53

Анонимен

преди 2 години

До 72 Приятелю, за да осмиваш нечии подводници, ти трябва да имаш по-добри. Иначе смешен ставаш ти. Чувал ли си израза "на гол тумбак чифте пищови"?

52

Анонимен

преди 2 години

Путин има железни нерви, ако съм президент на Русия и некви западни шyшумиги ми навлезат в териториалните води директно натискам копчето и ги изпепелявам. Били се объркали, ми да не се объркват бе. Това е като да преспиш с булката на съседа и да кажеш ама аз прocто обърках леглото.

51

Отделно

преди 2 години

Че тоя ако му дадете ще каже че кръстоносците не са опожарили, плячкосали, изнасилили Константинопол и дошли да се напият с Калоян.... И нямали същите намерения за Търнов.

50

Анонимен

преди 2 години

търсят грозни англичанки за плющене

49

Защо толкова съм

преди 2 години

Се заял за Симеоновия род и за Симеон 2 - ами ще обясня за мен времето е много променлива величина аз си пътувам как си искам насам натам из времето, обаче той е грешка - социокултурна, икономическа, интелектуална грешка, която върна тази страна първо с осемдесет години назад и после десет гониги напред, които не бяха негово дело между другото а на Красимир Вълчев. Но като човешки взаимоотношения като тип на държавна структура този ни върна във феодализма, точно той а не БАН. Цензурирай си ...

48

Логично

преди 2 години

*** англичани, сърбайте попарата, която дробите. Навремето Горбачов ви каза, че живеете в стъклен дом. Тоест много сте беззащитни, а нагло се бъркате навсякъде по света.

47

SS

преди 2 години

И при ядрена война пак ще има оцелели ! При глобалното затопляне също ! Но със сигурност джендърите ще дадът фира.Те са неспособни да оцеляват при кризисни ситуации.

46

Анонимен

преди 2 години

Калеко Алеко бил по-върховен главнокомандващ от Путин. Бре бре!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И колко ,,десетки ,,подводници има Русия ? 50-60-80 ....100 ли ? А ужким се борят срещу фалшивите новини .,, Пишурката,, не си е направила труда да провери колко под-лодки имат и смукала ,смукала ....

44

Лудост

преди 2 години

Леле леле страха е голямо шубе... честито Путин си имал вече лични подводници....

43

Анонимен

преди 2 години

Сигурно ще се опитат да убият агента си Скрипал с ядрени ракети Циркон,след като не успяха с бойно отровни вещества.Как не им стига акъла на руснаците да пратят някой да го удари с една тухла по главата и готово,а те тръгнали да пръскат милиарди.

42

Анонимен

преди 2 години

Руснаците освен смях, друго не могат да предизвикат. Ако слязат под 900 метра ще има вой на умряло от московските минарета. Курск подводница ли беше?

41

Фон дер Лайнен

преди 2 години

Моряците в ядрените подвoдници не спазват ковид правилата за социална дистанция, възмутена съм, ще се оплача на Путин. Иначе ние немците нищо не разбираме от ядрени подводници, никога не сме имали такива.

40

Анонимен

преди 2 години

МНОГО *** ИНГИЛИЗИТЕ БЕ!!! МНОГО ЛЪЖАТ,ПУТИН НЕ СИ Е КУПУВАЛ ЯДРЕНИ ПОДВОДНИЦИ.ДЖОНСЪН ДАЛИ ИМА ВОЕННИ КОРАБИ? ЕГАТИ СМОТАНЯЦИТЕ,ПФУУУУ

39

Хе хе хе

преди 2 години

До Истината Показва ,че може да се живее без гей паради , *** ,наркомания ,без внос на отровни храни ,ГМО ,без демократични и евроценности ,лъжи ,демагогия нали ?

38

Анонимен

преди 2 години

Няма съмнение путин е дал команда и кгб и гру ще ги ударят с ядрено оръжие довечера. Какво друго да е?

37

Анонимен

преди 2 години

Руснаците уплашаха ягодоберачите в британско, вижте колко минуси цъкат.

36

баба мара

преди 2 години

до 16 август сащ провеждат наи мощните учения от 40 години насам да плашатрусия и китаи така че да не се учудват ако подводниците се закотвят пред статуятана свободата нали така бре *** гад-ни трябва да има баланс

35

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези десетки посестрими на Курск, явно са тръгнали да последват съдбата му ... с върховен главнокомандващ като путин това няма да е никак трудно ... !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Да, Русия не се била навеждяля глава на бозавите брити /които плуваха в украински води по всички международни закони. Които Русия не признава/. НО НАВЕДЕ ГЛАВА НА КИТАЙЦИТЕ, КОИТО ДО МОМЕНТА СА ОКУПИРАЛИ СИБИР И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАКВО МИСЛИ Путин