194

Анонимен

преди 2 години

ами герб не изпълняваше ли волята на суверена, бе пъпеш?!?!?! и не забравяй, че герб има също толкова гласа, колкото и ти! така че зад борисов също стои същия този суверен!!!!!!

193

Анонимен

преди 2 години

Шутове управляват само в държави като Украйна и България. Нивото е такова - като за комедия с трагичен край.

192

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Колеги. Изпратени са готови текстове и фрази на Вайбър. Моля придържайте се към тях. Няма да се плаща за своеволия. Тук поне по 30 коментара от всеки да видя.

191

Българин

преди 2 години

Ох, от къде ни слагат все такива политици, ох!

190

Предприемач

преди 2 години

Слави е топ. Пак ще го подкрепя. Семейството ми също. Платените *** и псевдо медии- думкайте се отзад.

189

Всъщност

преди 2 години

Славчо беше използван, за да счупи Герб. Мислеха, че после могат да му се качат и Рр да управлява през него. Само че, ядец! СЛАВЧО СЕ УСЕТИ НАВРЕМЕ. Затова сега плюенето почва срещу Славчо. И до.и е повече към него от платените ***.

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - кой ви ги изпляска?

187

МРАЗЯ ЧАЛГАРЯ

преди 2 години

Аз много обичам проста@# като теб

186

Анонимен

преди 2 години

Ей, това се казва изразителна реч, стил, култура!

185

Анонимен

преди 2 години

Бокича не цвете за мирисане, само дето ни изпляскаха по-лоша алтернатива, от един психопат на друг.....хахахаха :)) После се чудите що хората бегат с 200 от БГ, нема никакво разбирателство, нема да кажеш добра дума за работника ти, просто предмети за употребяване :) Иначе българите са добри хора, само дето са в постоянно напрежение :)

184

Astarot

преди 2 години

@288Да ревеш за 60 милиона разходи по едни избори, когато милиарди изчезнаха за един мандат, е... "умно".Аз предлагам да върнем абсолютната монархия. Тогава, няма да плачете, що са се дали едни пари за избори. И без друго за демокрация не сме дорасли.

183

Анонимен

преди 2 години

Платените избиратели на ИТН ги разбирам- олигарсите са кихнали, те са си взели паричките. Не е правилно, но е явление и е логично да разбереш що пускат бюлетина за чалгопитеците. За останалите наивници мисля че е нужна специализирана помощ.

182

Анонимен

преди 2 години

Оставка, Мутро! Вземай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай в крайпътно заведение край Учин Дол, където ви е мястото

181

Анонимен

преди 2 години

Кво си спестил, бе? Заради болното ти его се направиха нови избори на 11.07 щото върна мандата и прати шахматисктката на Божков да го върне. Та хептен да и съсипеш биографията. Колко струват изборите на 11.07? И вика избори до дупка. До дупка ама до твоята дупкааа. Избори до дръжки!

180

пияница мистик

преди 2 години

Когато такива огромни суми се взимат, връщат, даряват, задължително се изписват един куп документи, слагат се подписи, печати, адвокати описват какво се случва, всичко се опакова и прошнурова. Пусни едно черно-бяло ксеро копие на тези документчета бе, Славуца, недей ми обяснява на махаленски език с термини като "мазнинка", "трайкаха" колко си дал. И аз дадох 20 милиарда долара дарение, 5 милиарда на семействата на загиналите. Ето на, айде сега ми ръкопляскайте :))))

179

до 261

преди 2 години

А на вашия лидер Боко каква е физиономията а?????

178

Анонимен

преди 2 години

Давй, Слави! Пак ще гласувам за теб.

177

НИКОЙ

преди 2 години

Спестил бил той 15млн на държавата!Защо не кажеш,че заедно с това си прахосал 100млн след като те хвана шубе да направиш правителство след изборите на 4 април.Ти и сега не можеш.Нормалните лидери на партиите освен,че поемат личната отговорност и стават министър-председатели,имат възможност да избират кандидат-министри от няколко кандидатури.А вие търсите поне един,който е достатъчно луд да се навие и да си сложи главата на дръвника.А хейта си го посял ти и сега береш горчивите плодовете.

176

Анонимен

преди 2 години

Триджипко Бибитко кво го мислите? Той си има 7 бодигарда. Купил си е детектор на лъжата и ги тества на 6 месеца. За тва ги сменя често. Който лъже не вярва на никого. Субсидията бълха го ухапала. Отидоха си хората... Нито с пари .. нито с нищо може да се купи мъката. Поне дано се помогне на хората да ги погребат като хората. Как се харчат такива зари за починал? Ще им присяда всеки лев на тези измъчени хорица. Бог да ги прости и да почиват в мир загиналите в огъня!

175

Анонимен

преди 2 години

Ебасимо дървения философ майна. Като помисля, че някои гласуват безплатно за тоя ми иде да се гръмна.