67

афроамериканец

преди 3 години

Трябва да направят списък на чораполюбците, и да ги лишат от избирателни права, поради неспособност за елементарни житейски преценки.

66

Анонимен

преди 3 години

Вчера момчето от чистотата, днес момчето с чорапите, утре някой от вас. Въпроса е, че плешивия комплексар е никой и няма право да раздава правосъдие.

65

Анонимен

преди 3 години

Аз когато си пия кафето не искам някой да ми продава чорапи ... Отново липса на регламент, липса на държава, което води до всички останали проблеми.

64

Анонимен

преди 3 години

къде са данъците от продажбата на чорапи?? трябва да го разследват тоя

63

Анонимен

преди 3 години

Тоя плешивия "бизнесмен-кафеджия" май има проблеми с простатата, че е толкова нервен. Изглежда, че не успява вече да вдигне самолета и се е поизнервил.

62

Анонимен

преди 3 години

Обаче ако беше спряло едно порше там на средата и беше излязъл един назобен да се изпикае, сигурно шефчето щеше да го черпи едно кафе, вместо да го бие.

61

Съвет

преди 3 години

Митко наем и данъци не плаща но работи от 20 г.и помощи получава. Води се безработен. Намерете му работа за 600 лева да видите дали ще приеме. Да не е луд.

60

Анонимен

преди 3 години

собственика му е казал да се маха, защото притеснява хората в заведениетооня не е, и е изял шамаритене е голяма новина това

59

РазниБизнеси

преди 3 години

Бизнесменът Митко да продава чорапите си на друго място, щом като в това заведение не е желан! Дамата със студиото много хитро се рекламира на този фон.

58

Анонимен

преди 3 години

До Женята от Женева:По-тъпУ, от това да гласуваш за Боколан е само това, да си цъкаш сам плюсчета!

57

Анонимен

преди 3 години

"Не е лошо, че хората реагират, съзирайки хуманен аспект в случката. В живота обаче е нужна и зрялост, каквато фейсбук-хуманистите не притежават.Този господин има ли право да извършва разносна търговия, нали сте за законност ?....."//////// Ако законност е саморазправа с насилие, ще замълча!

56

Анонимен

преди 3 години

Няма такава страна. Питам се колко трябва да си ***, че да скочиш на един продавач на чорапи!В тая държава с десетилетия вилнеят МУТРИ и квартални мафиоти обаче понеже са едрички с тях си мълчите, а с такива като тва момче ви бодат очите...

55

Женята от Женева

преди 3 години

Не е лошо, че хората реагират, съзирайки хуманен аспект в случката. В живота обаче е нужна и зрялост, каквато фейсбук-хуманистите не притежават.Този господин има ли право да извършва разносна търговия, нали сте за законност ?Ако на всички клиенти по заведенията им е приятно, щяха да го канят, не да го пъдят.С тоя акъл ще си патите много - "Ам ний събирахми пари за ино болну дитьенци, 130 000, *** посли разбрахми, чи дитьенциту не било болну, а здраву,и таткуту взьел ауди и лози, и в мола...

54

Анонимен

преди 3 години

Как се казва заведението?

53

Русия

преди 3 години

Дукат Филибету стуя и гледа как тоя са гавреши с чорапяря. Сега му помагат. Гледайти видеуту, секи стуи и гледа никуй ни му помогна.

52

Totenkopf

преди 3 години

То от държавата източиха милиарди с всякакви знайни и незнайни схеми, ама касовата бележка за чорапи от 1 лв им се завидя..жалки платени гербергски ***

51

Анонимен

преди 3 години

И двете страни ги разбирам, но не е начина да се хвърляш като пиян текезесар да блъскаш другия и да го биеш. Хората трябва повече да си говорят. Разбирам чувствата на собственика, но не и начинът, по който е решил да ги покаже.

50

до 63

преди 3 години

Само да ти кажа, че такива "пътуващи търговци" съм виждал къде ли не по света - и в Европа, и в Азия, и САЩ. Навсякъде, където има туристи ги има и тях.

49

Въпрос

преди 3 години

За 20 г. Митко колко ли данък е платил? Магазина за чорапи на 100 м. от него плаща за всеки чифт плюс наем и заплата.

48

Анонимен

преди 3 години

Не четете ли новината? Миналата седмица е нападал някакъв от чистотата ...Ок, имаш си убеждения, но ако искаш да се изявяваш, отиваш в махалата и се млатиш. Лесно е да се нападат слабаци.