73

Анонимен

преди 3 години

В момента съм болет от този страшен вирус имал съм в пъти по-тежки грипове и гнойни ангини. Никога не съм се ваксинирал срещу грим, няма да се ваксинирам и срещу страшния ковид точка.

72

Анонимен

преди 3 години

Да ги бележат ваксинираните с ушни марки ще е най-евтино и ще стане бързо, може да го правят ветеринарите - има изградена материална база.

71

Анонимен

преди 3 години

А преболедувалите?! Нещо за тях? Или сме втора ръка граждани? А нови хиляди антитела от ваксина връз стари антитела? Някой чете ли лекари, професори какво казват за сърцето и съдовете в тези случаи? Е, аз чета.

70

Анонимен

преди 3 години

До 33 Споко ,бе! Ти не се нуждаеш от ваксиниране, а от кастриране.....Ще ти клъцнат кайсийкие и си кукуряк....

69

Анонимен

преди 3 години

Кога и кака се доказа,че вакснатите не заразяват? Според учени специалисти,носители на Нобел точно вакснатите разпространяват новите щамове. Това правителство на Радев е по-зле и от калинките на герб. ВЪРНЕТЕ ВЪЗДУХА НА ХОРАТА,ПУДЕЛИ НА КАИШКА,ИСКАМЕ ДА ДИШАМЕ БЕЗ ВАШИТЕ ОТРОВИ.

68

Анонимен

преди 3 години

На ден по 100 пъти всяка държава в света казва, че ваксините няма да са задължителни, но примата продължава да зее и да крещи и да заплашва, че "само да посмеели да ги направят задължителни".Вие умирате от желание да бъдат задължителни, точно вие конспираторите. Като се замисли човек, че ще имате причина да ревете, да мрънкате и да се оплаквате направо задължителното ваксиниране ще ви е като празник.

67

Но това е ....

преди 3 години

Метафора ...

66

Анонимен

преди 3 години

Супер, най накрая разделение. Тъкмо ще намразим ваксинираните ковидзомбита и наесен ще ги ритаме в главите.

65

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните хем се ваксинират да са защитени после реват срещу тези, които нямат нужда от ваксина.

64

Анонимен

преди 3 години

Още от началото се знаеше, че това им е целта.. Изненада няма.

63

Анонимен

преди 3 години

До Муахаха 48Как живееш с такъв аутизъм?

62

Анонимен

преди 3 години

Те така утре могат да ми кажат, че ще ми трябва QR код и позволение от някой чиновник да дишам.

61

Накратко:

преди 3 години

Докато ВОЛАНД не си свърши работата никой нищо не може да спре, защото той го е задействал и докато го не умори няма да миряса, а ако посмееш да спреш каквото и да е и да задаваш и да се съмняваш в каквото и да, не го знаеш к'во ще направи... Можете само да се надявате да не се вързали на номерата на Симеон 2...

60

Анонимен

преди 3 години

Пука ми. Рядко влизам в магазин. В кварталните никога не са им искали маскарадно облекло. Предпочитам да сложа за 2 минути *** под носа, но да не рискувам и най-важното - да не се подчинявам на мафийоти и престъпници.

59

Беновска пипа

преди 3 години

На всички е ясно, че точно неваксинираните ще ходят без маски. Ако от тях очакват съвест ...

58

Анонимен

преди 3 години

Може да (си мислите че) вкарвате фашизъм, но никой нищо няма да спазва. Аз и сега ходя без маска навсякъде. Опитайте се да направите задължителни инжекциите, да видим какво ще стане. Така наречения "елит" е ужасен от страх и не могат да направят нищо задължително, разчитат само на глупоста на зомбитата.

57

Анонимен

преди 3 години

Измишльотини...

56

Munchen_DE

преди 3 години

Ако още работих в онова лепкаво училище, щях да залепа сертификата си (ксерокопие) на витрината. И ако някой ме попита защо съм без маска ще получи изкихване в муцуната!Аман от рестрикции и прости хорица, които изпитват удоволствие от садизъм!

55

Анонимен

преди 3 години

Ами нали затова и махнаха плътния шал или кърпа на устата като ги замениха с един купешки пар.ал, носен в задния джоб с месеци от някои. И си вярват, че нещо са направили. Измишльотини. Важното е да капе в касичките им по малко, но редовно. И си мислят, че някой им вярва...

54

Възмутен

преди 3 години

Ваксинираните продавачи също са заразители като неваксинираните!Какви са тия малоумности беее?Научно доказано е че са абсолютно същите!А купувачите откъде ще знаем кой продавач е ваксиниран?