675

До 858

преди 3 години

Много добре знам какви са секторите - софтуер, строителство на инфраструктура, електроника на ниво модул (а не чип), производство на някои периферни автомобилни части, и всичко останало е хранително вкусова, текстилна, хотелиерска и рвторантьорска. Покажи ми една инвестиция за милиард евро? Например една фабрика за чипове струва 4-5 милиарда. Такова нещо няма и няма и да има при вашия ритнитопко

674

Анонимен

преди 3 години

До До 853/856Ако беше грамотен, щеше да отвориш една статистика на БВП на България и да видиш по сектори какво имаме и какво нямаме, но понеже не си и драскаш тук до припадък каквото ти дойде.Предполагам, че за заетостта по сектори говориш от собствен опит. Да се беше образовал и щеше да имаш истинска работа, при това в България.

673

До 853

преди 3 години

Гледам такава индустрия имаме че тиквата не посмя да приложи никакви мерки, защото 90 процента от народа е бармани и магазинери. А за инвестициите - майкрософт в Гърция, Nidec в Сърбия, фолксваген на куково лято, да не говорим за върхови технологии като производство на чипове и телефони - една кръгла НУЛА

672

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 852Естествено, че не ти пука, защото си неграмотен, и защото по цял ден си тук да тролиш подвил гръб на руснаците.Хубавото е, че в реалния живот си пълна нула.

671

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 851Нито инвестициите са нула, нито индустрията е нула, а руснаците представялват смешно малка част от общия туристически поток. Ако туризмът е серзиозно засегнат, то е заради липсващите европейци, а не заради бедняците от северна корея - 2.

670

Анонимен

преди 3 години

Ти си мно-о-о-го далеч от истината,ама много. Русофобите са втора не,направо трета категория. Изобщо неми пука какви простотии ръсиш.

669

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е тиквата ако вземе че спечели изборите с голямо мнозинство и направи правителство как мисли да управлява със срината икономика? Индустрия нула, инвестиции нула а вече и туризъм нула благодарение на някаквонслагачество на сащ

668

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 848"нормални българи" ги знаем"Естествено, че ги знаете, те са тези, които живеят в реалността, докато вие се сгъвате напреки, за да си фантазирате, само и само да си поддържате робската психика спрямо руснаците.

667

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 847"А така,лайте още срещу Русия и стойте гладни"Който е направил грешката прехраната му да зависи от руснаците ще си носи последиците. Те са вредни за България.Истината е, обаче, че освен някой закъсал русофил, никой друг не е толкова зле, че да си върже бизнеса основно с руснаците. В действителност те представляват много малка част от общото количество на туристите в България.

666

Анонимен

преди 3 години

Тия "нормални българи" ги знаем много добре -- иматмного хапчета за пиене инакрая пак не им помагат.

665

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 844"да отмъсти на българския избирател"Нормалните българи ще бъдем вечно благодарни на този, който изгони и последния руснак и техен слуга от България. За съжаление в днешно време това е невъзможно, но можем значително да се изчистим от тях, ако има желание. Ако става на въпрос, Бойко прави даже твърде малко да ги разкара, защото повече казва, че ще направи по въпроса, отколкото прави наистина.

664

Тоя

преди 3 години

Ще видим докога ще го търпят ! Но... те са свикнали, още от времето на Сталин !

663

Анонимен

преди 3 години

"От бранша казват, че сега ситуацията е още по-сложна заради напрежението в дипломацията между България и Русия."-- т. е. прислужникът бойко си разиграваконя или магарето да отмъсти на българскияизбирател и да получи потупване по рамото от пиндостан. България несе интересува от безсилието на пиндостан,надявам се скоро да пламне там една хубава продължителна гражданска война.

662

МДАААА

преди 3 години

Това даже и не съм си го мечтал . . . . Отлична новина !

661

:))))

преди 3 години

Страхотноо, още по-малко крайно неприятна руска инвазия на морето, а бетонофренията с масовото застрояване и съсипване на всичко заради тия е време да започне да се саморазрушава, и преносно и буквално! :):):)

660

Анонимен

преди 3 години

Докога мисирките в бнр и бнтще се угояват с американска царевица?

659

Анонимен

преди 3 години

Лошата новина си ти самият,доката не получиш един шутвъв въшливия си *** и тогава новината става интересна.

658

Анонимен

преди 3 години

Русофоби, освобождавайте работнитеместа в държавната администрация!Поради негодност.

657

Анонимен

преди 3 години

Още едно лято дърво за туризмаПосле българите изкупували жилищата от руснацитеА пари от къде бря.? И за какво са им ?

656

Striker

преди 3 години

А това лоша новина ли е? :) Поморие без тях е спокойно, българите си изкупихме по някой и друг апартамент от мужиците на безценица и всичко си дойде на мястото. През лятото не можеше да се чуе нищо друго освен техното мяучене на развален български - мъйта, въйта... аре, паехали нах.й!