234

От мен

преди 2 години

Станиславе вземи бастуна и джиповете и върви да пазиш границата

233

Бай Ганьо

преди 2 години

Чалгарино , дълъг , шансът да направиш правителство , беше колко възможността да създадеш семейство... Комплексар недоправен !

232

Истукан

преди 2 години

Умственото развитие на този отдавна е приключило. Не виждам да чете книги, още повече учебници. На шоумен не му трябва интелигентност, книги и учебници. Става само за клоун и нищо друго не става от него. Няма никаква квалификация. Завършил музикалната гимназия колкото да ръководи очалгарския си оркестър. От класическа музика грам хабер си няма. Загубил си е времето в музикалната гимназия. Хората са искали да го научат на нещо, а той бяга от учене и прави пакусти.

231

пфффф

преди 2 години

Видяхме вашите конструктивни решения, палячовци. Пацо Шнорхела, Пешо Барбадоса и оня дето снимал ония работи на студентките си. С тия вашите конструктивни ***, България щеше да затъне. Ама какво да очакваме от Чалгар, който си седи на дивана и иска да управлява държавата с фейсбук постове.

230

Анонимен

преди 2 години

Я стига си се обяснявал бе,явно и на вас другите са ви виновни.Абе мутро вие не знаехте ли ,кой е Ристьо Иванов и ДБ,коя е Галевица,***-аците Бабикян ,Хаджигенов.Изчезвай и не ни се прави на света вода ненапита. Чуди се Как да лъже още и да си разнообразява скапания живот на наш гръб.Безобразие

229

Анонимен

преди 2 години

До Няма такива Тошковци "Мислех си, че с пожарникаря сме ударили дъното" Често срещам тази фраза, но се чудя, я кажи, кой министър председател е бил по-успешен от Борисов в новата ни политическа история?

228

Анонимен

преди 2 години

чалгопитек излизай от бункера пред хората и поеми отговорност ако изобщо си мъж! Ти и руската *** радеф за 2 месеца сринахте България, цените са двойни няма пари за заплати и пенсии! Излез от дупката бе мишко!

227

Няма такива Тошковци

преди 2 години

Няма такава държава! Няма такова шоу! Няма такова правителство! Няма такива сценаристи! Няма такива тошковци! Няма такъв парламент. Мислех си, че с пожарникаря сме ударили дъното, но Тошковците биха *** за всички времена. Най-*** в цялата работа е, че сега пожарникаря ще се върне понеже много хора ще се уплашат колко по-зле може да е с тия неадекватни хора.Жалко за всички, които гласуваха за тях.

226

Анонимен

преди 2 години

До Истукан "Идеята на ИТН я разбрах много бързо. Те искат да продадат държавата евтино на чужденци." Ахахахаха. НИЩО не си разбрал. ИТН е руски проект, създаден с цел да дръпне протестния вот срещу Борисов и да даде властта в ръцете на Фигуранта, за да си спечели той втори президентски мандат. Какви инвеститори, каква приватизация те гони?

225

Анонимен

преди 2 години

Професионален клоун... А избирателите му не знам какво са си мислили като гласуваха за него...

224

Истукан

преди 2 години

До Избирател. Не сме всички гербери, аз съм против всичките, но най-много мразя ИТН и шоумени като Слави. Не може едновременно да водиш шоу, да разсмиваш хората и да си силен политик. Няма такъв филм. Идеята на ИТН я разбрах много бързо. Те искат да продадат държавата евтино на чужденци. Това стана ясно от преговорите им за съставяне на правитетлство, на които се подвигна този въпрос за приватизациите на всичко, включително на БНБ.

223

Анонимен

преди 2 години

Пасивен гей

222

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Селският гей някакви нови наркотици ли ползва?

221

Анонимен

преди 2 години

До Пиян - залян Толкова си пиян залаян, че вече предлагаш какви ли не абсурни сценарии какво е станало. Не ме изненадва: след като влезе "ол ин" в плюенето срещу ГЕРБ, сега не върви да си признаеш какъв си шаран, тъй че трябва да търсиш да плюеш едновременно ГЕРБ и Чалгаря, като ги "правиш" партньори. Кофти за теб е, че тва няма никакъв логически мотив. Мдаааа. Играчите като теб яката ги наиграха Чалгаря и Фигуранта!

220

Избирател

преди 2 години

Абе тия прости коментари се пишат само от гербаджии.плюейте тя плюнката е на лицето ти гад.

219

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа, България се развиваше през последните 20 години, но това е минало време. Дори и в опозиция, ИТН-рите ще чалгизират БГ парламента както никога досега. Новото нормално е простащина и дива селляния. Междувременно, отделни кремълски проекти като фигуранта ще работят усилено за изчегъртването на България от ЕС. Лъч в тунела няма!

218

Анонимен

преди 2 години

До Миризлива Дупа "Дънгалака от Учим дол играе комбина с Банската Торбъ" ДАЙ ПОНЕ ЕДНА СМИСЛЕНА причина да си подливат така вода и това да даде възможност на Радев да набута Борисов в ъгъла. На бас, че не можеш.

217

Анонимен

преди 2 години

Сьс Ердоган и гн Борисов напред кьм - евразия

216

Анонимен

преди 2 години

Ей,***,спри да дразниш, видя се какво можеш,явно целта ти е била това -да седиш отстрани и да плюеш ,но не и да носиш отговорност и да управляваш , жалък негодник такъв !

215

Пиян - залян

преди 2 години

Славчо , Славчо , излезе , че си по-тъпо парче отколкото изглаждаш , или пак си *** , но помагаш на герберунгелите и турците ! След кратко време , тези които подмами да гласуват за теб ще ти плюят в лицето ! Ти от политика разбираш , колкото Тиквеника английския !Колкото дълъг , токова и комплексар !