61

До 15 Смешен плач

преди 2 години

Тоя път по площадите! Стига толкова! Тия локдауни са най-обикновен тормоз, като намалят работното време на магазините с два часа или затворят някое кафе, от какво "пазят", дрън-дрън. В коментарите вече е споменато, що никой от еконт или спиди , или някой хипер маркет не се зарази , като не можеш да ги накараш маска да си сложат дори и на брадичката.

60

Питане

преди 2 години

Ако ритна камбаната след ваксинация, кой ще е отговорен?

59

Коментар

преди 2 години

Сега докторята като станат "заети" единствено само с коронавируса и сами да се пишат че уж са болни за да продължават да точат здравната каца,сигурно ваденето на кърлеж ще мине психологическата граница от 500 кинта суха пара за 2 минути))

58

Анонимен

преди 2 години

За да може да се рекламират ваксините ще има ако трябва и 5-та вълна.

57

анализатор

преди 2 години

До гуша ми дойде,едни налудни аритметикаджии, да ги показват по Нова и БТВ,и да се изживяват на супер-доктори по ковид.Не канете такива ненормалници,защото само обърквате хората.Всеки може да събира,изважда,умножава и дели.Нажно е лекари да дават съвети какво да правим,а не бакалски счетоводители.

56

Учен от БАН

преди 2 години

ХОЛЕСТЕРОЛНА МАТЕМАТИКА

55

Няма Грип

преди 2 години

Важното е, че от как има Кови, няма сезонен грип и холерия. Всички болести изчезнаха.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма да я задмине, всяка следваща вълна е по-слаба. Ноември всеки трети, който познавах беше болен. февруари-май (Тази вълна някакси беше по-дълга) бяха на половина по-малко познатите ми. Сега ще са още по-малко. Нали има и 20% ваксинирани уж...

53

Д-р Сибила

преди 2 години

В момента отделенията се пълнят с възрасни хора със завършена ваксинация против Ковид. Явно делтата се разпространява именно със ваксината.

52

Про-Ваксър

преди 2 години

Какви ваксини? Личната лекарка нищо не ми е казала? Ако ми звънне - ще се ваксинирам, но явно не е нещо важно.

51

Анонимен

преди 2 години

44 за тва се е ваксинирал, къдет квот види и той го прави, ако види, че се клецотят мъже и той ще го направи

50

Анонимен

преди 2 години

Интерес да има болни имат единствено белите престилки. Колкото по - вече, толкова по - добре.

49

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Пандемията ще отмине, когато измрът антиваксерите.И това ще стане...

48

Анонимен

преди 2 години

От кога пиша да се затворят границите и да се спрът полетите ама политици не влиза в този сайт да прочетат. Сега ще ни изкарат пак нас виновни дето нямаме пари и до магазина да отидем. Но иначе паралиите отидоха по гърция да ни донесат аргаман. Историята се повтаря както с първата вълна когато през летищата и границите навлязоха печалбарите и ни запалиха. Резултата беше плачевен. 20 000 души си отидоха но няма виновни. Ние сме виновни че ги търпим.

47

Безплатни ваксини

преди 2 години

Ето колко помагат ваксините.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49В един хранителен магазин имаше една пенсионерка която всеки път ми правеше забележка за слагането на маска, но сега я няма и има едно младо момиче, което е без маска.

45

Анонимен

преди 2 години

44, много хубаво си изредил държавите, дето са пламнали в момента. Браво!

44

до 44

преди 2 години

И откъде си сигурен, че знаят какво правят. Отдавна народите си избират политици, които да намират бързи и ефикасни решения. Но, при сегашната ситуация се оказа, че нито една от мерките, работили някога върши работа.

43

Анонимен

преди 2 години

До asdДа си се ваксинарат в богатите страни а ние българите ще пропуснем.

42

Анонимен

преди 2 години

Пазарувам постоянно и в Лидл и в Билла. Почти няма касиерки с маска. В болшинството от магазините за дрехи продавачките също са без маски. По моловете също. Явно на хората им писна от плашенето с измисления делта щам и не вярват нито на мерките, нито на бройките, нито на ваксините. Преболедували са и си гледат живота.