346

Тинтири-минтири

преди 2 години

Да, лудница е и основната причина за това е шизофреничното поведение на "мозъчния" тръст на Трифонов. Шнорхели, преписвачи, анти *** са кариеристи, които са си намерили еша в трупата на недообразованите, невъзпитани, самодоволни и нагли чалго-питеци. Едва ли е било голям проблем да впечатлиш на кастингТаранът на ИТН Йорданов с образование и чужди езици - днес с един пост от 2 изречения доказва, че във възпитанието му липсват първите 7 години, а в грамотността 11+.

345

Циганин Комунист

преди 2 години

Не че нещо искам да кажа , ама как се наричат хора които 30 години не могат да си уредят държавата при положение че цялата държава има по малко граждани от Лондон например?

344

Анонимен

преди 2 години

Сакатия чалгар иска да се изявява като честен диктатор.

343

Анонимен

преди 2 години

Не е само чувството. Факт е, че живеем в лудница. За съжаление парламенвтът вече трети месец се мота, без да работи, но плюскат заплати. Факт!

342

анонимен

преди 2 години

ИТН-Има такъв кабинет.*** не подкрепят такъв кабинает.

341

Анонимен

преди 2 години

Хвърляте кал срещу Слави, но се хващате за лъжите на Мая, Дончева, Иванов, Атанасов, все неуспели герои от 30 годишния преход. Нито Радев щеше да е президент, нито Мая - омбудсман, ако Борисов не ги подкрепи, а Нинова и Първанов вкараха Радев!

340

Калеко Алеко

преди 2 години

И аз имам същото чувство славунчо, откакто мUнчо вдигна юмрука и Вие изпълзяхте изпод него, и превърнахте Парламента в сцена от "Шоуто на Каналето" ... !!!

339

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Славчо, сърди се на себе си, сам си го на...ука. Отказвай се от политиката, не е лъжица за твоятя уста !!!

338

Анонимен

преди 2 години

Слявчо, огледай се, ако има бели престилки около теб, определено си в болница, но може да е и лудница.

337

Анонимен

преди 2 години

Селянчето от Учиндол се мисли за месия.Решава еднолично ,депутатите му изпълняват като войници.Това закони,конституция,елементарно приличие, нямат никакво значение. Тъжна картина в България.

336

Анонимен

преди 2 години

Слави шоу и сценаристи са бизнесмени. На кого продадоха своите няколко стотин хиляди избиратели - на който даде най-много и очевидно спечелилият това наддаване е спонсорът на Радев. Честито на печелившите.

335

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

славчо,използуваха те като мюре! фигуранта ти го сложи без вазелин!както винаги бият първо шута на Шута

334

Анонимен

преди 2 години

Горкото момче,съвсем е изтрещял.Най- ездарният клоун в българската политика.Жорж Ганчев и Бареков бяха поне донякъде забавни.Това момче е само противно.Лузърите в страната и чужбина пак да гласуват за него.

333

Анонимен

преди 2 години

Слави, Слави, едно е да седиш на диванчето и да се подиграваш на хората, които не са пред теб, съвсем друго е да свършиш нещо. Всичките ти фенове те гледат какъв си "мъж" на диванчето, ама още не си се появил в парламента, иначе си гоУем мъж.

332

Анонимен

преди 2 години

Сляви, комунизма ли ще връщаш?С комунист редеф начело?

331

Anonim

преди 2 години

Уважаеми г-н а Трифонов, имате ли представа в каква лудница живее обикновеният българин. Унизително е да отидеш за елементарна услуга при чиновник и да получиш ***, непрофесионален отговор и да не можеш да направиш нищо?. Да си зависим от простотията в България е факт и е ГАДНО да живееш в такава държава!!!

330

Гиб Мелсън

преди 2 години

Те високите цени на тока за фирмите ще кацнат в сметката и на редовите българи без фирми. Всичко ще поскъпне. Парапитека от Банкя веднъж вече се опари като видя как българите реагират на скъп ток. И другите видяха. Затова сега никой не иска да направи правителство. Някой трябва да обере негативите на парапитека от Банкя и после като свикнат с новите цени българите, тогава Винету ще се върне на бял кон и каже. Видяхте ли без мен какво става.

329

Тоя

преди 2 години

Да спре да се оплаква , проиграха си шанса !

328

Анонимен

преди 2 години

Не-не, не са им клиенти нито ГЕРБ, нито ДПС. Клиентите на ИТН са с много по-дълга ръка - колкото е дълга ръката на Москва. Сега разбирам първото и непризнато име на тази партия - "Няма такава държава" - това е основното желание на притежателя на дългата ръка от Кремъл - да няма такава държава.

327

Диана

преди 2 години

Смешен е Слави с популистките си изказвания-той бил опозиция на Герб и ДПС, но не каква да е, а тотална..Това е безотговорно отношение към страната и нейните проблеми -политиците първо трябва да се изслушат и после да решат дали харесват нещо или не! Това тотално отношение към една наша популярна и успешна партия е безотговорност към държавата!Единствено БСП е партия, която трябва да се разформирова заради антинародната й дейност, което не значи, че щом е в парламента тя не трябва да се изслушва