120

Анонимен

преди 3 години

Труповете вън. герб и бсп само консумират власт и нищо не променят. Станахме държава на дъртофелието със все по голям дълг .Севернокорейски път на развитие .Усвоявам ,усвоявам, усвоявам. Разбити и осакатени млади хора а нашия дава три милиарда да се снима с Тръмп ,а няма кой да му събере данъците. Остави държава която не може да се издържа с дупка в бюджета. Така умират партиите на дъртофелието герб и бсп .Бавно но сигурно.

119

Кака Хари здраво

преди 3 години

Го стовари.... Янев ще му се види най-доброто което му се е случвало спрямо новите които ще доидат и ще поразчепкат вълната .И той си мисли ,че щял да спечели изборите--олеее Божеее,,,

118

Анонимен

преди 3 години

128- ИМАШ ДОКУМЕНТ И НЕ СИ ГО ПРЕДАЛ, СЕГА ОТВАРЯШ БГ ПРОКУРАТУРА, ЕВРОПРОКУРАТУРА И ОПИСВАШ СИГНАЛА И ПРАЩАШ ДОКУМЕНТА ЗА ДА ВИДЯТ, ЧЕ НЕ МАНИПУЛИРАШ- ЗАЩОТО РАДЕВАТА ХУНТА Е ЗАТЪНАЛА В ТАКИВА ГЪСТОКАФЕВИ МИРИЗЛИВИ МАСИ, ЧЕ ЯНАКИ СТОИЛОВ НЯМАШЕ КАКВО ДА КАЖЕ И СНЕСЕ- ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Щом го е страх, значи дължи нещо на некои хора, просто е :) Но какво можеш да очакваш от челяк от Банкя.... поне да беше някакъв професор :))

116

Чудя се,

преди 3 години

дали нямат още някой компромат, ама солиден, като разговор например, нещо корупционно и да се приключва с това прасее.

115

Анонимен

преди 3 години

Георги Самуилов Жоро Инса, е уличен в контрабанда на фалшиво гориво за Гърция, разкри източник на *** от спецслужбите. Олигархът на Бойко Борисов, който платил 3,5 милиона евро за къщата в Барселона на Мис Бикини Борислава Йовчева, вече е бил на разпит пред гръцката прокуратура в Атина заради далаверата.

114

Няма право да гвори

преди 3 години

За машини-- при него нищо не бе направено за изцяло машинен вот , той 11 г. се окопаваше ,като че ли ще управлява вечно и чистеше всичко кето не е от герб--сега всичко което е от герб ще си ходи за да управляват други хора и да няма саботьори . Самият Цветанов каза ,че герб е най-мразената партия е Бойко може и да си я обича и те да си го обичат ,само че номера партия-- държава го имаше през комунизма до 89 ,Бойко го игра същото поне в модела на партииното строителство --сега си заминава завинаг

113

Анонимен

преди 3 години

Не съм гласувал за ГЕРБ и няма да им дам моя глас, ни е Главата на Главите е прав - само внушения и измислени сигнали от Янев и Компания, нищо конкретно, няма доказателства, все някой им пречи, РадеФ реве "аз кога говорих, какво ли казах..?" Ченгета, ченгета, ченгета! Някой да обясни как се прави промяна с бивши, търсещи реванш хора? Мъ племето нали си ходи на море до Гърция, ко му пука, кои е отгоре!

112

тя

преди 3 години

Така ще кажеш , но знаеш, че е така и няма да ги съдиш за клевета !

111

Анонимен

преди 3 години

Пак ли е ревал?! Не сме имали досега държавник, който така да се е тръшкал, като е разбрал, че няма да управлява.

110

Анонимен

преди 3 години

Надава рев предварително що знае че го чака загуба!

109

spoko!

преди 3 години

Всичко е до време, докато Байдън каже "Стига!". Зеленият чорап и подлагарите му не си дават сметка, че идва време, когато всеки, поотделно, ще отговаря за делата си.

108

Лудко

преди 3 години

Колко е тегаво, като имаш кинти, но не можеш да си ги харчиш :) Като си свободен да отидеш, където си пожелаеш, а не можеш, щото си почернил много народ и те чакат .....Единственото, което е сигурно, е че ще си умреш сам, като куче, както ни обясняваше преди години ......И за къв ти бяха тея 15 години???

107

Анонимен

преди 3 години

Така наречената "опозиция" се оказа съставена от човечета с мерзки намерения итотална липса на чест, интелект и патриотизъм...Обединява ги единствено омразата... към ГЕРБ...

106

Анонимен

преди 3 години

Мафията няма да спре сама да граби държавата. Правителството на Янев е много меко, ако мога да кажа безотговорно към мафиотите - Тиквата и всички главатари на шайката ГЕРБ отдавна трябваше да бъдат арестувани и по бързата процедура в панделата. Дано да не е късно, иначе ще трябва да идваме с паветата и по тиквите.

105

Анонимен

преди 3 години

Политическият труп Борисов беше просто един есесовски шизофреник, който грабеше и издевателстваше над народа си. Бог да Му прости

104

Чебурашка

преди 3 години

И Шат ,Шат, Шат ...........на Тиквата главата

103

Карнавалиев

преди 3 години

Заслугите на тиквата са същите като на тези преди него - да крепи валутния борд.

102

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

гарантиран ви е таратор без краставици и на който липсва киселото мляко, все пак сте аутсайдери

101

Надблюдател

преди 3 години

Единственият адекватен политик в момента , а другите се надпреварват в лъжите и манипулациите ! Не носят никаква отговорност, а и лъжите се заплащат добре! Трябва да си адски *** , или да правиш другите на по-*** от себе си, да не видиш че Фигурантът Радев си е направил предизборен щаб, и тихомълком си пробутва преврата! Тези хора само с шут се махат, те ход назад не познават!