79

Анонимен

преди 3 години

Тоя раздава съвети като, че е на партийно събрание. Посочва единствено правилната линия на населението, партията никога не греши и другарки и другари дайте да дадем. Дали да не отскоча до кварталната кръчма? Последния безделник и пияница може да ме посъветва по-мъдро.

78

Анонимен

преди 3 години

Безценни съвети. Препрочитам ги по няколко пъти на ден и се опитвам да ги запомня.

77

Анонимен

преди 3 години

С две маски задължително! А който е ял боб снощи и с памперс! Щото нали!?

76

Анонимен

преди 3 години

Че то всяка зима, всеки човек може да се случи да го заболи гърлото. Какво значи ВКЪЩИ? Ние не сме професори, а работещи и активни хора, мен няма да ме питат защо си вкъщи, ще ме питат КЪДЕ ТИ Е БОЛНИЧНИЯ. Големите съвети и акъли от тоя....

75

Анонимен

преди 3 години

Може ли и от двете страни да се спре с тъ потийте! Хората трябва да бъдат оставени да се заразят сега, когато младите и здравите ще го изкарат леко, а старите и болните трябва да се пазят. Ваксината да се сложи на уязвимите, а не да се кандардисват децата! И да, ваксината е доброволна. Край с насилието, с издевателствата и плашенето. Край! Дайте шанс на хората в селцата и градчетата дето нямат достъп до ваксина да си я сложат. Който иска да може да се набоде и оставете другите на мира!

74

Кантарджиев

преди 3 години

като какъв налива акъл сега? Нали махнаха от пост, от където можеше да раздава заповеди по Ковид и да го слушат? Да остави борбата с Ковид на по-способни

73

Totenkopf

преди 3 години

Много алчно човече се оказа този шарлатанин

72

Анонимен

преди 3 години

Тоа не го ли пенЦионираха бе. Що не му зададат мисирките въпроса. Къде отидоха Гриповете. Само Куроната ли остана. Кой се разкашля веднага го качват на курОната. Тоа дрът комунист само плаши народа и го стресира. Много интересно тоа дрътак как не го фана куроната ами ги фаща все убавите ора. Тоа и Господ го неще ного е пуляв ке уплаши сите на оня свет.

71

Кантаржиев

преди 3 години

Кукуригууу, кукуригууу, кукуриугууууу;)))

70

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбирам, щом засяга горните дихателни пътища, това си е най-елементарен грип, който минава за няколко дни.

69

Анонимен

преди 3 години

Защото грип = корона

68

Няма!

преди 3 години

На пук на *** като теб!

67

Анонимен

преди 3 години

До Доктор/Прав си-говори простички неща. Сложните едва ли може да ги проумее.

66

Анонимен

преди 3 години

Умнико, затова ли смени плътния шал и кърпата на устата с един купешки зеещ пар.ал, носен от някои с месеци в задния джоб. Уж пазел повече. Смях. Кърпата можеше да се носи както с естетическа, така и профилактична цел. Но важното е да капе в касичките на "смелите борци". Марш влево...

65

Доктор

преди 3 години

Толкова простички и елементарни неща говори този човек, и колко невежество и агресивна простащина се шири в нашата държава. Понякога е наистина много депресиращо да си свидетел на тази агресивна безпросветност. Бай ганьовщината властва с пълни сили.

64

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече показват тоя "специалист", толкова повече хора си го преместват фара от другата страна на борда. Ето заради такива като този сме на такъв хал. Как не му омръзна да говори всеки ден едни и същи тъ.отии. Явно добро е заплащането.

63

ПЛАНдемия

преди 3 години

Бъртевежи на един пенсионер алкохолик

62

Хе Хе

преди 3 години

Я далавераджията с Астрите излезе от пумийната яма.

61

Анонимен

преди 3 години

Този няма да спре с тъпотиите си. Явно е някакъв синдром за да повтаря всеки ден едно и също. И в качеството си на какъв тази пенсия дава тия безценни съвети. Смешкоо.

60

тъпа държава

преди 3 години

Едно от доказателства е ,че продължават да дават трибуна на такива....