134

радевата клоака

преди 3 години

Бойко Рашков със 7 апартамента и 2 къщи. Пука му на оная работа за дереджето на пенЦионерите.

133

Анонимен

преди 3 години

Манупулация герберска, специалисти са големи. Срамно е, унизително за този народ. 50 лв - 25 евро, и трябва да са щастливи пенсионерите, ужас, кого лъжете? 1Съжелявам ги хората и най-вече пенсионерите България, но всеки народ си зазлужава управниците.

132

Замислен

преди 3 години

Принципно пенсионната система в момента е фалирала. Т.е. пенсионните вноски на работещите не покриват изплащаните пенсии. И липсите се дотират от данъци, акцизи и т.н. Т.е. с всеки литър гориво, с всяка бутилка уиски или кутия цигари, ние плащаме пенсии. С всеки хляб от магазина или салата от плод-зеленчука също. Аспирин да си купите от аптеката - също захранвате пенсионната система. Нещо е много, много объркано.

131

Анонимен

преди 3 години

Без Червени Мутри-Мая,Слави,Нинова,Христо и много други

130

Анонимен

преди 3 години

СТАРИТЕ НОМЕРА НА бсп да плюят всичко демократично сега включиха и карадци,измамници наложи се САЩ да ги удар с тупалката

129

Аре стига! до 140

преди 3 години

Когато-тогава. То за пукването ред няма. Може утре да ти открият на теб някоя странна бучка и след 6 месеца да гледаш тревата отдолу. Давам само пример и ти желая здраве и дълъг живот да се радваш на пенсийката си! Съвсем искренно!

128

Ъпсурд

преди 3 години

До ИЗБЕРЕТЕ ГЕРБ...Ако имам пари както досега-мола,мола,сакън!За вазе не знам.Сигур сте се облажили ,за да сте на амбразурата.

127

Анонимен

преди 3 години

След изборите точно тези няма да решават нищо. Един месец им остана да се правят на мъже.

126

Анонимен

преди 3 години

БСП събори СДС Филп димитров ---БСП От две години Друса цялата държава и събори ГЕРБ Бойко Борисов -Червените вече 30 години водят подривна дейност срещу ДЕМОКРАЦИЯТА

125

Анонимен

преди 3 години

И новите могат да са опраят.Взимат заеми и толкоз.Но поне няма да раздават за хвърчила,гъзопроводи и прочие.47 милиардо евро са взели в последните години буцеви.За тях-40%, за лична консумация.

124

до 136

преди 3 години

На такива като тебе точно децата им се грижат да пукнат по-бързо.

123

ИЗБЕРЕТЕ ГЕРБ...

преди 3 години

..ЗА ДА ИМАТЕ ПАРИ ВИНАГИ...!

122

Бугарин

преди 3 години

Някои не различават характера на властите-законодетелна,на пекапето,изпълнителна на буцето и съдебна-на каскетчето.Прецеденската власт е само предсавителне и не може нищо да направи.Само на нея могат да и направят влизащи с взлом каскете.

121

Анонимен

преди 3 години

За пенсии нямат пари, но като гледам коментароте за *** виждам че имат.

120

Аре стига!

преди 3 години

Аре стига с тия пенсии! За около 22 години здраво бачкане май съм внесъл 1 или 2 пенсионни вноски. Толкова ми е официалния трудов стаж. Всички пари кеш, на ръка и всеки свободен лев отива за покупка на недвижими имоти и земеделски земи. Ще се "пенсионирам" още в този момент ако реша на 42 години с около 1200 евро наеми и аренди. За сиромах човек си стигат. Живот и здраве, пък като пукна, имотите отиват при децата, а не за заплати на бюджетни тътразулници.

119

Ха, ха ГЛУПОСТИ...

преди 3 години

"пенсионната система била остаряла".....ЗАТОВА ЛИ НИ ВЗИМАТЕ ОНИЯ 50-лв.ОТ ГЕРБ ? -------ЗНАЧИШ НЯМАТЕ ПАРИ----А ЩОМ НЯМАТЕ ПАРИ ---КАК ЩЕ "РЕФОРМИРАТЕ"...."остарялата система "...НА МИНУС ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЛИ...?

118

Анонимен

преди 3 години

Споко.Скоро пенсии няма да има въобще.

117

Анонимен

преди 3 години

кой събори СДС филип димитров--БСП---и сложи мутрата Любен Беров От тогава НИ разбиват Пътя към Демокрация сега изкарват Бойко виновен-- Знаем Ви Номерата

116

дг

преди 3 години

Ако ГЕРБ спечелят, ще има пари! Бойко успява да намира, останалите *** ще крадат като за последно!!! Затова няма да има!!

115

от Словакия

преди 3 години

Тука ни ги дигнаха със 7%.