251

татар-сеирджия

преди 3 години

Упсььь...тая не е ли усташки фашист???Мааалиее...макетата пак ги лизнаха по нанадолнището...

250

Анонимен

преди 3 години

Од Северна Македониа се очекува само да се потврди фактот дека азикот е кодифициран во 1945 година, без други формулации.

249

алюзия

преди 3 години

През 1230 цар Иван Асен Втори отишъл на битка с Тодор Комнин при Клокотница. Носел в ръка копие с промушен на него договор, който ромеите не изпълнявали и си изпросили разгрома при Клокотница. Стефан Янев да покани на среща Заев пред Европейския парламент и да отиде на срещата с промушен Договор, този от 2017 г., заради неизпълнението на който РСМ си спечели ВЕТО! Как се повтаря историята!

248

български избирател

преди 3 години

Таня файТОН подгрява атмосферата за Еуропската уния и всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат коститеНАбугарите".След това ще дойде и разочарованието и пищенето..Тогава ще е наш ред да им покажем ония пръст дето се намира между показалеца и безименния.

247

Анонимен

преди 3 години

Айде па ча, марш! И една голяма ядрена бомба върху словения

246

Анонимен

преди 3 години

подкрепа от усташките наследници е грях който ще тежи на всички македонски македонци изповядващи македонизма в най-светлия му и не националистически формат. Гусжата всява вражда между два братски народа които си имат собсвенна култура, език и самосъзнаие и никога не са се предавали и съюзавяли в купом с местниоте си фашистки групировки. Я да каже мацето коло Югославски партизанина са загинали от немските и от усташките ножове, А?

245

Анонимен

преди 3 години

Македония на Македонците!

244

словенскаДЕМАГОГИЯ

преди 3 години

След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,севернитемакета сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...дори и с помощта на дамски превръзки от Словения...!

243

Анонимен

преди 3 години

297 От кого, от недоразумението Таня Файон, ли? Тя бързо, забрави, за себичната Словения, която блокира Хърватия за ЕС, занимавайки Съюза, с двустранни, национално значими свои интереси, относно границите й със съседна Хърватия.

242

Анонимен

преди 3 години

свобода за македонците!

241

До Георге Миленковск

преди 3 години

Драги Заев, не се прикривай зад измислени имена и не си губи времето да пишеш глупости по форумите. Грабвай Договора и започвай да го изпълняваш - друга работа нямаш!

240

български избирател

преди 3 години

Македонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Второ поредно вето. Ще има и трето, четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден път Зайо Байо ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.А тая словенска ФАЙТОНДЖИЙКА да ДУХАсупата!!!

239

наблюдател от ООН

преди 3 години

Альоууу...Кьовешиии...я провери тая за корупционни сделки с РСМ!!!!

238

Анонимен

преди 3 години

И пак питам ние политици ( макар и служебни) на място имаме ли или не??? Излезте и ни защитете бе ***

237

български избирател

преди 3 години

Португалците са стратези от високо ниво и бързо видяха,че интереса на ЕС е да стимулира диалог със София,а не отстъпки,каквито иска Словения.Сантуш добре знае къде стои РСМ в приоритетите на ЕС насред пандемията и глобалното разместване на сили.Предстоят шест истерични месеца със словенското председателство (което никой не взема много сериозно), но после идва Франция насред президенстскатаси кампания,а Скопие е време да помисли за преброяване и нови избори,по възможност с нови партии...!

236

Анонимен

преди 3 години

На това същество няма да му дам да го погледне камоли да си играе с него,ни мъж ни жена що е то???????

235

Север Македонов

преди 3 години

Да бъде проверена колко парета е поучила и от коГО!!!

234

Лентяй

преди 3 години

От кога някви микро държави, с размерите на София-град, дават наклон на държава с 1300+ история...Лелчето да пие един аспирин и да си лега, че повече резил от това, няма на къде...

233

БАН до Таня ФайТОН

преди 3 години

Ще е интересно да видим ,как е вървял животът в РСМ след 1945-та година според словенските историчари.Период известен като "ранна антична македонска епоха".

232

Дончо

преди 3 години

По времето на груевски бяха поканили някакъв пакистански племенен вожд и го обявиха за наследник на Александър левия и цар на съвременна македония ха ха хааааа....това са такива нещастници....никакви българи не са ....те *** нали някъде от там са дошли и за това не се учудвайте....гледай те в ютуб клипа....СРАМ!!!!!