85

Анонимен

преди 2 години

САМО БОЙКО Е УМЕН И РАЗБИРА, НАЛИ ДРОГАРЕ... ВСИЧКИ ДРУГИ "НЕ ПОЗНАВАТ НАРОДА" АХАХАХАХА

84

Анонимен

преди 2 години

Хайде треньори да се дават акъл, да си гледат спорта и да не се опитват да мислят.. Нешка Робева, Илиана Раева еднакво умни бабички

83

Анонимен

преди 2 години

Нешка Робева направи България известна по света. Българите се гордеехме с нейните постижения. Треньорките на сегашните златни момичета са неин продукт. А това, че е изказала мнение, което и е потърсено, не виждам лошо.

82

Анонимен

преди 2 години

ЩОМ Е ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ПОКОЛЕНИЕ ЗНАЧИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

81

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Всеки път, когато нещо ново се появи в България, дали в политиката, дали в бизнеса, науката абе където и да е.. излизат едни дърти червени крави и волове и почват да врачуват - не може така, не може иначе, тоя не знае оня не разбира... и мучат, мучат мучат.. Дали са от БСП или от ГЕРБ няма значение, отвсякъде са. Това е старото поколение итгледано от соца с каменни чутури и издялан надпис "НЕ МОЖЕ"... а младите нямат тези надписи и могат и правят добри неща

80

Наапраааво

преди 2 години

Ужас...

79

Анонимен

преди 2 години

Нешка си беше диктатор при гимнастичките, беха изпънати до немай си къде :)) При щангите Арабаджиев (папата на щангите) подхожда бащински, тоест да им бръкне в мозъка че могат, те естествено срутиха сумати рекорди, Шаламанов е едно от момчетата....хахахаха :)) Знам го това, щото баща ми тренираше при Арабаджиев, подхода е съвсем различен отколкото при Нешка :))

78

Анонимен

преди 2 години

БАБА НЕШКА КОМУНИСТИЧЕСКАТА СМЕШКА САМО ТЯ ПОЗНАВА НАРОДА, ЗАЩОТО ГО ОГРАБИ И УНИЗИ

77

Ъъъъ

преди 2 години

Ванга и го е казАла.И Бареков.Иначе е добра женица, но наивна

76

До 76

преди 2 години

До Мата Харри - Айде без вашите доноси моля. Как се прави по света. Почва се по нишката със съответните доказателства. Кой е дал парите, на кого, доказателства, снимков материал, докумени, къде са? Къде са парите и в кого, да се покаже сметката, да се видят парите физически, офшорка ли, банка ли, кюлчета ли, къде са? Доказателства? Къде е това *** шкафче, веднага запечатано със съответната валута и кюлчета в него, къде е? Доказателства? На фотошоп всеки може да манипулира. Доказателства?

75

Gero

преди 2 години

Това не е народ. Това е стадо овце.

74

Анонимен

преди 2 години

Гроюотни ора са балгарете

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Нешка е червена. Всички от миналото са червени, защото не е по желание. Всички тези издигнали се от миналото политици и на тези години са минали през Комсомола и Партията. А г-н главен Прокурор Гешев какъв е след като в кабинета му виси портрет на Сталин? Не се разделя с каскета си. Младите хора не знаят какво е било, но хората над 40 години са израснали през този строй. Не мисля, че в момента има кой знае каква демокрация.

72

Анонимeн

преди 2 години

БСП принципно много харесва ИТН, но не иска политиките му.Нешка си е БСП, сега че не гласува е голям проблем който на следващия конгрес на БСП следва да обсъдят в отделна точка. Заради нея са трети вече втори път.

71

Дим

преди 2 години

"трябва да знаят английски и задължително руски" - скрийсе бе червена бабке!!! Когато задължително учихме руски, купувахме хляб и кисело мляко с купони, а банани и портокали само по нова година! Ходи се скрии някъде! Заради такива тъмночервени другарки и другари и техните наследнци и протежета сме на този хал!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Този т.н. народ си заслужава съдбата и мизерията. От 1 юли се увеличи тока , парното, воддата и всички хранителни стоки. Досега никой другар чалгар не пита др. Радев ЗАЩО бе другарю обричаш на глад и нищета хората през зимата.

69

До 55 от мен

преди 2 години

Това пък що за твърдение е, че само артисти , певци и т.н. били елит и само тях канели за мнение журналистите/щото така били научени/. Нищо подобно не казах. Трябва да се канят хора всякакви, но които имат да кажат нещо, не само да кажат, но и са направили или правят нещо за човечеството. Не съм адвокат на Нешка и не ме интересува, но агресивния и злобен подход без аргументи защо не се съгласявам с дадено мнение, си е дефицит най-малко на елементарно възпитание.

68

Киро лъжата

преди 2 години

Щом всички реват значи нещата отиват в правилна посока, понеже в българия всичко е наобратно в сравнение с другите държави.

67

Мата Харри

преди 2 години

ЗАЩО ГЕРБАВИТЕ МУТРИ СКРИХА ГЛАВНИЯ ЗАДКУЛИСНИК И МРЪССНИК = ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ.??..ТОЗИ КОЙТО ИЗНУДИ ЧЕРЕПА ДА ДАДЕ НА ГЕРБ (БОКО) 70 МИЛИОНА ЛЕВА ПОД МАСАТА (ЧЕРНА КАСА)..А ДА НЕ СЛОЖИ В ХАЗАНАТА = 700 МИЛЛИОНА ЛЕВАС ???.....ДОКАТО НЕ ВИДЯ ГОРАНОВ И БОКО С БЕЛЕЗНИЦИ, И В ОБЩА КИЛИЯ == ЗНАЧИ РУМЕНЧО РАДЕВ Е САМО СИМУЛАНТ И ИМИТИРА ДЕЙСНОТ, КАТО ООПОНЕНТУС НА ГЕРБ.

66

Тъй като тръгнат

преди 2 години

Тъй като тръгнат по ТВ и да почнат да манипулират общественото мнение. Докато обявят Ники Василев, във всички студиа бяха подготвили гости (явно платена реклама) бивши управляващи от НДСВ. *** то хвалби то чудо. Обади се Радрев, айде по всички студия БСП-ри да възхваляват. Нашия народ, ако успее да отсява манипулациите от реално случващото се, ще бъдем заедно и обединени. Но има много все Вярващи в нещо хора, не проверяващи факти и събития и така. Между другото с това разделение, ще стигнемДъното