11

Гледайте навън

преди 2 години

България е обслужваща територия - факт, който всички местни "политици", а по-точно прислуга, отбягват да ви напомнят. Защо ли, хъ-хъ. България нямаше да търпи позора с премиер-гангстер повече от 10 години, ако той не беше изгоден на САЩ и Германия. Трифонов само показа безцеремонно, че всичко ще се промени, за да си остане все същото - просто ще бъдат обслужвани други групи от финансови спекуланти и големите парични потоци ще имат различни направления. Друго ли очаквахте, наивници?

10

Анонимен

преди 2 години

Славчо изгоря! Самозапали се! Известно време ще мирише, то при пръв дъжд и вятър неприятната миризма ще изчезне!

9

Анонимен

преди 2 години

Славунчо го знаем какво иска и защо го иска. Той винаги е бил нечия *** и сега е такъв, разчиства пътя на някого но на кого ще разберем малко по - късно. иначе откъде пари да се купуват скъпи къщи. Не мога да разбера как този наш народ не се научи че е само пионка просто нищо не се смени а по - скоро смениха едни крадци с по - големи. при онези поне се правеше нещо и за държавата а сега ще бъде майката си трака. Ама кой ни е виновен, а?

8

Електра

преди 2 години

Колко са жалки тия болшевишки екстременти, че не можаха да се наредят на софрата, и сега к.вичат. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Славуца, че изджагърка тези червени екстременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен б.олук. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...

7

Анонимен

преди 2 години

От много време е ясно, че слафчу=доган. Сърбайте си попарата грознотъпи.

6

Анонимен

преди 2 години

Тройната коалиция ИТН, Герб и Дпс е на лице

5

факт

преди 2 години

Ша цинките за Бойко ...и то съвсем скоро

4

Анонимен

преди 2 години

Всички бойковисти са в бойна готовност, но забравят, че Бокич изгря по времето на царя. Царят го издигна като глав. сек. на мвр, тъй като му бе личен гавазин, а преди това и на Т.Ж.

3

До 2

преди 2 години

Природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено???

2

Анонимен

преди 2 години

И кво след толкова години обещания... накрая министъра човек дето цял живот в политиката. Колко разочароващо....

1

Анонимен

преди 2 години

Важното е да не са гробарите!