337

Анонимен

преди 3 години

Всички герберастки копои, които пребиваха децата ни миналото лято, лично позачоврд на Чекмеджиев - на бунището

336

SS

преди 3 години

Кой от двамата лъже ли? Лъже, разбира се, буда баресолонски... Лъже, както винаги. Тоа само това си може и само това прави. Е, най-малко затова трябва да бъде 'изчегъртан'.МУТРИ ВЪН ! герб е ПОЗОР за България !

335

Анонимен

преди 3 години

Ох бях се затъжил,че няма по 5 пъти на ден новини от жипката и от хола.

334

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко,браво Борисов. Човекът който забрани на депутатите си /личните,тоест уж от НЕГОВАТА партия ГЕРБ/ да казват не,който им забрани да дават изявления,който влиташе в НС да ги накара веднага да гласуват обратно решение на това,което са приели преди няколко часа, който ............................ Да не изброявам още много случаи. Та този човек обвинява в еднолична власт. Да се смее ли човек, да плаче ли ?

333

Anonimen

преди 3 години

Ако властта беше като през 44г, теб отдавна нямаше да те има

332

Друг Помнещ

преди 3 години

До Танковете: тоя па. Това да не са ти деветдесетте. То и тогава един партиен лъв щеше да изкарва танковете срещу хората... Или вие толко си можете. Директно с грубата сила. Не се научихте, че власт може и без кръв да се взима.

331

Анонимен

преди 3 години

Сега ви е много криво но ако бяхте обърнали внимание на работниците от частния сектор на майчинството на детските и на пенсионерите но вие се самозабравихте не уважихте гласуването на първите избори когато народа гласува като на митинг викаше герб и бойко

330

КОКО

преди 3 години

Бойко, баце сам си си виновен. Когато имаше възможност можеше да приключиш с тези елементи. Сега всички ще им сърбаме попарата. Нищо следващия път да знаеш. Наказваше само от твоите а отглеждаше змии в пазвата си. Виж Румката как прави сега-бой по главата да не се разваля кожата... И Андрей Ляпчев го е казал " Со кротце со благо и со малко кютек" Аман от демократични джендари.

329

торбалан

преди 3 години

абе на някой липсва ли му бойко , защото на мене не , сега освен да врещи като приклещена месирка , не му остава друго ...герб питат радио ереван , кога пак ще дойде хубавото , без да му мислят от радио ереван отговарят , за вас хубавото вече свърши , сега е ред на суверена

328

ДДРОнег

преди 3 години

Тоя като го гледам и се озлобявам !!!

327

Помощ!

преди 3 години

Избиват елита на нацията-воглаве сНегово Превъзходителство Пожизненият Министър-председател на Република България, Председател на Съвета на ЕС на цяла Европа и България, Повелител на Западните, Източните, Северните и Южните Балкани, Бащата на българската демокрация, особа, приближена на Меркел,Туск и Юнкер,о.р. ген. лейт. инж. д-р Бойко Методиев Борисов,Доктор по психология, Властелин на всички земни животни и всички морски риби, гениален мислител, стратег и държавник, велик каратист, тенисист, футболист, музикант и художник.

326

народния съд

преди 3 години

Руско дело на окупаторите! Няма вече Червена болшевишка армия с комунисти!

325

Анонимен

преди 3 години

Бибитко Тиквониев пак ни занимава със себе си. Не приема да му изритват калинките. А доскоро именно той провеждаше политика ден да дойде, друг да мине. Замита проблемите и гледа да не реформира нищо, за да "крепи" стабилността. Същевременно крепи енергийната мафия, краде милиарди и от добре работещите предприятия взима, за да дава на посредствено управляваните губещи предприятия.

324

Танковете,

преди 3 години

Радев да изкарва танковете.Няма друг начин тази *** да бъде изчегъртана."смея да обещая, че ще имат проблем" .. танковете и да се приключва с тоя и шайката му.

323

Анонимен

преди 3 години

Всеки говори за 44 година. То е ясно на всеки, случили са се ужасни неща. Но никой не повдига въпроса защо се е стигнало до там. Какво е ставало преди това. Защо хората които са взели властта са били толкова озлобени към управляващите че се е стигнало до народен съд.

322

ЛУСТРАЦИЯ ДО ДЪНО..

преди 3 години

КОЙ БЯГА....... КОМЕНТИРАЩИТЕ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ............. НАЛИ ТАКА...............

321

Българин

преди 3 години

На тази снимка Борисов много прилича на Тодор Живков.

320

Българин

преди 3 години

На тази снимка Борисов много прилича на Тодор Живков.

319

Анонимен

преди 3 години

Пародията на диктатор обсебил цялата държава все едно му е бащиния, се възмущава от прекомерна власт?Бойчее ?!?

318

Уточнение

преди 3 години

До АнонименСимбиоза: Бойко е пожарникар-комунист и (ако се вярва на пресата) обичал песента "Батальонът ..."