42

Анонимен

преди 3 години

До ХХХ"Нали искахте ЕС ? На ви ! Всички ни имат за бели роби ..."Явно не знаеш къде се намираш ... в ЕС оценяват това на което е способен човек: ако можеш да береш аспержи получаваш отношение като за берач на аспержи (което, между другото, не виждам с какво е проблем), ако си инженер, получаваш отношение като за инженер.Само неграмотните и некадърните не искат да видят връзката между усилията, които са необходими да станеш инженер, и отношението, което получаваш като такъв.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46"Те та за това германците са напред защото работят. А нашите айляци само завиждат и пръскат злоба."Нашите айляци страдат от множествена ***-рения: нещата които твърдят не се връзват едно с друго, но поради тоталната боза в главата им, нямат проблеми да ги говорят едновременнно: затова от един и същи човек може да се прочете за това "как е на Запад" в положителен смисъл и същия човек може да говори за "берачите на ягоди" или за "робите".

40

ХХХ

преди 3 години

Нали искахте ЕС ? На ви ! Всички ни имат за бели роби ...какво очаквахте да ни позлатят ли ? Преди не можехме да изхраним руснаците .....сега не можем да сварим да се храним с ЕС *** .....и да им работим защото те не биха се хванали на тоя робски труд ! За това и заплатите в България са далеч от минималните европейски ......за да имаме алтернатива да сме роби ! И аз да бях на мястото на Меркел или кралицата ...и аз щях да използвам източноевропейците като бели роби ....те се радват !

39

Анонимен

преди 3 години

До В статията ..Кат идеш на полето с апержи, ще разбереш къв е двойния стандарт. Ся и да драскаш, файда няма. *** и още на втория ден ще си наясно. Гаранция.

38

Анонимен

преди 3 години

Нека има робство и тиранство, за да живеят добре европейците и американците.

37

Родолюбец

преди 3 години

Сега евроатлантиците остава да ни вкарат и във война с Русия и Китай и съвсем ще се оправи всичко!От работна ръка ще станем пушечно месо!!!!!!!Неутрална България!!!!!

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45"Роб ли си тук, роб си и там... разлика няма"Тия дето говорят за "робство" е интересно как си представят алтернативата.Защото май не знаят какво значи тази дума.На мързеливия и неграмотен *** тия, които не са тарикати и лентяи са "роби". Заради това тук често четем за "миячите на чинии" и "берачите на ягоди", като че ли това е недостойно да го вършиш, ако не можеш да вършиш друго!

35

Анонимен

преди 3 години

44 върви да правиш дудуци на дъртия фашист, който гледаш за 200 ойро!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41"Проблемът е че руснаците са мекушави и се отстъпиха завоюваното. А сега можеше германски непълнолетни проститутк да въртят на кола в нашите бар даци!"А там където не си отстъпиха завоюваното, там как е? Цъфтят ли, връзват ли?

33

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е че руснаците са мекушави и се отстъпиха завоюваното. А сега можеше германски непълнолетни проститутк да въртят на кола в нашите бар даци!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33"Всички големи европейски държави са 100% изградени и финансирани с робски труд. Трудът на бедните."Щастливо съвпадение е, че точно гражданите на тези страни съ възползват от това, че са големи. Какво излиза, че колкото повече работят, толкова повече ще имат - както е всъщност в "големите европейски държави".Въпросът е, защото на някои в България това им се вижда нещо негативно: хем е "лошо", хем като стане дума за проблемите у нас се сравняваме точно с тези държави.

31

Анонимен

преди 3 години

Германската държава дава толкова на източно европейци и какви ли не колкото да плюете и най големият *** живее по добре, но вие си останете с злъчната си злоба плюите че туко виж ви стане по добре. МИЗЕРНИЦИ.

30

Анонимен

преди 3 години

Кавах им че това рипане и скачане на драгалевсия у....й ще ги заведе на полетата на евро.гейците. Тогава ми се смееха. Да смееха се докато не зареваха. Сега децата им белите роби превиват робски гръб по полетата на белите хора. Защото по времето на бай Тошо им беше лошо. Имаха си стабилна работа до пенсия 15 ст хляб 3 лв кашкавал и сирене истински колбаси но те искаха банани. Ето ви банани ама заврени изотзад.

29

баба мара

преди 3 години

а не така това са избирателите на чалгаря трябва да ги пуснат до изб урнида упражнят конст си право и след това да продължат да си берат аспержите

28

1

преди 3 години

Някой може ли да обясни в какво се състои двойния стандарт? От статията не се разбира.

27

Анонимен

преди 3 години

Германците имат опит в настаняването на трудови мигранти - справка ВСВ!

26

Така е

преди 3 години

за да докарат цена, не трябва да правят разходи ... капитализЪма в действие

25

план

преди 3 години

Може би има зрънце истина в твърдението... Немците почнаха 2-та световна война за "лебенсраум" - пространство за живот..Планът е бил да се изчистят славяните (и да се ползват като роби) а на територията да се настанят те...Е плана тогава не проработи... ама за 80-тата годишнина потръгна добре за 100-ната може и да стане...

24

В статията ..

преди 3 години

.. се правят неколкократно внушения, но така и не се казва в какво точно се изразява проблема и защо се твърди, че има двоен стандарт.Такива статии имат единствено за цел създаването на определени настроения. Кой го прави и защо е интересен въпрос.

23

До 22

преди 3 години

Имам комшия в Германия даже един друг комшия го молеше да оправи сина му там да работи той знаеш ли какво му отговори както ти имаш за хора ромеите у нас и германците така ни смятат за хора