19

Анонимен

преди 2 години

Чудно! Афганистан е една от трите държави в света, където все още има полиомиелит.

18

Анонимен

преди 2 години

Пращайте ги в САЩ! Там да си ги отглеждат, те ги създадоха.

17

Хюго Бос

преди 2 години

Хайл, Талибани! Ще ви уважаваме повече, ако си затворите границите и не пускате пиле да прехвръкне! Не искаме никого от вас- каквото искате правете, ваша страна, след като успяхте с няколко джипа и старо оръжие да завладеете 40 млн. си държава, значи обитателите там ви искат. А ако си приберете нелегслните имигранти от ЕС, още повече ще ви иважаеам и няма да ви наричам оRKÍ поне една седмица.

16

Гроби Таласомо

преди 2 години

Гущер, става, но след задължителна кастрация! Русите жени са само за мен! Вчера щяхме да сгазим на Пещерско и Филибелата, два кюмюра, бея черни кат ноща и пресичаха отдет им падне. тамка оня район са напълни с въглища и ***!

15

Анонимен

преди 2 години

Я как бързо забравиха и за пандемия, и за ваксинационни паспорти, и започнаха да призовават за отворени граници щом стана въпрос за скъпоценните им камилари.

14

Щерю

преди 2 години

Не ми вярвайте - казвам Ви, че евреите не са замесени в случващото в Афганистан...

13

Анонимен

преди 2 години

Е защо бягат, нали има американска демокрация там? Нали 2 десетилетия я строиха?

12

Айде бе

преди 2 години

Е бе те си ПМ.

11

Анонимен

преди 2 години

Значи аз да отида на екскурзия примерно трябва да съм ваксиниран, с отрицателен тест, евентуално под карантина или още един отрицателен тест, ама тези "айдеее влизайте спокойно, ние ви очакваме с отворени ръце". Ми не! Айде щом ще е така само ваксинирани с втора игла най-малкото преди месец и 2 седмици карантина преди да ги пратим към Германия и любимата им баба!

10

който

преди 2 години

Забърка тая каша, той да ги приема. Т.е. "великата" Америка. И без това бели там се считали едва 60%. Тея афгани се водят бели. (малко мръсни, но бяла раса)

9

Анонимен

преди 2 години

Не, съжалявам не можем повече Да му мислят тия дето *** ***. Стига са се месили там където не им е работа и са създавали подобни безумни ситуации. Колко още можем да поемаме и да изтърпим? Всяко нещо си има граници, и колкото и да съчувствам не мога да забравя че аз също съм човек и искам да живея нормално в собствената си държава. Този който призовава нека пръв ги приеме в страната си после ще говорим.

8

Анонимен

преди 2 години

Допускат се само граждани на ЕС със зелени сертификати. Сори пич, сами си го набутахте ахахах

7

Анонимен

преди 2 години

Ей сега, още тази вечер сядам да им омеся питка и ги чакам на границата с питка с мед!

6

българин

преди 2 години

България,не е длъжен да приема Никого на своя територия ако Не желае! Та под каква форма ООН се опитва да ни вкара мигранти тук не знам!!!

5

;)

преди 2 години

Ислямизираните мозици в европа, а твхната територия остава за великата държава на исраел това е планът

4

мак

преди 2 години

Да призовава меркел, тя ще се справи. А след афганистанците ще дойде ред и на други, и така до безкрай. Но да не хленчи, ако има атентати и бегачи с ножове.

3

Хюго Бос

преди 2 години

Не, не и не! Да си ходят в ислямските държави- място сред хората нямат. Щом 40 млн се оставиха да бъдат завладени от 60.000 в джипки, смятайте кскви дкотове са. Ще почнат джамии, коран. Там са научени да мразят и убиват всичко християнско. Не!

2

Анонимен

преди 2 години

Взимаме ги веднага....хахахах

1

Анонимен

преди 2 години

"ООН с призив: Приемайте афганистански бежанци!"............................Я марш бе нещастници.