49

Анонимен

преди 2 години

И около мен много хора с отлично образование и високи заплати се ваксинираха. Преди време имаше статия как мобилният пункт в кв. Христо Ботев е останал непосетен... нито един ромеин не се е решил да го боцнат. И те така. Там само професори са се събрали явно.

48

Анонимен

преди 2 години

Релно погледнато от 1.5 милиона ваксинирани, служителите на чуждите компании са сигурно 1/3. Именно и това са хората със заплати много над прага у нас. Нормално е те са да са с корено различно мислене от складовия работник или шофьора на баничарка, който работи под масата за 2000лв.. Излишно е да се обяснява повече. Фактите са си факти. Израел и САЩ никога няма да се прецакат- само това е достатъчно.

47

Анонимен

преди 2 години

До 45 Колко?

46

Бай Иван

преди 2 години

До 31 - ваксинирани само с 1 доза, или с Астра Зенека - тя е слаба срещу Делта варианта, или напълно ваксинирани, прекарали много време сред болни.Набиите си го в главите - 100% ефективност не значи, че няма да се заразите. Значи, че при еднакво излагане на еднакво количество вирус, ваксиниран е 2 пъти по-малко вероятно да се разболее от неваксиниран. Ваксината не е "непробиваем щит". Всяка ваксина за всяка болест работи така.

45

x

преди 2 години

Кога ще приключва тази медийна пандемия?

44

Анонимен

преди 2 години

Да вметнем и колко много чужди компании уредиха Pfizer още от март на служителите си.

43

до 39

преди 2 години

Аз не мисля, че е казано с каквато и да е ирония. И около мен нещата са така.

42

До 39

преди 2 години

Има си специализирани заведения, Господине/Госпожо. Там ще ви изследват обстойно и ще ви кажат от къде и защо получавате епизоди на делюзия (проверете симптомите) и живеете във фантазиите си.

41

Кики

преди 2 години

Сагата продължава ,като латино сериал.Пети вариант, шеста игла десети тест.Епизодичните герой назубрили текста шестват по студията предричайки края на света.Вече се изгубих във версий варианти разновидности и откровени фантасмагорий.Краят не се вижда и нека всички сме живи и здрави.Лек ден!

40

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво се разлаяхте на поста на човека за хора с над 6000лв. заплата и ваксините. В ИТ сектора съм- около мен са хора само със заплати дори не над 6, ами над 8-10000лв. месечно, стигащи до колосални суми и до един сме ваксинирани още от ранна пролет. Същото важи за всички по-интелигентни и заможни хора около нас. Всякакви хора с адекватен малък интелектуален бизнес, служители на чужди компании. Това са фактите.

39

Анонимен

преди 2 години

Винаги с удоволствие отварям ковид статиите да се забавам с размишленията на ваксърите. Любимото ми е когато започнат да обясняват, че са преуспели бизнесмени, които навремето са писали домашните на Хокинг.

38

Анонимен

преди 2 години

"Около мен- само хора със заплати над 6000лв. и до един ваксинирани"Ми около мен буквално Е така. Не знам що го казвате с ирония, все едно е лъжа?

37

11

преди 2 години

Горе в София направени 35 проби, долу в София направени 4 проби. И къде е 8.07, къде е 22.07.

36

Анонимен

преди 2 години

До 32 Това е мазна лъжа

35

Анонимен

преди 2 години

Мутациите не се определят с PCR тест. Тестът засича само дали го има вирусът в носоглътката. Разчитането/ секвенирането се прави на случаен принцип само в 1 вирусологична лаборатория в България. Ограничен брой проби.

34

Анонимен

преди 2 години

Бил ГЕЙтс се ваксинира но не с ваксината срещу вируса,същия цирк направиха и при нас с оня очилатко здравния министър и Мутафчийски,няма да доживеете такъв случай висшестоящо лице да си сложи истинската ваксина..все пак те са в кухнята на нещата и знаят за кво иде реч!!

33

Анонимен

преди 2 години

Да се подчертае - Не щам, а ВАРИАНТ!!! След това прочетете какво е написал 27

32

ъъъ

преди 2 години

"Искам всеки неваксиниран да си каже заплата, образование, квалификация, професия. Правя проучване".Ориентирай проучването си към ваксинираните - само 16 % са и сравнително хомогенни групи - пингвините, нисшия персонал в болниците на пингвините, директорите на софийските училища и чистачките, сезонните работници в Албена и.. прибави там и твоите хора със заплати над 6000.

31

Анонимен

преди 2 години

И оригиналният щам е изолиран и геномът му е разчетен. И сегашните мутации са разчетени.

30

Анонимен

преди 2 години

Четох в британските новини, че 60 % от новозаразените били неваксинирани. Чудно останалите 40 % какви са?