521

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 587 "антиваксъри, делта ще ви погребе." Тия, които пишат тук против ваксините, вероятно повечето вече са ваксинирани. Не бъркай троленето за пари със собствени решения.

520

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, делта ще ви погребе.

519

Анонимен

преди 2 години

Тоя е бетер Ванга. Ама тя барем познаваше от време на време.

518

Lora

преди 2 години

Желязна логика, няма що! На този принцип да пуснем детския паралич, туберкулозата и едрата шарка да минат през цялто население на земята, за да се изработи имунитет. Както през средновековието са се справяли с болестите. Е измирали са половината, други са оставали трайно осакатени и увредени, ама ...защо да не следваме средновековните практики. Мангъров може би се бори за намаляване на световното население чрез естествен подбор. Който оцелее - оцелее. Другите - спомен от тъжен ден.

517

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 581 "А ти как не можеш да разбереш, че ваксинираните починлаи са 2 пъти повече от неваксинираните." Явно мангъровчетата смятат, че ваксината е срещу безсмъртие. Факта, че са ваксинирани първо най-възрастните, сред които и естествените предпоставки за усложнения са най-високи, явно не се взема предвид от последователите на д-р Смърт.

516

ТРЕЗВ ПОГЛЕД

преди 2 години

Човечеството съжителства с вирусите от хилядолетия. Те са природно явление като дъжда и естествен регулатор на популацията. Както казва Мангъров рано или късно всички ще се срещнем с него.В тази връзка по отношение на ваксинацията, на местна почва са актуални две поговорки:"Мокър от дъжд не се бои" и "След дъжд качулка"Първата онагледява положението с преболедувалите, а втората действията на държавата по казуса.

515

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите - в лудници!

514

Анонимен

преди 2 години

А ти как не можеш да разбереш, че ваксинираните починлаи са 2 пъти повече от неваксинираните.

513

Анонимен

преди 2 години

естествено, че ваксиниран човек може да се разболее, но ще го изкара доста по-леко и ще оцелее, а за неваксинираните това не е сигурно. Още ли има хора, дето не го разбират това?

512

до 576

преди 2 години

А поне поръчка за подобно изследване има ли, или чакате финансиране?

511

до 560

преди 2 години

"Той отсече, че ваксините не могат да спрат коронавируса и призова лекарите да лекуват." Някое мангъристче може ли да разтълкува какво значат думите на д-р Смърт ваксините "да спрат" вируса? Правиш ли разлика между " да спрат" и " не могат да спрат"Ваксините не работят срещу вирусни респираторни инфекции.за справка ефективността на противогрипните такива.

510

Анонимен

преди 2 години

Данни от последния доклад на Public Health England (PHE) за ковид - от 1 февруари до 19 юли в спешните центрове са починали 460 души от делта варианта. От тях 165 са неваксинирани. 290 са вакиснирани. Да ви попитам ваксинирахте ли се? На ваксинираните честито!

509

измислен доктор

преди 2 години

Този пседодоктор е с криминално паведение. Резил за съсловието и обида за лекарите които се борят с вируса рискувайки здраве и живот. Саботира здравната система.

508

До 502

преди 2 години

"E, този път със сигурност мога да кажа ,че този човек лъже или поне не казва истината. Работя точно за изследването на Офиса за Национална Статистика и Университета в Оксфорд относно Ковид в ЮК . Тези негови "данни" просто не са вярни. Първо , няма никакви обобщени данни за варианта ,Делта" и второ дори и от частичните данни по които работим, няма такива цифри .В нормална държава трябва да си носи последствията за лъжа."Абсолютно подкрепям!!!!

507

Анонимен

преди 2 години

Предназначението на ваксините е единствено да пазят човека от тежка инфекция при заразяване. Каквото прави и имунитета след боледуване. За хората над 60 години, които нямат антитела е препоръчително да се ваксинират. За всички останали е пожелателно. Мангъров е като развален грамофон, който никъде... не споменава, колко ще са жертвите, ако не се използват ваксини...

506

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 567 "Кратко сравнение с починалите при неваксинираните показва пълната картинка на провала на д-р Смърт и неговите манипулативи твърдения." Да, краткото сравнение показва, че ваксинираните са повече от половината смъртни случаи в Англия. Честито!

505

ПОСВЕТАИУНАС

преди 2 години

След като прочели изка.ка.званията на доцент доктор Мангъров Пфайзер и Модерна преустановяват в края на седмицата производството на ваксини срещу COVID, ще диверсифицират като произвеждат алкохолни продукти

504

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 569 "Посочете един негов колега в България , който да е на същото мнение...!" Има много такива. Има и много в чужбина. Има хиляди експерти с неговото мнение, които можеш да намериш някъде в нета и на които се опитват да запушат устата. Но за това трябва и малко интелект и знание на езици. С промит мозък като твоя това няма как да стане. Просто ще продължаваш да вярваш на телевизора като бабите от нашия вход.

503

Светофар

преди 2 години

Да всъщност Мангъров греши, прословутия спайк протеин е комбинация от три протеина. А придобитоя имунитет разпознава един домейн от тях. Така, че всяка промяна в краищата на въпросния домейн прави имунитета неефективен.

502

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 566 Нали, нали, нали... На-на-на, на-на-на... Тра ла ла...