136

Анонимен

преди 3 години

Долу РадеФ

135

@

преди 3 години

Всички знаем как се изобличава мафията отвътре, когато проговорят мафиоти или рекетирани от мафиоти. Но в България, къдетопрокуратурата е чадър и бухалка на властта, а големите медии са със запушени уста, няма и кой да чуе. Единствената трибуна е парламентът, над който, въпреки краткия му живот, ГЕРБ вече не е пълновластен господар, а само един озлобен саботьор.

134

изнервен

преди 3 години

Уф, радеф, радеф, все едно че като дадем тези пари и направим изборите и след това корупцията ще изчезне. Може ли да е толкова кух и наивен тоя бе?

133

балами

преди 3 години

До 143, 144. А ти що не видиш какво пише в ПИК?

132

I said

преди 3 години

До Кафяв гербер+Радев е като Гъливер в страната на лилипутите.=========Гъливър, Гъливър, ама все лилипутски работи говори & върши. Looool

131

червен галош

преди 3 години

TоЯ и оядените му другарчета , ако върнат заграбеното от бандитската червена приватизация няма да се усети кризата от народ.... Ала на всички е известна доказаната във времето истина - "КОМУНИСТ КРЪВ ДАВА , МАЙКА СИ ПРОДАВА , НО ПАРИ НЕ ДАВА !!! " .... Нали така другарю Радев !!!

130

Герберски Смърдел

преди 3 години

Мачкаш Радев , мачкай тази крадлива сбирщина

129

Кафяв гербер

преди 3 години

В политическия спектър на България , Радев е като Гъливер в страната на лилипутите .А най-малкия , жалък и страхлив лилипут е от онзи от Банкя

128

кръгла НУЛА

преди 3 години

Международния правителствен елит много-отдавна прецени и разбра що за стока е Фигуранта и тотално го отсвири. Иначе на празни думи, лозунги, закани и нравоучения, Грипена се доказа като типично треторазрядно ЗКПЧ. Откакто Гешев му разрови блатото, съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат след няколко месеца с падането на имунитета му.

127

Анонимен

преди 3 години

До Борисов vs Радев 127"Бойко няма шанс на президентските избори срещу Радев"При току-що демонстрираната простотия след изборите на Чалгата и петгодишната злостна пропаганда на Мун..о, "Бойко" няма никакво намерение да се кандидатира нито за пРЕЗИЛдент, нито за какъвто и да било - само му гледа сеира и му е много мъчно затова, че мунч..ската ПРОСТАЩИНА ни завлича ДОНИКЪДЕ.

126

Анонимен

преди 3 години

Радев,ти човек на ГЕРБ и ДПС ли си или на БСП,които те издигнаха?

125

Анонимен

преди 3 години

Радев,ти човек аб ГЕРБ и ДПС ли си или на БСП,които те издигнаха?

124

Вярно е,

преди 3 години

че когато слушат първия министър и пРезидента какви ги ръсят, умните хора из другите държави си правят съответния извод, така:"Народът е избрал тези "интелектвалци", следователно ТЕ са най-кадърните и най-умните от стадото, а от това следва, че овцете в стадото хептен са сдали багажа."

123

Анонимен

преди 3 години

Време е Радев да смачка окончателно крадливото нарцистично същество!

122

ояден търтей

преди 3 години

Президентството - никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!

121

Анонимен

преди 3 години

Радев в Генерал Тошево: "Божков звучи по-убедително от обвинителите"

120

Анонимен

преди 3 години

Жената изглежда измъчена и болнава.

119

Анонимен

преди 3 години

За съжаление на румен ,той беше употребен от бсп,използван от Божков,и разследван от Гешев, май успех ще има последния,но в никакъв случай това не е президент на България еле па и жена му първа "дама"

118

Марко

преди 3 години

Безсрам....к!8

117

ББ от Б

преди 3 години

Абсолютно прав!