26

Анонимен

преди 2 години

Тоя какво ли не им построи, какво ли не им угоди, а те избраха чалгар да ги управлява, не очаквайте такъв опростачен народ да се ваксинира, никакъв шанс.

25

SHEFA

преди 2 години

ТЕЖКА ЗА КОЙ?-ЗА НОЙ?-ТИЕ ГИ Е ПО СТРАХ ДА НЕ ВЗИМАМЕ БОЛНИЧНИ-АМА НЕМА КАК.-ЩЕ ТРЕБЕ ДА ПЛАЩАТ КАКТО НИЕ ПЛАЩАМЕ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ-ЗА МЕН ГОВОРЯ!-1-ВО ЗА ТЕЗИ БЛИЗО 2 Г НЕМА НАЧИН БЛИЗО 80% ДА НЕ СА ГО ПРЕКАРАЛИ.

24

Скоро

преди 2 години

задължително Донорство на Бъбрек и Сърце!

23

Анонимен

преди 2 години

Леле идва бедствие и цунами от ковигрип. Местя

22

Факт

преди 2 години

Статията не точно , трябва да се уточни , че става въпрос за хората с мюсюлманско вероизповедание баба ми на живее в село с 300 жители до Видин 230 вече са ваксинирани 130 с първа доза, 100 с две .

21

всички

преди 2 години

говорят за човешки права, а не искат да дадът такива на никой друг, когато е за тях има Харта на човешките права и НПО-та и Хелзински комитет, ама за Прайда няма човешки права

20

Анонимен

преди 2 години

Този свят вече стана отвратителен. Дано да приключи по скоро че вече не се издържа.

19

Stoyanov

преди 2 години

И 1000 статии да пишете , процента ви няма да се вдигне много. Пък ако ги направят и задължителни тогава ще видите за какво друго ше пишете , но няма да е за ваксини и заразени бъдете сигурни.

18

приятел на златена

преди 2 години

Аз вече си сложих 3-та доза. Ама съм интелигентен с 6000лв заплата.

17

Анонимен

преди 2 години

българите сме много див народ. нямаме милости нито към себе си, нито към другите.

16

Анонимен

преди 2 години

Ама защо чак септември? Давайте я от сега тая вълна, това нечувано бедствие, що да чакате до септември? Тъкмо ще си проличи колко хора сме изкарали грипчето и имаме естествен имунитет. А, чакай, то страшния страшно заразен вариант на вируса е тук от април и нещо не се получи вълната.

15

Анонимен

преди 2 години

На всеки час пускате по две пропагадни статии!!! Онова здравомислещо население не може да го убедите да се ваксинира.Ваксинират се хипохондриците и екскурзиантите ,които не могат да изтраят да не пътуват . Все пак имиджът във фейсбук на гъзар трябва да се поддържа. Да ги видим на 5- тата игла дали няма здадат багажа и последният и екскурзия да не е пи дадо Поп.

14

MIKE

преди 2 години

СПИСЪК: 1. Можете ли да хванете вируса след ваксинация - ДА 2. Можете ли да предадете вируса след ваксинация, ако получите Covid - ДА 3. Колко дълго имате имунитет след ваксинацията - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ 4. Kолко леки симптоми ще имам след ваксинация, ако получа Covid- НИКОЙ НЕ ЗНАЕ 5.Ако съм напълно ваксиниран, мога ли да умра от Covid- ДА 6.Мога ли да умра от ваксините- ДА 7.Мога ли да получа сериозни странични ефекти от ваксиниTe разрушаващи здравословната ми система- ДА

13

Интересно!

преди 2 години

Лекарите виждат в хората едни ходещи 20 лв! Как няма да плашат с 3, 4,...28 вълна, а? Че 90% от българите им спъвате бизнеса!

12

Бay

преди 2 години

там живеят най-интелигентните българи!

11

Анонимен

преди 2 години

българина разбира само когато е на умирачка, ама тогава често няма ефект

10

Prokurora

преди 2 години

Ваксиниран съм, всеки сам си преценява дали да е ваксиниран или не, но никой не може и не трябва да изисква другите да се ваксинират. Ваксинираните пренасят вируса, но паспорти за пътувания и други неща за безсмислени.

9

По желание трябва

преди 2 години

Който има желание да живее, да се ваксинира. На когото животът е омръзнал, може да се пробва в Ковид лотарията.

8

Диана

преди 2 години

С такива политици, никой няма да иска да се ваксинира - не можеш да им вярваш! Получава се ефекта на лъжливото овчарче, но лошото е, че контрата остава в хората, не в политиците..БСП отлично знаят важността на ваксината, но копираха или се подмазваха на определени среди на Запад като последни сноби и ***, когато започнаха антиваксърската си кампания у нас..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!..Българите познаваме ваксинацията! Не се поддавайте на внушенията на БСП, ваксинирайте се! Не сме диваци!

7

Анонимен

преди 2 години

септември ще повярвате, дано не е късно