281

До чЕкал

преди 3 години

Кой ше ги събере, бе? Ти ли бе, *** :) *** вие верно яко сте си повервали. Пийте си хапчетата и си спестете квото се откраднали покрай гробаджиите, че повече няма да може да лапате. И прочетете по нЕкоя книжка, че даже и на касата на Била ще ви трябва повече от мускули!

280

1

преди 3 години

До Анонимен-304 ,как кой,онзи индивид от банкя,като си мисли,че така,ще се върне на власт,изобщо ,да не си прави илюзия,че ще се върне на власт,народа го отписа,само негови крещящи,като тома неверний,спас поета на социализъма гърневски,го искат,да може да лапат,от народните пари.

279

Анонимен

преди 3 години

306 Понеже си живял в чужбина, ние също между другото, та би ли ми казал къде точно видя някой да покрива полицаи със сено и да пробва да ги пали? В коя държава видя да слагат бесилки на лампите и да носят ковчези? В коя държава видя траурни коли да правят шествие, минавайки покрай училища? Като ги смяташ тия за правоверни и демократични, кажи ми коя е държавата от която взимат пример за демократичните си протести?

278

Анонимен

преди 3 години

Защо ни занимавате с такива дребни чекмеджисти сол,ашаци на Боко?!Вкарайте го в затвора и готово!

277

Истината

преди 3 години

Чичо Васко от Дубай пак ръси яки кинти на кутевите тролчета за да защитават престъпния режим на фигуранта!

276

Дали

преди 3 години

Дали не сънувам!Къде живеем ние, какво е това чудо? В държавата ни има ли закони, функционират ли институциите? Нали има съд, защо Стъки не съди тези, които били лъжели, а се държи точно като мма боец, където не трябва. Не вярва ли Стъки на правосъдието ни?Що за наглост! Как обикновеният човек да се чувства защитен?

275

реалист

преди 3 години

СТЪКИ, ТАКА МОЖЕ ДА НАХЛУВАШ САМО В КЪЩАТА НА БЛАГОДЕТЕЛЯ СИ БУДА БОРИСОВ. ИМА НОВА ВЛАСТ И ДЪРЖАВАТА НИ НЕ Е ВЕЧЕ ВАША БАЩИНИЯ. ЗА ТОВА СИ ДЕЯНИЕ ТАЗИ НАГЛА МУТРА ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА Е С БЕШЕЗНИЦИ, А НЕ ДАВА ИНТЕРВЮТА.

274

Анонимен

преди 3 години

Време е всеки да носи отговорност за думи или действия. Иначе, започва да се раздава правосъдието на джунглата.

273

анонимем

преди 3 години

До АнонименСтъки протестира мирно , а не като тези които блокираха пътища и меткаха яйца.

272

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какви са тези спорове? Има хора на които им омръзна да ги крадат и такива, които са крали навсякъде. Малък и среден бизнес едвам крета, не само, че не получава помощ, но и по всякакъв начин се унищожава. Има фирми, които станаха милионери и не защото са умни, а защото имат гръб и им се раздават милиони. Нашите пари. На някои им омръзна дългите години на герберски брутализъм и лични саморазправи. И вече предпочитат овладян стил на управление. Който е живял в чужбина ме разбира!

271

Анонимен

преди 3 години

ая па мутра кой я активизира

270

Анонимен

преди 3 години

Това ли е на ГЕРБ кандидатът за Президент?хахахахахаха!

269

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а националните предатели от военно-полицейската хунта на недоразумението Румен Радев ще отговарят пред съда за престъпленията си срещу държавата и демокрацията!

268

чЕкал

преди 3 години

не съм чакал, но няма повече да чЕкам хунтата да започне да ни лик.ви.д.ира физически, идва ДЕНЯТ когато ще видят протестърите как се събират 200 хиляди на митинг и протест срещу ми.зе.р.ното управление на зелените чорапи, защото те не искат да Сдават властта дори и на послушковеца Трофонов

267

Протестиращ

преди 3 години

До Анониментози Стъки, ще ти бие шамари с крак и Кауна не може да те спаси.

266

Анонимен

преди 3 години

Герб доведоха спорта ни до разруха. Националния ни отбор по футбол достигна най-ниската точка от създаването си. А тези биячи са на държавна хранилка (от парите на данъкоплатците) срещу услуги. Сетете се сами за какъв тип услуги става въпрос. Когато трябва да се сплаши някой, да се пребие журналист, от този тип услуги. Не случайно сме на последно място в ЕС по свобода на медиите, на едно ниво с африканските страни.

265

Анонимен

преди 3 години

Стъки става за президент! И той показа, че може да раздава юмруци, явно основно правило за заемане на президентския пост. Е, не ги раздава на жена си, а на някакви смешни министри, но пък народа сам ще реши, кои юмруци иска - тия по главите на министрите или тия по главите на жените!

264

Анонимен

преди 3 години

Каква държава имаме ние,щом не са ги натръшкали полицаите с белезници вече и да са в ареста?Това може ли да се случи в Европа,която и държава да вземете за пример?РЕЗИЛ!

263

Анонимен

преди 3 години

Да ...интересно няма арести !

262

Електра

преди 3 години

Питам се дали хората харесват хунтата на Кауня, след като видяха и разбраха, че Узунов е маша и куче касичка на Кауна. Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева, В. Николаев и други поръчкови на хунта и комумафия ***, ще отразят тези далавери. Дали ще отразят и видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани ни Узунов, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав и знае, че освен пури е имало и пари, и ще накаже Хунтата на корумпирания и гнусен ***...