина не са чували Ако там някога изобщо започне ваксинация ,на тези тук не знам какво вече ще е станало със имунитета им ,мислеха да са най --големите тарикати на земята ,нали като си ваксиниран го караш леко ? Така било хващало само тези с двете ваксини и така ще си се лъжат докато .....

132

Анонимен

преди 2 години

Доклад от английската здравна служба за юли месец: От потърсилите болнична помощ с делта варианта за периода февруари - юли 222 000 пациенти, 100 000 са ваксинирани.

131

антиваксър

преди 2 години

А, посетил ни е един тр.ол - онзи с източниците. Хич няма да ровя. Вие дайте източник какво са казвали и ще видим. Ама да е от списание с двуцифрен импакт фактор, ей :)

130

до 145

преди 2 години

На седмична база миналата година по същото време починалите са били 98 срещу 126 тази седмица, някаква разлика? Заразените за същия период миналата година са били 10 338 срещу 38 878, но при значително повече стестове.

129

Анонимен

преди 2 години

Това, което нацистите не успяха, сега евреите сами си го причиняват.