341

Анонимен

преди 3 години

Някой друг концлагер за плебса. И трудът ще ви освободи от земните мъки. Хем ще сте полезни с нещо за битието на правоимащите .

340

НЯМА ЛОШО

преди 3 години

България да се изчисти от непотребното чрез емиграцията. България няма нужда от българофоби. Княжество Монако нямат 40к население и са си добре. Айде чао.

339

Анонимен

преди 3 години

До Анониментези дето ни управляваха отдана децата им не са тук и те ще се изнесат до края на годината и Бойко ще ви се смее от Испания

338

toti

преди 3 години

За кого тогава се строят тези жк.комплекси,хотели и др .като няма кой да се настанява.Аз очаквам догодина да паднат яко цените на жилища!!

337

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ВМРО единственомуспяват да се справят с проблема на планетата.А той прекомерното население. БРАВО ГЕРБ само за 10 години с 1,5 милиона по-малко.При това без война.

336

новият световен ред

преди 3 години

Има си квоти . За емисии . За населеност. И а и търговия.

335

Анонимен

преди 3 години

Безплатен обяд няма. Трябва да покриваме изисквания. Ще се редуцираме . Няма как.

334

Анонимен

преди 3 години

НАДЕТО ДА СВАЛИ КИЛОГРАМИ ЗА ДА ПАДНЕ ПОД 100 И ТОГАВА ДА ГОВОРИ ЗА РАЖДАЕМОСТ

333

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

НАЛУДНИЧАВИЯ КОМУНИСТ БЪРДАРОВ, ПОЛУГРАМОТЕН АГИТАТОР НА СТРАХА И ДЕПРЕСИЯТА. АНАТЕМА.

332

подмаската на ковида

преди 3 години

Абе добре вървят нещата за сега . Ама още малко натиск психически и физически и мрането ще се пооптимизира . За видими резултати.

331

Щирлиц

преди 3 години

От еврочленството толкова.

330

Анонимен

преди 3 години

Абе кой ще чака чак до 2040. Хората имат планове . Имат проекти .

329

Анонимен

преди 3 години

Няма шанс. При тая ръждаемост на "малцинствата" няма как да паднем под 5 милиона в близките 20 години дори българите да изчезнат до един.

328

Момчето

преди 3 години

Момичетата и жените не слушат,отговарят,мъжа няма думата.Когато нещо каже мъжа,става виновен,почват-разводите,работните места не са гарантирани.Пчелата от меда бяга ли?На 40г.съм нямам смелостта да се женя за да не ставам виновен.

327

Анонимен

преди 3 години

С 200 . Мор и геноцид .

326

Ран ът

преди 3 години

Много се туткате. Повече усилия трябва. Още може да се направи . Вече трябваше да сте изчезнали .

325

Няма страшно

преди 3 години

Новото управление от умни и красиви рашковци,кацаровци,маноловки,дончевки, атанасовци,ивановци,начело с ултра потентния славчо,под мъдрото ръководство на руменчо с мега ултра хипер супер първата домакиня ще ни таковат майката и всички фертилни майки ще заченат,(нефертилните ин витро) и ще понесат семката на новото партийно ръководство.Ставаме за нула време(9месеца)15 млн., а изсипалото се богатство ще привлече и мигранти от Скандинавия.Ура,другари!

324

Свободка словова

преди 3 години

Ако ще изчезваме ,нека поне да го направим със стил и финес.

323

Анонимен

преди 3 години

5 милиона нагли българи връзкари живеещи като въшки на главите на европейците нормалното е тая държава ако все още е собственост на нагли миризливи мутри със свински физиономии да бъде закрита и свинските бългрски нагли бизнесмени да бъдат третирани както в миналото са третирали *** от завоюваните територии

322

преди 3 години

Много от днешните млади са страхливи и безотговорни! Не искат да отглеждат деца и се оправдават само с държавата. Човечеството се е размножавало и развивало в много по-тежки времена от днешните! Но сега удобствата и развлеченията дебнат отвсякъде и са главаната причина младежи да си живуркат до над 30 и само да изброяват причини да не искат деца. Аз съм на 32 и имам 2 деца и искам един ден и 3то детенце! Децата дават смисъл на живота и това е ИСТИНАТА!