163

Анонимен

преди 2 години

Тая новина ми напомня на оная новина: "Строим български Лас Вегас край Елин Пелин. Китайци с многомилиардна инвестиция". Или това също сте го забравили.

162

Анонимен

преди 2 години

До до 198 - разбирасе, че никой не може да те задължи да купуваш кола произведена в България, защото такава никога няма да има. А Турция вече построи своя собсвена електрическа кола.

161

Анонимен

преди 2 години

Ясно е,че в ресторант "Есте" е замислена тази инвестиция.Щом фамилия Домусчиеви е намесена,нещата са от много отдавна,не е чакано да дойде служебен кабинет. За България е ценно да има истински инвестиции, без значение от Германия, Разград или от Марс.

160

джендърмен

преди 2 години

Много е важно стратегиите да са КЛЪСТЕРНИ!Модерна работа,дума да няма!

159

Истината!?

преди 2 години

Истината е, че фирмата е фалирала и септември 2020 г. е подала иск за защита от кредитори. Търсят си спонсори - балъци и явно са намерили в лицето на Кирил Петков, по известен като Киро Харварда!

158

Анонимен

преди 2 години

"Предвижда се в България да бъдат произвеждани моделите:..." - Предвижда се, или ще се произвежда!

157

до 198

преди 2 години

Успокой се пич, никой няма да те задължи да си купуваш кола, произведена в България. Винаги можеш да си купиш кола, произведена в Турция.

156

Анонимен

преди 2 години

Пичове, аз кола произведена в България няма да си купя, за вас не знам.

155

Тц, тц

преди 2 години

Говорителка по новините на Нова - БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАВЪРНА НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАЗАР???

154

До № 191

преди 2 години

Служебното правителство нищо не е установило, говори се само за съмнения. Обаче какво свърши по основната си дейност - организиране на честни и прозрачни избори? Отговорът е пълна нула - неуредици в изборните секции в чужбина, не е взето решение за броене на хартиените отрязъци от машините, но пък е взето решение за видео наблюдение наброенето им!?

153

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли, дойдоха гълъбите на фигуранта на мястото на калинките и веднага захлебихме. Ще строим е-коли, до две години сме минали стандарта на Швейцария. Предлагам да оставим фигуранта пожизнено и да разпуснем парламента.

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191На предната новина свързана с това "събитие", си казах браво, щом дават леб на 1000 челяка :) Обаче тази статия поясни коя е фирмата фантом, вече не вервам :))

151

От Германия

преди 2 години

До Бутафорна компанияВярно е, даже с Чалганистан!!!

150

Марин

преди 2 години

Браво Петков, за 4 седмици виждаме промяната. Предишните се бореха 2 години, ти за 4 седмици си преписа всички заслуги като гален ученик. С четки се стига далеч. Отличен 6.

149

Юсуф

преди 2 години

Ердоган каза,че ша е в Измир тоз завод.бързате да са радвате

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 189, да де нещо такова. Важно е неосъзнатия кумунуиден *** да развява знамената и да се гордее, че сглобявал коли.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188, ми да. Това си е чиста кумунуидна шлака останала след 45 години съветско робство. Развявай знамената, ние произвеждаме коли, важни сме, гордеем се дрън дрън та пляс. Кумунуидния *** е много нива по-доле от оригиналния ***.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186Пич, тука викаме на халетата заводи, това какво ти говори :) Отиваш в едно празно хале и оп, ей го заводчето.... хахахаха :))

145

Бутафорна компания

преди 2 години

Ама преговаряла с други страни в региона.

144

От Германия

преди 2 години

Този StartUp от Аахен фалира в Юли миналата година, без да е оставил някаква съществена следа в електроавтомобилостроенето в Германия, И немските пощи не му искаха електровозилата. В началото на тази година холандци се решиха да инвестират, де факто възкресение, обаче основателят на фирмата я напусна, знаейки наверно, какво ще е бъдещето (https://***-motor-und-sport.de/tech-zukunft/alternative-antriebe/next-e-go-mobile-neustart-in-sicht/ ). Сега се озоваха в България. Да видим, докога...