183

Анонимен

преди 2 години

Да почват да работят,а не да ни занимават с глупости. Половин година обсъждат кой бил бит. Държавата върви по инерция. Занимават се само с популистки неща. Никой не казва как ще борим кризата ако зимата има нова ковид вълна и почнат пак да затварят. Как ще ни се вдигат доходите,как ще борим инфлацията. Слушам само празни приказки.

182

Биволъ

преди 2 години

Христо Иванов Бойкикев, потомствен болшевик, представител на олигархията и медийния монопол( Прокопиев).

181

Диана

преди 2 години

До noname Бойко може да се изразява доста просташки, но не е направил нито една простащина! Освен ако не смяташ това, че върза двата края на държавата и ни вкара в чакалнята на еврозоната за голяма простащина - променя много неща, значи...Нема как!

180

Деса

преди 2 години

Ауууу, мчи колку сми готиниии ...

179

Каун Грипенов

преди 2 години

До 193, Как ще познаваш българин да е гласувал за ГЕРБ като си от малцинствата, капсулирала си се или по така - маргинализирал си се.

178

Анонимен

преди 2 години

171 Имаше наказани полицаи, но не и разследване, срещу палежи при щурма над парламента, хвърляне на запалителни вещества срещу полицаи, твърди предмети и боя. Полицаите изпълняваха служебния си дълг, дори бяха твърде толерантни с хулиганите и метежниците. Срещу решители на държавно имущество и нападение над полицаи, във Франция, Германия, Италия...бяха приложени много по-сурови марки, при протестите.

177

noname

преди 2 години

До Диана, я кажи кога ще дават Тиквата по Севда ТВ, че да погледаме простотия и няколко бързи лъжи.

176

Анонимен

преди 2 години

деса и цвета закопаха геП - то бива наглост и гадост ,ама тея са Отврат !

175

Диана

преди 2 години

До :) Ти може би не знаеш какво е то инфлация - направи справка за 90те години! Днес хората или поне много от тях могат да отидат на почивка дори...Да не говорим, че хладилникът ти е пълен, а не ставаш в 3ч. през нощта да се редиш на опашка за да купиш мляко за малките си деца...

174

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКараянчева ми е много по-симпатична от Деса Атанасова и е по-естествена,умна.

173

Анонимен

преди 2 години

Само и единствено ГЕРБ и Бойко могат да оправят тази държава. Никой друг не може. Сега ще го разберете по трудния начин.

172

:)

преди 2 години

До Шишо Бакшишо Замина ли вече в Дубай :)

171

Анонимен

преди 2 години

Много добре е, че ГЕРБ се срутиха. Лошото е, че гласоподавателите отредиха водеща роля на ИТН, а не на ДБ. Няма как да стане качествено правителство под ръководството на ИТН, защото нямат експертиза. Кратките изказвания на Тоошко и Филип издават огромни комуникационни дефицити. Като контраст, изказването на Христо Иванов вчера беше знаменателно за тези, които разбират.

170

Анонимен

преди 2 години

157 ДПС е членка на Либералната европейска партия, вероятно и ИТН на Слави, ще се учени там, ако оцелее на следващите избори. И без друго ИТН е московски проект, подкрепен и финансиран от БКП/ДС/БСП/Овергаз, сега и ДПС. Мая, Хр.Иванов-Маджо,***, са също в ляво. Рухнаха лъжите на Слави, че е независим от статуквото. На наивниците, моите съболезнования.

169

Анонимен

преди 2 години

Така , както вървят нещата , ще се върнат ГЕРБ на бял кон. Искахте да няма депотизъм , а го повтаряте, това не е на добре.

168

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоНаправи грешки Боко, да беха сложили Атанасова, виждам че е острието на ГЕРБ :)) Цялата драма е, че народеца вече не верва, а когато народ не верва в тези които го управляват..... сещате се сами :))

167

Анонимен

преди 2 години

Огромна част от фиаското на геП са тея прости и нагли женици - деса, цвета,лиляна ,че и оная мазната с хотела стена - Отврат бе Бойко ! - не се ли усещаш ,че тея възгнусяват хората

166

Анонимен

преди 2 години

600 хиляди римлянина да гладували за герб , аз не познавам българин да е гласувал за гроб

165

Анонимен

преди 2 години

Деми Ловато с първа секс сцена Ето какво сподели за преживяването

164

Да

преди 2 години

Когато ГЕРБ дойде на власт средната заплата беше 500лв. а минималната 240лв.Сега средната заплата е 1500лв. а минималната е 650лв.