407

Разликата

преди 2 години

Не е на екскурзия при Ердоган,а Александър Ван дер Белен го кани.Президент на най-цивилизованата държава в Европа.Е,няма лошо,че е оценил привързаността на Деса към класическата музика и ще ги води на Залцбургския фестивал.

406

Как ще ти повярват?

преди 2 години

Как ще ти повярват бе Симо? Все едно някой повярвал на Балдуин Фландърски, че не било нарочно.. Или някой повярва на Жан Виденов че било под заплаха номера с житото, или някой повярва на БПЦ, че това не било нарочно с 1000 бебета покръстени и Вероучението в училище, или ония часове отгоре не били нарочно, или липсата на индивидуална конституционна жалба не било нарочно забавена толкова време или закритите 800 училища идиотската реформа на калпак в училище, сделката с "Майкрософт" не била нарочна

405

BG

преди 2 години

Този "президент" место обединител се оказа разделител на нацията! Колкото по бързо се разкара толкова по добре за BG. Мисля, че има кой да му потърси сметка .

404

рев

преди 2 години

РАДЕВ Е 4 ГОДИНИ ПО-МАЛЪК ОТ БУЦИ.ИМА ВРЕМЕ ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ

403

До 460

преди 2 години

Пука му на Баце къде ще ходи Радев. А Деса, с букленото костюмче,ли ще бъде?

402

Анонимен

преди 2 години

Гордоста на народа! Хахаха!

401

Анонимен

преди 2 години

А бе пет години го хрантутихме,стига! Дай му там пенсията за която се е борил и да приключваме!

400

Анонимен

преди 2 години

Що за въпрос след пет години нищо не правене на Радев! Изведнъж след пет години много го харесваме! Защо и за какво и по какъв случай?

399

Анонимен

преди 2 години

А бе що ни занимавате с пенсионери? Желаем на Радев спокоен пенсионерски живот с женището си Деси!

398

Анонимен

преди 2 години

Дон Бацоне и Дон Шишоне от клана Доганези ще свалят Радев.

397

Ти не можеш разбереш

преди 2 години

Какво ти говоря аристократична свиньооо ... Такива като тебе отгледани в инкубатор за недоносени и цял живот не излезли от тоя инкубатор и вероятно нещо като те пореже,а то е съмнително дали си ял и един шамар през живота си или дали си се порязвал на парче стъкло викат трима хирурзи и един лекар. Симо има гърмени зайци на тоя свят има и такива хора дето сте направили всичко възможно да ги убиете и пак животът или светът е казал тоя трябва да оживее,вие не-повторен разстрел... Не моа ти помогна

396

Анонимен

преди 2 години

Есента чичко Радев е пенсионер!

395

Анонимен

преди 2 години

Манипулиране на общественото мнение и сеир будали от друга страна!

394

Туи то

преди 2 години

Гугъл подсказва, като напишеш Радев: Кога изтича мандатът на Румен Радев?

393

хахахаха

преди 2 години

Пожарникаря *** повтаря само Конграчулейшън...за толкова му стигат милиционерските мозъчни клетки...и да масажира ушите на Тато хахах десидента антикомунист завършил школата в симеоново а тапирите вярват, че е демократ. За радост Радев знае чужди езици, разговаря свободно с всички. Не е нужно Севда Дебеланата да пърха около него за да му прави случайни снимки с някой. ББ беше прототип на Бай ***!

392

Z3

преди 2 години

Когато една лъжа се повтори много пъти, се възприема като истина. Продажните агенции, по същия начин, сугестираха народа за победата на ИТН. След това "пресмятаха машинния вот" в чужбина два дена и го докараха до победа. Защо толкова се съпротивляват на броенето на разписките? Защото ще лъсне измамата с машините. Така ще си нагласят и президентския вот - вече имат опит. Важното е от сега да почнат да повтарят мантрата, че Радев е най-желаният от народонаселението.

391

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще се пръсне от мъка.Австрийският резиден кани утре Радев на среща в Залцбург.Ще гледат и операта "Дон Жуан" на Моцарт.

390

Някой си

преди 2 години

Да идети на Бойко чоанката

389

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Тези проценти са отражение на некадърноста на герберските троляци , колкото повече бъхтят и пишат глупости за Президента , толкова повече му расте рейтинга .ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

388

Анонимен

преди 2 години

Г-н президент, Вие сте достоен мъж!