177

Анонимен

преди 3 години

Смисълът на живота за някои "хора" е само да плюят по Бойко и да клечат в тоалетната при себеподобните си в чинията...

176

Анонимен

преди 3 години

Радев предател !

175

Анонимен

преди 3 години

Много внимание му се обръща на Бойко. Има си човека фенове, няма лошо. Има и реститути с доста имоти, които отдават под наем, заграждат цели улици и сега им е внушено от ББ, че след като не е на власт, ще им бъдат отнети. Това го чувам редовно от доста имотни хора. Не мисля, че е реално притеснението им. Иначе Бойко си прави отново PR.

174

Анонимен

преди 3 години

200 Като застанат наесен до урните, ще видиш енни"баби". Машата ИТН се провали, Руският човек Радев/ДС, няма да успее, да върне комунизма в България, защото ще бъдат поместени, на следващите избори.

173

Анонимен

преди 3 години

Българския Ким Чен Ун...само дето все още няма разревали се хора...но и до това време ще стигнем като гледам. Смях, смях...

172

Анонимен

преди 3 години

И за какво този цирк, заради някакви въпроси които ще му задават?

171

Анонимен

преди 3 години

Злобен е бьлгарският народ и то много - борисов може да е всякакьв но се стараеше да - прави и нещо за хората , ас винаги сьм бил яростен негов противник вьв политиката но не мога да отрека , че тои е единственият след прехода които управлява -12 гЖалко ми е , че тези които го вьзхваляваха за това време го плюят така яростно сега когато е слаб и изолиран

170

Анонимен

преди 3 години

А деца с тениски с лика на Вожда няма ли?

169

Анонимен

преди 3 години

Пошла ,смешна и прозрачна ПР акция на служебните повърни !Ще видите,че няма да има споменато конкретно име,казус,дори обвинение ! Ще видите,че всичко ще е общи приказки и някви уж съмнения.Без дело,без свидетели,без обвиняем...Да си каже народа - бряяяях ,Бойко в милицията.Как се надявам Борисов да се върне един ден на власт и да ги заблъска зверски тея негодници мръсни превратаджийски

168

Анонимен

преди 3 години

Тоя ако го вкарат в ареста ще се изкара бременен с близнаци само и само да излезе...!!!

167

Анонимен

преди 3 години

Ало, Радев, БСП/ДС, леща нощ.

166

Анонимен

преди 3 години

Много журналисти и 15-20 баби гепи.

165

Анонимен

преди 3 години

Менто Ментов се явил на разпит с адвокат Менко Менков. Опасявам се, че срещата ще приключи с повдигнати обвинения на... разпитващите. Свят ще им се завие от лъжи.

164

хъша

преди 3 години

боко не си в положението ти да казваш или нареждаш кой да те разпитва и кой не.Но ако те подхване лично Рашков със сигурност ще започнеш да заекваш.Днес ще демонстрираш загуба на памет и това ще е поведението ти на всеки следващ разпит а ти предстоят ежедневни такива.

163

Анонимен

преди 3 години

Др. Радев и Рашков счупиха *** с този уж разпит. Другари чалгари това , което е построил Борисов не можете да го изчегъртате. Сега се наслаждавайте на повишените цени на тока, парното, водата и всичко останало, но при намаление на пенсиите. Честито другари чалгари.

162

Анонимен

преди 3 години

Бог,България и Бойко се пишат с главно Б!!

161

Анонимен

преди 3 години

До: 165 Борисов тогава трябваше първо да задържи аверчето си, Цветан Цветанов, като агент на бившата ДС. Всъщност, ако някой статистик започне да смята ще открие, че най-много агенти на бившата ДС са именно в партия ГЕРБ.А Бойко Рашков е с юридическо образование, и е бил обикновен следовател в софийската следствена служба.Тоест, технически можеш да кажеш че е бил милиционер, но не и служител на ДС.

160

Анонимен

преди 3 години

Комунистите вилнеят, усещат, че на следващите избори, рускияслуга Радев ще претърпи фиаско, а ИТН и БСП, ще се свят до 10%.

159

Анонимен

преди 3 години

Възродената от Радев, мракобесна ДС, показа зъбите си. Ченгето на репресивната ДС, Рашков, има опит с разпити и репресиите на инакомислещи. Разпитвал е Евгени Михайлов по случая "танковата касета", 9 часа непрекъснато, през 1990. Хвърлял е хартии, беснял е и крещят в лицето му:"Няма да бъде ваштааа, нямааа!". Нашата дойде, комунизмът падна, но руският човек Радев, заедно с машата ИТН, го върнаха. Под прикритието на"промяната. Сложиха марионетки и комунисти.

158

Анонимен

преди 3 години

153 "Важно" ти е на баба ти хвърчилото. Не свършиха ви се измишльотина, от ден на ден, все постъпи. На следващите избори, Радев с по 10%., с БСП.