420

Кво ша ви лъсне бе

преди 2 години

циркаджии?!Вижте как блести Слънчев бряг светъл лъснат и презастроен с крадени от всички нас пари.Другаря Бойко да направи нещо по въпроса?!Толкова години какво направи по въпроса с чудовищните корупция+кражби??

419

панчо

преди 2 години

този хленчещия все още се взема за господ и си мисли че е фактор.А подбрани мес.ирки му подогласят чешейки егото му.Жалка картинка бивш премиер едно изречение със съдържание и изстини да не може да състави.

418

маус

преди 2 години

Как е възможно човек със такова ниво да е бил на върха на държавата 12 год. Явно като типаж нация сме обичали сеира дето ни го е прожектирвал и за това сме го търпяли толкова дълго.Ахам то гледането на сеир толкова години в който главната роля е бил този индивид днес си има скъпа цена която трябва да платим.

417

Анонимен

преди 2 години

Аз съм Мая Манолова и на мен ми се краде.

416

Новокомуниз ИБГНИ-ар

преди 2 години

Аз съм Татяна Дончева. Много ми са краде, не издържам повече.

415

Анонимен

преди 2 години

Шиши и Толупа още дърпат юздите защото имат много пари.Не знам и Сокола от Росенец в каква позиция е и с кой е.Черепа е прецакан.Чака отмъщение ако Каскета бъде свален от поста ГЛ.прокурор.Пчеличката Мая и Христо Иванов са ***.Всичко е една мешана скара и нищо добро не ни очаква.Големите началници Сащ и Русия определят правилата на игрите, гледайки си икономическите интереси.

414

Анонимен

преди 2 години

Разни Бойко, Мойко, *** и Пульо, пожарникари, физкултурници и общи бездарници явно не зацепват че принципно винаги са били с интелектуални възможноси колкото варена царевица, че тръгнал тука да говори кой, колко, какво ще направи. Щом той управлява толкоз време значи средно статистическа *** трябва да усчее да покрие поне това ниво. С две думи всичко над това е положително развитие за страната. Дано само и новите не се окажат от същата порода ***

413

Ха-ха

преди 2 години

Обаче дрескодът му цепи мрака!Но има логика-от жълта фланелка към жълта книжка...

412

ДС командва другите

преди 2 години

(дори Борисов) изпълняват.Спираш да изпълняваш?!?!Пращат те при Луканов.

411

anonimen

преди 2 години

Колкото и да не ми е приятно да го кажа - в случая ББ е прав!Съвсем скоро ще им лъснат ду*етата и на тия новите.Кой обича чашката,кой децата (ама не щото е учител),кой фвн на една комбинация от цветове,друг ще прави децата фенове на същата комбинация цветове,ще руши семейството и ще съединява европа в една държава.Космонавти ще праща...Тотал щета са всичките!!!

410

Истукан

преди 2 години

До 450. Защо така Бойко се отказа да е депутат? И Слави също се отказа да е депутат. По-лесно е да работят за тях, а те да прибират парите и да не работят.

409

Тошко не знам (Моше)

преди 2 години

Мошко ми е съсед български евреин.Господ да пази от такъв!!!

408

Анонимен

преди 2 години

Борисов е Бай Тошо 2

407

До 447

преди 2 години

А кой го бива Славчо ли ?

406

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 439 Не си в час съвсем,приятелю.Боко се отказа да бъде депутат,следователно няма имунитет.Само че на новите песове Рашков и сие ръцете им са къси да го пипнат,а и акълът не им стига как да го направят.ББ може и да е Бай ***,но такива като Рашков,Радев ги слага в малкия си джоб.

405

Анонимен

преди 2 години

А защо след 6-7 месеца? Умните хора вече ги видяха. По-скоро отдавна са ги видели. Разбира се, има и още непрогледнали. Но до зимата има малко време.

404

Анонимен

преди 2 години

До 439 БОЙКО БОРИСОВ се отказа от депутатското място,той няма имунитет!Няма значение каква е истината! Важното е да оплюват ББ, кутевчета са във възторг! Скоро ще ви се изпари бригадирски възторг! Само да ви фалират банките!ж

403

Истукан

преди 2 години

Слави и Бойко са извън парламента. Командват партиите си без да са в парламента и прибират парите естествено. Така е най-лесно. Най-лесно е да накараш няокй да работи за теб, без да правиш нищо. Единственият начин да печеиш честно, без да работиш, това е да накараш някой да работи за теб и да му даваш процент. Така направиха Слави и Бойко.

402

Анонимен

преди 2 години

Толупа да избяга при братя Галеви.Там те ще го посрещнат с хляб и сол.

401

Анонимен

преди 2 години

Не го бива вече дъртия добре,че се отървахме от него завинаги.