151

корупцията=кражбата

преди 3 години

"Който краде, за здраве ще плаче" --баба Ванга.ЕТО защо българите са от най-болните хора.

150

Анонимен

преди 3 години

От тия санкции пак няма полза. Цацаров беше главен прокурор, а Гешев вице и сега са пак в съда и си затварят очите. Престъпна приватизация, реститиция, заменки застрояване и заменки по морето, евтини апартаменти за власт, недосегаеми Цацаров и Гешев, п олитици, съдии адвокати и т.н. без санкциис имунитет срещу завтор, Борисов със злато, спрена АЕЦ ,източени банки, и няма никой осъден от съдебната власт. Филип Димтров и Велчев даже станаха главни съдии. Кучето си лае, камилите се клатят

149

Анонимен

преди 3 години

tova e chujdestranna namesa v vatreshnite raboti na suverenna nezavisima republika ot eu.amerikancite spriaha li korupcionnite offshorni amerikanski kapitali ot import i export?

148

Койчо

преди 3 години

Могат ако боко тиквата и каскета гешев ги сложат на първото дърво с главата надоло.Тогава ще дойде демокрацията в Бългагрия

147

Анонимен

преди 3 години

Вие къде сте виждали рускиня в България, освен на морето? В София от години няма рускини.

146

Анонимен

преди 3 години

Кой пък скача на Русия? Къпят се в мр.ъсното ни море, лежат по застроените плажове, жените им са супер лесни... За всичко това даже си плащат - за какво да им скачаме?

145

Анонимен

преди 3 години

На тая Херица ще взема да и изпратя една летателна метла в посолството, че гледайки зурлата и прилича наистина на Баба Яга. :)

144

Анонимен

преди 3 години

Ало, САЩ подслушват всички, те нямат приятели-само интереси.

143

Анонимен

преди 3 години

Ромките бягат на Запад да се продават срещу кинти, заместват ги тук рускини. Върти се колелото, за това си прав.

142

Да ви обясни батко:

преди 3 години

През 1989г. в Китай (Тянанмън) победиха комунистити, а тук победиха крадливите комунисти.

141

Анонимен

преди 3 години

САЩ с една Германия се държат като окупирана територия , какво остава за малка , незначителна България. Както видяхме нямаме независими политици . За съжаление и Радев и Служебният кабинет ходеха при Мустафа да се вричат във вярност към Големия брат . Никога досега не е било даден посланик , било то и американски , да се държи като генерал-губернатор

140

Анонимен

преди 3 години

САЩ са ***, който изсмуква умовете и ресурсите на зависимите от тях държави.

139

Винаги с Германия

преди 3 години

никога против Русия! НО българите са с дебели, много дебели глави !!

138

Анонимен

преди 3 години

И АЗ КАЗВАМ ЗАПАДЪТ ЗАГИВА, НЕ ТОЙ Е ЗАГИНАЛ- ОТИВАЙТЕ В РУСИЯ ТАМ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 118 ЕВРО, КЪДЕ СА 1600ДЛ В САЩ, СЪДЕ СА 1800 ЕВРО В ЕВРОПА- КЪДЕ, КЪДЕ СА 118ЕВРО РУСИЯ-НИКАКВИ САЩ, НИКАКВА ЕВРОПА, САМО В РУСИЯ.

137

Ама г-жа

преди 3 години

Не знаете ли ,че ние от векове тачим хайдуците,Андрешко,бай *** и тарикатко братко!Верюто ни още е "общото е наше,нашето си е наше!Какво бил рекъл Кенеди-непомним!

136

Анонимен

преди 3 години

Рублев е политика хикс на мушката на Байдън!Първо четка протестърите,после ще удари Метежника!

135

Анонимен

преди 3 години

Дори СССР изоставаше в много отношения военно от западаСССР, при всички свои недостатъци, беше постигнал паритет с НАТО и това се признава от всички. Русия вече има трудности даже с Турция, какво остава за цялото НАТО.

134

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с МоскваВ момента дори Москва не иска да е с Москва и си изнася капиталите на Запад. Сигурно щото много яко.

133

до Анонимен

преди 3 години

Е, сега вече не е нужно да ти го говорят, все по-болезнено ще го усещаш, особено периферията и васалите на запада.

132

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм казвал, че ГЕРБ е 1:1 с БКП и това се доказва отново. Реториката на бойковци е точно като на късната БКП - Западът загива, САЩ откъде-накъде си играят на световен жандарм, капитализмът загива, без нас слънцето няма да изгрее :D Даже, като гледам, започват да обичат и Москва :))))