274

ot germaniq

преди 3 години

Връзката :Божков - Радев - Манолова е ФАКТПревратът е налице !Честито ... и горко ви ... Божков днес е и премиер и президент и съд и НС в БГ !

273

Анонимен

преди 3 години

Мая МАнолова е майсторака В - клевета, интрига, набедяване, клюка, злословие, хула, сквернодумство, сквернословие, злепоставяне, одумки, обида, оскърблениекой в деня на размисъл направи костенброд

272

Анонимен

преди 3 години

Пичиве - да изкачат танковете и който е антигерой... айдя

271

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е ЕТАЛОН за политик в BGТошко къде отиваш с Мечка Ушав да ядеш

270

Анонимен

преди 3 години

Дано имаме късмет да не я виждаме повече в народното събрание.

269

Анонимен

преди 3 години

За Самозабравилият се крадец тоя път не се вижда светлина в тунела!Насреща си има,външни фактори който вече не желаят неговото оставане във власта,праволинеен и твърдоглав Президент,рекетиран местен бизнес,млади поколение което вече не желае да го вижда,огладнели политически субекти!

268

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е Много Силендребните души го мразятдушици мамини ще слушате и ще изпълняватеИва митева Татяна дочев Мая манолова са ТРИЗНАЧКИ един ги е правил

267

може би

преди 3 години

Скована от страх е самата тя,защото всички екстри с които разполага ще се изпарят,няма заплата,коли, няма кой да й обърне внимание след като не е депутат.Много е я страх жената,защото пак ще трябва да се вози в метрото и да усети "народната любов" към нея.Всички привилегии ще се изпарят,които ползва сега от измислената си комисия.НО, на лъжата краката са къси..нали така.И истината винаги излиза наяве, и тогава? Дано има възмездие за всички като нея,никога повече да не бъдат депутати и политици.

266

Анонимен

преди 3 години

гърбавите са напълнили памперсите много отдавна, само да видим кой ще изяде тоягата. Техните *** и ромски гласове също няма да имат значение вече. Всичко свърши за герп. Герп ромска партия!!!! ФАКТ

265

Анонимен

преди 3 години

Прочетете статията на Дойче веле - "Потресаващи гледки в края на ерата Борисов. И ще става още по-грозно."

264

ужас

преди 3 години

Няма ли кой да й каже на тази жена колко е болна и че мястото й не е нито в парламента,нито в политиката.Толкова явно лъже и манипулира,че и сама си вярва.Как е възможно да не вижда колко е смешна и жал*ка,колко ниско е паднала и как се излага пред цялата държава.Като кречетало е, постоянно вади някакви компромати и лъжи,"свидетели". Хората да не са слепи и глухи,за да не виждат и да не чуват?Злобата й е безмерна и няма граници,особено когато не може да се облагодетелства лично,затова отмъщава.

263

Анонимен

преди 3 години

и защо трябва да ги е страх? ами ако те решат да направят ревизия на всички правителства през целия преход, тогава да видим кой ще е вцепенения!

262

777

преди 3 години

Целта постигната,дестабилизиране на държавата,вдигане на лихви по - кредити и ипотечни.Падане рейтинга на държавата,фирмени фалити,ниски заплати..,,Айде сначале,, ... ,,За него беше чест,,

261

Марко

преди 3 години

Скована ти е главата затова езика ти не спира.Компенсира скована та ти глава

260

Анонимен

преди 3 години

Квиченето на разпрани Герберасти да започне сега!

259

Омерзен

преди 3 години

Аз вече съм достатъчно дърт , ама няма ли някой ДЕДОЕБЕЦ да оправи тая костинбродска мераклийка/уруспийка/.Жалко за Найденчо!

258

Спомням си

преди 3 години

Този цър-вул който от два три дни се прави на интересен в комисията е поредното подставено лице от мутрите на Мая.Същите тези мутри се появяваха в репортажите на платените телевизии миналото лято, за да ни кажат, колко лошо се живее в България и колко бой "за нищо" са изяли от "лошите" пазители на реда.Такива лъжци винаги се намират.Въпроса е дали наивния български народец би им повярвал пак (както през 2013г и последните избори).

257

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече *** геребертастките у*айки, толкова по-добре. Докато не ги набутате на топло никакво спиране.ЕВАЛА МАЙЧЕ. Ти си по-голям мъж от страхливта бойка.

256

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен с колегата през теи реда! Трябва да се води персонална хроника на действията, на всеки депутат(това няма да е трудно, защото повечето нищо не правят)и след това да им се иска обяснение и отговорност, и това НЕ Е трудно!64858

255

S

преди 3 години

Ами то се видя колко работа свършиха Мутрите с другарката Мая.Освен да виси на трибуната нонстоп и да се занимава със самореклама и демонстрации-едно голямо нищо.За недоразуменията Хаджи женчов(отвратително нагло същество!) и Бибикян(по неугледност може само с Тошето да съперничи) просто не си струва да говорим.Трагични са цялата група!