56

Анонимен

преди 3 години

Добре де, за какво постоянно демонстрират, след като никой не ги закача да си се пипат.

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 57, ходи в Северна Македония тогава. И не ми давай за пример макетата, те са доказателство че това е грешно решение. А Германия така яко я тресат комплекси за малоценност заради хитлеризма, че е готова да закрие държавата си, само да не я обвинят в стари грехове. Ние дори и по времето на Хитлер спасявахме животи, редно е и сега да го направим, а именно да спасим Европа от собственото й самоунищожение. Защото точно това ще е резултата от тия 45 пола.

54

АнонимеН

преди 3 години

До *** / ТЕ И В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НЕ ГИ ИСКАХА, ПА НА РЕФЕРЕНДУМА ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ ГИ ПОИСКА :D СРАМНО НО ФАКТ

53

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 53/ КОИ ДРУГИ ДЪРЖАВИ, КОИ БЕ, КОИ БЕ, КОИ БЕ!!! ЕС Е ГЕРМАНИЯ И САМО ГЕРМАНИЯ , И НАЙ-ДОБРЕ E ДА СМЕ САМО НИЕ И ГЕРМАНИЯ В ЕС, ТАКА ЩЕ ИМА МНОГО ПАРИЧКИ САМО ЗА НАС! ПОСТОВЕТЕ МИ СА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ , ЗА ВАША СМЕТКА РАЗБИРА СЕ :D ДОРИ КОМУНИСТИЧЕСКА СЕВЕРНА МАКЕДИНИЯ ЛЕГАЛИЗИРА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ СЛЕД РЕФЕРЕНДУМА ТРАГЕДИЯ НО ФАКТ!

52

Анонимен

преди 3 години

Антоне, не ми пука кой с кого спи и какви са му хормоните. Това е личен избор. Но като родител много ми пука дали детето ми се възпитава в природо съобразен и ЕСТЕСТВЕН начин на живот. Докато стоите кротко и си живеете без да посягате на възпитанието на децата сте ок. Но вие преминахте границата. С което ни задължихте да отбраняваме изконните семейни ценности, осигуряващи живот и бъдеще на род и родина. Да бяхте мирно стояли, не бихте чудо видяли!

51

Кънчо

преди 3 години

До АнтонНе, напълно безплатно се обявяваме против гейската пропаганда.Имаме какво да правим, ама винаги ще намеря време да изкажа отвращението си от това което се случва в ЕС..

50

***

преди 3 години

Кой печели от наличието на ЛГБТИ? Те вършат най-голяма услуга на противниците на ЕС - понеже никой реално не ги иска. Само, че ЕС е основан НЕ заради ЛГБТИ, които много лесно могат да изчезнат - само да се сменят управляващите в няколко страни, като Германия и Холандия. ЕС е основан заради европейците и много скоро консерваторите ще надделеят! Тогава какви ще са опорните точки на русофилите?

49

Анонимен

преди 3 години

Искам референдум по повод това. Хората с психични и генетични увреждания са факт. Като човек с пожизнен ТЕЛК ги разбирам и им съчувствам. Но дотам! Не може всеки да развява недъга си, че и да се "гордее" с него! Ако има недъгави хора в управлението, не трябва техният недъг да става норма за обществото. Трябва референдум за целия европейски съюз по повод тези недъгави хора, имигрантите и т.н. След като бюрократите харчат нашите пари, редно и да имаме право на глас.

48

АнонимеН

преди 3 години

До Христо Христов/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!(ТОВА Е РИТОРИЧЕН ВЪПРОС :D) / КИТАЙ Е ФАЛИРАЛ БЕЗ ДА СИ ПРОБУТВА СТОКАТА В ЕС! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ПРОПАДНАЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПРОДАВАЩА НЕФТ И ГАЗ НА ЕС! ЖАЛКО , ЧЕ МЕРКЕЛ ПОКРОВИТЕЛСТВА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ, НО НЕЙНИЯ КРАЙ Е СКОРО!

47

Анонимен

преди 3 години

Ясно. ЕС е решил да се саморазпусне! Защо мислите, че другите народи са за тия еврогейщини? Меркел преди година издигна лизбийка на свое място в партията и тя загуби поголовно в Германия. После издигна един дебеличък чичко, със здраво семейство и сега печели на всякъде. Това, че една група хора са особено кресливи, не означава че са подкрепяни от мнозинството.

46

Антон

преди 3 години

Чудя се тука всички хомофоби ли са платени, или просто нямат нищо по-добро да правят..Надявам се децата ви да не са тесногръди като вас. Какво ви бърка кой е обратен и кой не? Хормонално/природно е по-вероятно човек да не е обратен. Оставете тия, които са на мира.. Прайдове ще има докато хомофобията стане отживелица. После ще има.. 1% обратни, 1% "би", и всичко останало хетеро. И на никой няма да му пука.

45

Анонимен

преди 3 години

До 47 Искам нашите власти официално да кажат какво сме подкрепили. Аз никъде не го чух или видях.

44

someone

преди 3 години

Това ли било голямата ценност на Европа да си смотан гей ? Да ви пикая на смотаните извратени ценности.

43

Мислеща ДО 41

преди 3 години

Доколкото четох България е гласувала ПРОТИВ, т.е. не са подкрепили осъждането на Унгария. 14 страни са гласували ЗА.

42

АнонимеН

преди 3 години

АЗ СЪЩО НЕ ХАРЕСВАМ ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ ДА СМЕ В ЕС И НАТО!!! АЗ СЪМ ЗА ВОЛЯТА НА НАРОДА!!! АКО НАРОДА КАЖЕ , ЧЕ НЕ ИСКА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЗНАЧИ КРАЙ! НЕОДОБРЯВАМ ЕДНОЛИЧНИ ФИГУРИ ДА ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ НАРОД БЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ ПО ГЛАВНИ ВЪПРОСИ!!! ТЪЙ, ЧЕ ОБРАНОВЦИ, ПУТИНОВЦИ ТАКИВА ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ НАГЛИ ДИКТАТОРИ ЩОМ НЕ ПИТАТ НАРОДА!

41

Евала

преди 3 години

В тази Европа толкова ненормалности станаха правилни - свръхправа на обратните, кучетата , нехората с тъмен цвят, че човек си мечтае за обикновен тоталитаризъм.

40

шопендар

преди 3 години

на всяка сила/натиск/ от страна на обратните към обществото,действа обратна по посока и равна по големина противосила.КАКТО ЕДИН ГЕЙ ИМА ПРАВО ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯ,И ДА РЕШАВА ЗА СВОЯ ЖИВОТ,ТАКА И ЕДНА ДЪРЖАВА ОПРЕДЕЛЯ САМА ЗА СЕБЕ СИ ПРАВИЛАТА ПО КОИТО ДА ЖИВЕЕ.нещо в европейската демокрация СМЪРДИ......

39

Анонимен

преди 3 години

ЕС е застаряващ! Възрастните са повече от младите. А тия искат да издигнат в култ онези, които не създават деца. Защо? За да си ги внесем от Азия и Африка ли? Не им харесва европейския генофонд, че искат да го подменят? Това ли е грижа за Европа? С такава грижа европейската раса ще изчезне по-бързо, отколкото ако ни пуснат няколко атомни бомби. Прав е Орбан!

38

аз

преди 3 години

До Анонимен41 - България е подкрепила ЕС срещу Орбан. Аз искам да знам кой, от мое име се изказва срещу свободната воля на цяла една нация. Просто искам да съм наясно за кого НЯМА да гласувам на следващите избори

37

аз

преди 3 години

Явно в ЕС правата на малцинствата са по-важни от свободите на мнозинството.