14

Анонимен

преди 2 години

Тия са свикнали с номерата от предишното правителство - разбере се, че ще иде шефа - и всички под строй като на парад. После всичко се мести на следващото място и т.н. Важно е не какво се прави, а цялата пара да отива в свирката. Ама сега нещо ги надупиха и още не знаят колко навътре ще им влезе.

13

Иван

преди 2 години

Що не си поръчаш и концлагер?До Анонимен

12

Няма оправяне защото

преди 2 години

един българин - хайдутин, двама българи - чета, трима българи - чета с предател.

11

Иван

преди 2 години

Какъв *** трябва да си за да повярваш , че за една нощ някакси са успели да докарат тая техника за да я покажат. Започнали строителство без строителна линия, без документи? Защо някакви ни възприемат като *** и ни предлагат да ядем доматето с коловете.

10

stiling

преди 2 години

При положение че има проект готов, какво значи 4-5 години да чакаме разрешение за строеж? Тия акъл имат ли? Колко народ ще измре по старите пътища докато държавните хрантутници се натуткат 4-5 години да издадат разрешение за строеж, един документ който може да се издаде и за месец два. Затова никога няма да построим бързо магистралата. Щото някой 5 години ще чака да се пенсионира и тогава ще подпише документа. Боци поне натискаше работата да върви а документите после.

9

Анонимен

преди 2 години

Да върнат парите ! Веднага !

8

Тъпо

преди 2 години

Добре, де какви са тези срокове 4-5 години? Явно АМ Хемус и Северна България отново не е никакъв приоритет за никого. По света правят чудеса за това време, а тук през полето не може да направин един стандартен път...

7

Анонимен

преди 2 години

Борисов освен,ще направи много за България... показа на тая заспала левица, какво е работа. Сега всички се правят на Бприсовци:))) Защо не бяхте толкова дейни преди Борисов :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Моля най-учтиво г-жо Министър , не спирайте Хемус , тази магистрала е полезна за северна България. Не говоря за политика , а за необходимост .

5

Анонимен

преди 2 години

Тия сега ще видят какво е проверка. Не като джипко, мине с жипката, снима се с някое поставено лице, даде му сако да не настине и готово.Като гледам камионите, май наистина са сега доставени, сигурно с найлони по седалките, като за изложение.

4

Анонимен

преди 2 години

Тя май е отишла на грешно място. Проверила е паркинг, а не трасето на магистралата.

3

Анонимен

преди 2 години

Джипко така строеше и пускаше по километър магистрала. Без разрешително, без Актове ... ей така, защото му е кеф да резва по лентичка, че да си пише актив.

2

Анонимен

преди 2 години

Ей голямо крадене е било

1

Kolino Mongo

преди 2 години

"90 млн. лв. за доставка на материали и наем на механизация" + "започване на реални строителни дейности по обекта ще се стигне след 4-5 години"Някак не се връзват двете неща. Затвор за замесените.