155

до 161

преди 2 години

С типичните симптоми + положителен тест за антитела след месец. Други *** въпроси имаш ли?

154

Анонимен

преди 2 години

помнят ли тия доценти, че много голям брой хора го изкарват безсимптомно?

153

Анонимен

преди 2 години

До 160 - Ако имаше "преболедували" досега щяха да са ви раздали гривните с жълтата звезда, спокойно. Как разбра, че си го преболедувал, най вероятно с фалшив тест? Не ми казвай симптоми, не ми се слуша за симптоми на грип-а. Както и да е, ако имахте малко логично мислене, щяхте да забележите, че никой не споменава "преболедувалите". И да спориш и да не спориш с мен, все едно.

152

До 141

преди 2 години

Не е вярно, сертификат се издава само ако покажеш положителен ПСР от някога си. Може да имаш една камара антитела, доказано с лабораторен тест, но по някаква анти-медицинска логика, която никой министър не се наема да обясни, те не важат. Вече имунитетът се води само такъв от ваксини. Естественото преболедуване се води фалшиво. Дори СЗО си промени определението за имунитет по този начин. Лудост!

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 "Защото не съществува ковид, който е боледувал е било форма на грип (ежегодното чистене на токсините). Няма как да ви го кажат в прав текст, затова ще ви покажат. Да не се правите на хитри" Благодаря, че с постовете си показваш колко неграмотни сте антиваксърчетата. Между Ковид и Грип има толкова общо колкото между Ролс Ройс и Изтребител: и двете имат колела и и двете са изградени главно от метал.

150

Анонимен

преди 2 години

До Замислен "Според абсолютно всички световни медицински стандарти са необходими 5 години" Я цитирай три такива стандарта. Нали всичките си ги проверил, трябва да можеш да дадеш три. Ама конкретно, не общи приказки! :))))

149

Васил

преди 2 години

Не може хората, които не искат да се ваксинират да са БЕЗОТГОВОРНИ, след като когато се ваксинираш подписваш бланка, че докторите не носят отговорност, ако ти стане нещо. Държавата не носи отговорност какви ваксини е закупила. Производителите не носят отговорност, защото ваксините са още експериментални. Аз отговарям за своето здраве и не бих искал даси правят експеримент с него.

148

За ваксинирани

преди 2 години

безплатна карта за целия градски транспорт.

147

Анонимен

преди 2 години

Защо така наречените"ваучери"трябва да бъдат използвани само за туристически услуги?

146

Анонимен

преди 2 години

всички тези неща до преди една година бяха конспирация.... ама спете спокойно овцички

145

Анонимен

преди 2 години

До 150 Защото не съществува ковид, който е боледувал е било форма на грип (ежегодното чистене на токсините). Няма как да ви го кажат в прав текст, затова ще ви покажат. Да не се правите на хитри.

144

И Рашков знае

преди 2 години

Кацарчето защо не си каже, че в маалата дават ваучери и ако гласуваме за тях. или това не е удобно.

143

ВЪПРОС

преди 2 години

Аз предлагам - ДДС да се вдигне с 1% , тези пари да се превеждат по моята сметка - и аз съм човек .

142

Златена

преди 2 години

Аз и без ваучери ще си се ваксинирам всяка седмица и ще излизам от гардероба си само за ваксинирането.

141

Анонимен

преди 2 години

В статията се говори само за ваксинирани. Не се споменават преболедували. Защо?

140

Анонимен

преди 2 години

голямо агитиране и голяма дискриминация

139

Анонимен

преди 2 години

до 118, То не ми и трябва, те вече се включиха и тук - намиране на познати/подкупни сестри и лекари, дето да оправят документите и т.н. :))))А за остроумието - що не направят безплатни и финансирани тестовете за Т-клетки и имунен отговор и те също да важат за тоя пуст имунизационен паспорт или това че си го преболедувал. Все пак и на ваксината и на преболедуването средния имунитет според изследванията е 8-10м.

138

До 141

преди 2 години

Да, обаче само чрез ПСР в минало време. Лабораторно изследване за антитела не важи. Може ли да ми обясниш медицинската логика на този тъпизъм? Слушам

137

Анонимен

преди 2 години

Няколко коментара по надолу някои са писали, че джипито ще им издава фалшиви сертификати. Ако беше толкова лесно, щеше да е рай. Инжектират ви нанотехнологии с операционна система и магнитни протеини, ще се засичат дори от сателит, ще има скенери на всеки вход на летища, магазини, градски транспорт и тнт. Нео-марксизма пълзи към нас.

136

до Бау

преди 2 години

България е толкова бедна и мизерна, че всички бежанци я избягват. Никакви бежанци няма да дойдат да ви донесат вируса, не се взимайте толкова насериозно, измисли по умна опорна точка да убеждаваш за ваксините.