111

Анонимен

преди 3 години

До До МнениеНаистина уж спретнаха шок и ужас за Боко, не му е лесно и на него :)) Уволниха началниците на службите, остава само Геша, него по закон мисля, че не могат да го премахнат :) Все пак сме в БГ, тука всичко е възможно :)

110

Вожда

преди 3 години

Вожда вчера вика на съпартийците си "Не се страхувайте, тях ги е страх повече от нас" - до края със заплахите. Няма капка достойнство в тоя. Излага се невиждано. Даже Царя и Костов не са се излагали като тоя, когато им бихме шута.

109

КЛ

преди 3 години

Еми симпатизантите на ГЕРБ си искат БКП. Но те да са набутани във властта. Явно им харесва всичко да става по втория начин с рушвети за тахните хора.*** и разбита държава, в която мошениците са на власт. Страна без правила и спазване на закона. Да, ама в ЕС не е така. Що я бутахме тая мракобесна партия, като я пресъздадоха чрез ГЕРБ. Не искаме диктатурата на незаменимата ГЕРБ и неграмотния и вожд.Само една е незаменимата партия и тя е БКП.А Бочко паметник не иска ли, като на Бай Тошо.

108

Анонимен

преди 3 години

Пури, пури, пури, и понякога рооооом.

107

До Мнение

преди 3 години

Всички Министри от Служебното Правителство трябва да влязат в Редовното Правителство - те започнаха да правят нещо Нечувано ?? Изглежда, не си Чул много. Не всичко което блести е злато !

106

Анонимен

преди 3 години

До КЛ "Ще .. ще ... ще ... ще ...ще .." Мдааааа. И Тодор Живков каза, че до 80та ще сме построили Комунизма, а то 5 години по-късно се оказа, че сме фалирали. При Комунистите винаги там някъде е светлото бъдеще ....

105

Анонимен

преди 3 години

До И квоА за Пламен Узунов дето носи пликове на Радев за него пука ли ти?

104

Анонимен

преди 3 години

До И квоАми, нито един.

103

А то и няма нужда

преди 3 години

Да говориш. Махай се! Не си читав.

102

И кво

преди 3 години

Вие ГЕРБ-аджиите, защо си мислите, че ни дреме за Рашков? Пращайте му Гешев Радост и да се оправят. Въпроса е колко апартамента има ТИКВАТА

101

Анонимен

преди 3 години

До КЛАбе, няма да изтича, шефът ви на НАП Румен а Спецов укрива 6 млн лв ДДС и прехвърля фирмата си на безработен.Въобще няма да изтича.

100

Анонимен

преди 3 години

До Бойко БорисовМного си лоша, гражданска война искаш :))

99

Анонимен

преди 3 години

До КЛТи вярваш ли си?

98

Анонимен

преди 3 години

До анонименВисоко ниво са, Бойко Рашков е с 19 апартамента. Цветанов за сравнение имаше само 6.

97

Евала

преди 3 години

Много ме кефи този за министър. Трябва да остане и след изборите.

96

КЛ

преди 3 години

До Анонимен 88Еми, обществения ресурс няма да изтича в джобовете на избрани хора. Ще имаме истински и поддържани пътища. Ще е чисто и подредено навсякъде. Администрацията ще работи. Ще има градини за всички деца.Ще навлязат повече чужди фирми, които са коректни към държавата и не си позволяват безобразията на родните "бизнесмени". Ще изчезне сивия сектор.Ще имаме истинско здравеопазване, без източване на касата и без доплащане. Ще бъдем нормални европейци, в уредена държава :)

95

Браво Петков!

преди 3 години

Много читав министър. Жалко, че му пречат да работи, но нищо - с едно редовно правителство няма да има проблеми.

94

анонимен

преди 3 години

За мен това правителство е по добро от предишното управление на герб само това мога да кажа Това са хора от високо ниво .

93

Анонимен

преди 3 години

Кириле, кажи защо в момента инфалцията в България расте така стремглаво? Какво причиняваш на икономиката с действията си?

92

Бойко Борисов

преди 3 години

Ще запалим гражданска война, ако трябва, но ще си върнем властта! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!