316

Анонимен

преди 2 години

ПО БНТ 20,00 03.08.2021 КАНДИДАТЪТ ПЛАМЕН НИКОЛОВ РАЗМАХА, КАТО НЕЗАПОЗНАТ С ТЕХНОЛОГИИТЕ НЯКАКВА ДИПЛОМА, ВМЕСТО ДА Я ПОГЛЕДНЕ КАМЕРАТА И ДА ЗАСНЕМЕ ДОРИ СТРУКТУРАТА НА ХАРТИЯТА. ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖА - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДИПЛОМАТА ОТ СУ"КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" Г-Н НИКОЛОВ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ГОРДОСТ ЗА ВАС, ЧЕ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ - MAGNA CUM LAUDE. ВСЕКИ БИ СЕ ГОРДЯЛ С ТАКАВА ОЦЕНКА.

315

Анонимен

преди 2 години

Правителство от болшевики!

314

Анонимен

преди 2 години

Експертите не ябва да са в правителството, те се наемат като съветници на президент, на министър председател и т.н., обикновено са няколко и ако някои излезе некадърен се сменя на момента. В правителството трябват хора които умеят да управляват, под управляват нямам впредвид автоктрацията на Славун.

313

Премиерът индиец

преди 2 години

За да може да си берат каквото пожелаят и да е без наказано и да не плащат данъци и такси и осигуровки и повече права да имат !!!

312

Max

преди 2 години

Големият въпрос е кой министър ще подпише заповедта за задължителната ваксинация???

311

антикомунист

преди 2 години

Какво става??? Комунистически преврат??? Всяко мнение критично срещу комунизма и Бойко Методиевич е порязано!!! Диктатура на пролетариата ли???

310

Анонимен

преди 2 години

До 316Петър Илиев да ти е проблемът! От целия проектокабинет той е най-кадърният! Всеки възпитаник на ЮФ на СУ "Св.Климент Охридски" го знае.

309

Анонимен

преди 2 години

Добро си е правителството.

308

експерт

преди 2 години

Като посланик в Германия ще се започни с все по-лошото и гадно обслужване на служителите, миришещи от километри на ДС креатури, които с погнуса говореха с българските граждани живущи на територията на Бундесрепубликата, НЕСЪДЕЙСТВАЙКИ с нищо на българите там! Проклятие няма ли да ги застигне тези хора най-накрая?!? Защо ВНУК на УБИЕЦ е отново с трето различно правителство във ВЛАСТТА!!!!

307

Анонимен

преди 2 години

Шоуто обяви кастинг за президент с гръмкото име ПРЕЗИДЕНТЪТ, приемат се записвания в 78а телевизия,грамотност не е важна ,вход 78 стотинки ей така символични!!!!

306

Ъхъъъъ

преди 2 години

Някой може ли да каже за какво ни е министър по ромските въпроси ????"Министър без портфейл по ромските въпроси - д-р Антония Валентинова"От кога държавата започна да разпознава ромите като нещо повече от български граждани ???

305

от Германия

преди 2 години

Защо Ради Найденов е в кабинета?! Освен, че беше част от Тройната коалиция, е внук на Ради Найденов, министър от ерата на Вълко Червенков - спряган за убиец и персонален на много царски хора, плюс лично на принц Кирил, чичо на Симеон Сакскобурготски. Злите езици казват, че Ахмед Доган, който докара Царя в България, лично е уредил Ради Найденов да е близко до Царя, независимо от неговия маркобесен дядо. А самият Ради Найденов, по време на мутрите от ГЕРБ, беше посланик на РБългария в Германия.

304

Анонимен

преди 2 години

Велислава Петрова не разбира нищо от образование, но я лансират за министър на образованието, защото всички други министерства са заети, а масоните от Millenium club искат да имат свой представител в управлението на държавтата.

303

Анонимен

преди 2 години

18,00 03.08.2021 ИЗЯВЛЕНИЕ НА ХАДЖИ ТОШКО : "НИЕ НЕ СМЕ КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО - ТАКА, ЧЕ КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ НЯМА." Е, В ТАКЪВ СЛУЧАЙ - ЗАДНА ПРАШКА И АДИОС.

302

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 360Не могат да разберат, че политиката е един вид война, нема правила в "мръ сната игра" Все едно да те нападне некоя държава и ти да разчиташ да са джентълмени.....хахахаха :))

301

Бългериъ фърст

преди 2 години

Американски бизнесмени си разказват вицове. Идва ред на собственик на фирмичка за продажба на плавници и шнорхели:- А пък моя директор-продажби ми пусна предизвестие за напускане...- Защо?- Спечелил кастинг!- За коя роля?- Премиер на някаква страна България.- Да, бе, няма такава държава...

300

спонсор на МВР

преди 2 години

Куклен театър за ***!

299

Анонимен

преди 2 години

Коалиционно споразумение не подписвайте, но за подкрепа на правителството трябва да подпишете, иначе няма да го има. Това са различни неща, абе този слави уж шеф на някакъв шоу бизнес, а се прави все на утрепан. Прегледайте си програмите, на тяхна база една по-всеобхватна, за по-интензивна работа. "Няма общо съгласие за общ документ, под който всички да се подпишат" -- като нямате съгласие сте свободни, никой не е заритал за вас. Служебното правителство е окей.

298

Анонимен

преди 2 години

Малко на пререди другарче е работата оня ден на здравеопазването сега на друг пост ще те сложим ????? Леле ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха Тоше това е държава не ти е ШОУТО НА СЛАВИ!!!!!

297

Спрете го тоя Ковид

преди 2 години

"Собственикът на най-голямото шивашко предприятие в Димитровград фабрика Пролет с над 300 служители, може да прекрати своята дейност до края на април месец тази година, заяви Пламен Цонев след запитване на Dimitrovgrad.BGvesti.Net. Причината за евентуалното затваряне на фабриката е отказът на почти всички служители да се ваксинират срещу Коронавирус, предвид усложняващата се епидемиологична обстановка в страната и света."